Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

O dar jei netingit merginos, gal galit surasyt, kas bande,kokie skirtingu firmu dazai yra tokios pat spalvos, kaip Keune1517?

Kaip suprantu garnier111
?
Atsakyti
Mane irgi domintu kas dar gerai kimba be keunes artima spalva....Nes pirmi trys dazymai buvo sakes..nugrauzdavo galvos oda buvo vietomis tokie guzai sasai,pleiskanos...Poto labai ilgai smuko plaukai...o dabar isvis fejerverkai,nusidazai ir nukrenta plaukai nuo smilkinio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 03 02, 21:32)
Mane irgi domintu kas dar gerai kimba be keunes artima spalva....Nes pirmi trys dazymai buvo sakes..nugrauzdavo galvos oda buvo vietomis tokie guzai sasai,pleiskanos...Poto labai ilgai smuko plaukai...o dabar isvis fejerverkai,nusidazai ir nukrenta plaukai nuo smilkinio... verysad.gif

Jums patarciau visai nedazyt, o atstatyt plaukus. Pas Jus naturali plauku sp. lb tamsi?
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 03 02, 20:32)

jezau ir jus nebijot dazyti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 03 02, 21:09)
jezau ir jus nebijot dazyti? blink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 03 02, 16:32)

Persilpni plaukai jusu kad sviesinti. Kokia jusu naturali spalva? Patarciau atsiauginti savuosius ir sviesintis daugiausiai 2 tonais sviesiau nei jusu naturalus.
Atsakyti
Esme tame,kad pirmais buvau sruogelem (sviesino milteliais ) ir buvau apie 3 metus plaukai buvo nerealiai grazus ilgi,beveik iki sedynes.Poto sumasciau dazyti saknis su keune, nes jau buvau ir taip balta tik saknys sruogintos...Taigi 3 dazymai buvo guzai sasu ir panasiai,toliau viskas dingo ir ilgam,ir va po metu laikotarpio kaip minejau antras dazymas ir smunka vienas smilkinys ir ties ausim plaukai nutruko g.gif kirpeja tvirtina,kad ten senosios sruogeles,bet velgi klausimas kodel iskart nenutruko,o tik po metu g.gif viena drauge kirpeja siulo pabandyti su joico dazais ,pasiskaiciau dar cia apie alfaparf (kur ju pirkti ?) ka galetumet pasakyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Isbandziau naujuosius Schwarzkopf Color Mask 1010, tai likau visai patenkinta rezultatu. Gal kiek pilkoki plaukai gavosi, bet tikrai ne tokie pilki kaip su Garnier 111, nes po ju buvau kone asfalto spalvos...
Tiesa, o palyginus su Loreal Casting 1021, tai Schwarzkopf geriau nudaze saknis. Po Loreal visad ryzos saknys likdavo.
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 03 03, 16:43)
viena drauge kirpeja siulo pabandyti su joico dazais

as pries keune daziau joico milteliais smile.gif

QUOTE(*Salamandra* @ 2013 03 03, 19:12)
Sveikos  mirksiukas.gif

Isbandziau naujuosius Schwarzkopf Color Mask 1010, tai likau visai patenkinta rezultatu. Gal kiek pilkoki plaukai gavosi, bet tikrai ne tokie pilki kaip su Garnier 111, nes po ju buvau kone asfalto spalvos...

kaip tai asfalto spalvos? mano akimis asfaltas juodas biggrin.gif siaip pati siandien nusipirkau garnier 111 galvoju pabandysiu kaip ten jie man nudazys saknis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 03 kovo 2013 - 19:13
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 03 03, 15:43)
Esme tame,kad pirmais buvau sruogelem (sviesino milteliais ) ir buvau apie 3 metus plaukai buvo nerealiai grazus ilgi,beveik iki sedynes.Poto sumasciau dazyti saknis su keune, nes jau buvau ir taip balta tik saknys sruogintos...Taigi 3 dazymai buvo guzai sasu ir panasiai,toliau viskas dingo ir ilgam,ir va po metu laikotarpio kaip minejau antras dazymas ir smunka vienas smilkinys ir ties ausim plaukai nutruko  g.gif  kirpeja tvirtina,kad ten senosios sruogeles,bet velgi klausimas kodel iskart nenutruko,o tik po metu  g.gif  viena drauge kirpeja siulo pabandyti su joico dazais ,pasiskaiciau dar cia apie alfaparf (kur ju pirkti ?) ka galetumet pasakyti smile.gif

gal jum kokia alerginė reakcija i keunes komponentus, nes jei isbere ir nusaso ties saknim, tai gali but ir alergija
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2013 03 03, 20:12)
Sveikos  mirksiukas.gif

Tiesa, o palyginus su Loreal Casting 1021, tai Schwarzkopf geriau nudaze saknis. Po Loreal visad ryzos saknys likdavo.

gavosi saltas atspalvis?? Jei galit,imeskit foto,lb idomu:) kokia jusu naturali plauku sp?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 03, 20:13)
as pries keune daziau joico milteliais smile.gif
kaip tai asfalto spalvos? mano akimis asfaltas juodas biggrin.gif siaip pati siandien nusipirkau garnier 111 galvoju pabandysiu kaip ten jie man nudazys saknis...

Niu man asfaltas tai pilkas biggrin.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 03, 20:42)
gavosi saltas atspalvis?? Jei galit,imeskit foto,lb idomu:) kokia jusu naturali plauku sp?

Gal veliau truputi ikelsiu wink.gif
Atsakyti