Noriu paklaust tu kurios, bande keune 1517 ir garnier 111. Spalva vizualiai beveik identiska, mano anyta dazos garnier 111, tai toks tobulas ash gaunas, nei per pilka, nei per balta. Plaukai nelabai nutriuse, nors kaip mano kirpeja sako, cia todel, kad ji tokius iki kaklo prilaiko, tai daznai nusikerpa ir neatrodo siaudiniai. Tai va koks klausimelis, jei man keune 1517 tokie dar gelsvoki ir tamsesni iseina, tai kazi tie garnier 111 stipresni ir geriau (sviesiau) nukastu ar ne? nes man su keune tai kirpeja sako, kad nelabai sviesiau islausim.
QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 28, 21:57)
tai kazi tie garnier 111 stipresni ir geriau (sviesiau) nukastu ar ne? nes man su keune tai kirpeja sako, kad nelabai sviesiau islausim.
jei teisingai sake kazkuri, tai visuose parduotuviniuose dazuose buna 12% peroksidas, tai automatiskai jie ir yra stipresni. As garnier nedaziau, bet daziau 1517, ir tik 9% todel nezinau kokia spalva butu su 1517 ir 12%.
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 28, 22:05)
jei teisingai sake kazkuri, tai visuose parduotuviniuose dazuose buna 12% peroksidas, tai automatiskai jie ir yra stipresni. As garnier nedaziau, bet daziau 1517, ir tik 9% todel nezinau kokia spalva butu su 1517 ir 12%.
as dabar nusipirkau keunes ir 12 peroksido. Bandysiu taip saknis dazyt, nes kelios pazystamos daze ir su 12 maziau geltonumas lindo. Nezinau su kuo kirpeja daze, bet anksciau esu dazius tamsia spalva ir nezinojau, kad galima kokiu 3-6 proc. peroksida det, tai dejau 9 ir beveik negrauze galvos, o dabar kai daze, tai grauze galva nesvietiskai, jauciu 12 dejo. Tai jei tai yra spalva su 12, tai man nelabai sviesiai nukando.
Merginos, gal žinote, kur galima įsigyti Keunes dažus Klaipėdoje?
QUOTE(Tropic @ 2013 03 01, 07:50)
Merginos, gal žinote, kur galima įsigyti Keunes dažus Klaipėdoje?
Femina Bona pardavineja Keune dazus.
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 01, 11:21)
as dabar nusipirkau keunes ir 12 peroksido. Bandysiu taip saknis dazyt
kai pabandysit, parasykit kaip gavosi
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 01, 12:00)
kai pabandysit, parasykit kaip gavosi
ok, butinai parasysiu. Gal jau siandien rasiu kas uzteps saknis:)
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 01, 12:21)
as dabar nusipirkau keunes ir 12 peroksido. Bandysiu taip saknis dazyt, nes kelios pazystamos daze ir su 12 maziau geltonumas lindo. Nezinau su kuo kirpeja daze, bet anksciau esu dazius tamsia spalva ir nezinojau, kad galima kokiu 3-6 proc. peroksida det, tai dejau 9 ir beveik negrauze galvos, o dabar kai daze, tai grauze galva nesvietiskai, jauciu 12 dejo. Tai jei tai yra spalva su 12, tai man nelabai sviesiai nukando.
kirpeja man dejo kai anksciau daziau ant paciu paciu galiuku keune 12 proc peroksido ir nenukando. O vat garnier 111 nukando, nors ant galu buvo laikyta tik 5 min mazdaug. Uzsisakiau avon super ash blonde plauku dazus;) imesiu foto kai dazysiu saknis
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 03 01, 20:22)
kirpeja man dejo kai anksciau daziau ant paciu paciu galiuku keune 12 proc peroksido ir nenukando. O vat garnier 111 nukando, nors ant galu buvo laikyta tik 5 min mazdaug. Uzsisakiau avon super ash blonde plauku dazus;) imesiu foto kai dazysiu saknis
nu va nusidaziau pirma kart pati su keune 1517 ir 12 proc peroksidu, tai manau bus gerai - geltonumo kaip ir ner, bent jau zenkliai mazesnis nei po kirpyklos (greiciausiai ten 9 proc peroksida dejo), kur like galai tamsesni, tai labai nepasviesejo, nes pertepiau likus 5 minutem, bijojau visa galva tepliot, vistiek planuoju kas 2 men i kirpykla eit, tegul kirpeja ten teplioja, kad paskui nenudeginciau), nu ir gal siek tiek perlaikiau, nes truputi violetinumas lenda, bet kazkur anksciau buvo rasyta kad sitiem 1517 taip buna ir per pora kartu atsiplauna. Siaip kaip ir normaliai, svarbu kad ne visciukine spalva gavos. Tik ziauriai smirda, kazkaip mano ankstesni keune 4,53 taip nesmirdedavo, kaip sitie.
Hypnotic Poison - butinai parasyk, kaip su Avon gausis. Beja nebandei Faberlic dazu? Siaip as asmeniskai tai su Avon gal bijociau, jau tokia prasta ta ju visi kosmetika, tai kazi, kas is dazu gero bus.
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 01, 23:24)
nu va nusidaziau pirma kart pati su keune 1517 ir 12 proc peroksidu, tai manau bus gerai - geltonumo kaip ir ner, bent jau zenkliai mazesnis nei po kirpyklos (greiciausiai ten 9 proc peroksida dejo), kur like galai tamsesni, tai labai nepasviesejo, nes pertepiau likus 5 minutem, bijojau visa galva tepliot, vistiek planuoju kas 2 men i kirpykla eit, tegul kirpeja ten teplioja, kad paskui nenudeginciau), nu ir gal siek tiek perlaikiau, nes truputi violetinumas lenda, bet kazkur anksciau buvo rasyta kad sitiem 1517 taip buna ir per pora kartu atsiplauna. Siaip kaip ir normaliai, svarbu kad ne visciukine spalva gavos.
labai butu idomu pamatyti saknis dienos sviesoj as buvau daziusi su milteliais pries keune, o kai pradejau dazyti su keune, pateke dazai ant mano peroksidiniu plauku pasidare violetiniai, pamenu labai issigandau kai pamaciau bet po poros kartu nusiplove
QUOTE(gertruda6 @ 2013 03 02, 00:24)
Hypnotic Poison - butinai parasyk, kaip su Avon gausis. Beja nebandei Faberlic dazu? Siaip as asmeniskai tai su Avon gal bijociau, jau tokia prasta ta ju visi kosmetika, tai kazi, kas is dazu gero bus.
faberlic nebandziau. o del avon, tai mane lb nustebino ju kai kurie kosmetikai gaminiai. Kokybe lb lb pagerejus (cia apie luxe avon mak. pagr. ir pudra).
Dvi bendradarbes naudoja avon plauku dazus, plaukuciai graziai atrodo, sake negrauzia galvos ir rezultatas gaunas kaip ant dezutes
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 03 01, 12:59)
Femina Bona pardavineja Keune dazus.
kokia kaina ?
Papildyta:
QUOTE(olesiukas5 @ 2013 02 27, 16:46)
sveikos blondinukes turiu toki klausimeli as visada dazydavau su KEUNE 1517 db noreciau pakeisti i MATRIX dazus gal kuri nors zino koks numeriukas artimaiusias keunei 1517, nes kazkaip man paskutiniu metu geltonumas lenda po dazymo su keune
man dažė su matrix ,tai geltoniau gavosi nei su keune