Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Dioryte @ 2013 02 24, 11:34)
*****, kokiais dazais isgauti tokia spalva kaip pas kokia pikul, marina ar ten kitas tas blondes?? doh.gif

Susirasti gera kirpėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 24, 10:34)

*****, kokiais dazais isgauti tokia spalva kaip pas kokia pikul, marina ar ten kitas tas blondes?? doh.gif

Pabandyk faceboke parasyt jom pas ka dazosi, gal atsakytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 24, 10:34)
O kokiu proc pries tai dazet? As tai kazkaip nesigilindavau kokiu dazydavo, man budavo gerai smile.gif bet jauciu kad 9%  g.gif  o dabar galvoju, jeigu as dazyciau 12% gal butu sviesesnes tos sruogeles? O kad nepakenktu labai plaukams, maziau laikyti?
o man kaip tik sruogelem dazant plaukai budavo fainesi  g.gif 

snekejau su viena panele, kuri pati dazosi su Keune 1517, tai sako, kad jei deda 9 proc peroksida tai labiau geltonumas lenda, o jei 12 tai tokie labiau ash atspalvio ir siaip bent jau ji tai nepastebejo, kad nuo 12 labiau plaukai nutriustu. Bet jauciu cia kaip kam:)
As patardziau viena kirpeja, ji mano plauku nemacius, tiesiog facebook'e papliurpem ir nedirba su Keune. Bet siaip sako reiketu saknis dazys su 12, o paskui jei nori perbraukt visus plaukus likus 5-10 min iki dazymo, tai tada uzsimaisyt is naujo su kokiais 9 ar net 6 proc. peroksidu, arba jei turi tik 12, tai uzsimaisius ipilt truputi vandens ar balzamo, kad atskiestu ta peroksida ir nebutu toks stiprus. Nes jei jau ant dazyto vis varysi su 12 proc. tai tada nelabai kaip bus.
Nors as kai pasiziuriu, tai ziauriai sunku ivertint ta spalva, nes skirtinguose apsvietimuose skirtingai matos. Pas mane vonioj durnai kazkaip - kai dazydavausi tokia tamsia su vysniniu atspalviu - tai vonioj visas virsugalvis ryzai sviesdavo, o pvz lauke tai idealiai tolygiai tamsi spalva budavo. Dabar kai dazyta su 1517, tai vonioj sau atrodau gerokai ryzavota, o kitam apsvietime tai lyg ir ner to geltonumo. Nu bet kiek as suprantu ta atspalviu gama, tai cia toli grazu ne super blonde, pagal mane koks 9 lygio atspalvis geriausiu atveju:)
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 24, 11:34)
O kokiu proc pries tai dazet? As tai kazkaip nesigilindavau kokiu dazydavo, man budavo gerai smile.gif bet jauciu kad 9%  g.gif  o dabar galvoju, jeigu as dazyciau 12% gal butu sviesesnes tos sruogeles? O kad nepakenktu labai plaukams, maziau laikyti?

tikrai nzn kokiu proc man kirpeja daze.....ji ten tik sumakaluodavo ka reikia ir viskas.Tik jau akcentavo visa galva dazant,kad su augaliniais (bet as netikiu, kad jau taip tie dazai super naturalus).
As ir sakiau kirpejai,akd noriu grazioso spalvos kaip pas Pikul, Mia ar Bunke........dabar ant galvos pas mane vaivorykste doh.gif verysad.gif saknys tamsios, paskui ryza, sviesus ir galai vel kazkokie rudai ryzi doh.gif geda net kazkur iseiti......
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 02 24, 11:48)
Susirasti gera kirpėja  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(kuzyte @ 2013 02 24, 12:11)

gal ir gera ideja smile.gif man Marinos plaukai patinka, bet pas ja jau super blond, o va pas Pikul tai grazi spalva, bet manau ir tonuota g.gif reiks pabandyti parasyti... Gal pasiseks? biggrin.gif

QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 24, 12:32)
snekejau su viena panele, kuri pati dazosi su Keune 1517, tai sako, kad jei deda 9 proc peroksida tai labiau geltonumas lenda, o jei 12 tai tokie labiau ash atspalvio ir siaip bent jau ji tai nepastebejo, kad nuo 12 labiau plaukai nutriustu. Bet jauciu cia kaip kam:)

zinokit man irgi buvo mintis dazytis 1517 su 12%, tik kazkaip pabijojau kad gali labai jau nudeginti. Bet jeigu plauko pigmentas toks stiprus dazant su 9% tai gal jis lengvai atlaikytu ir 12%?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 24, 22:54)
gal ir gera ideja smile.gif man Marinos plaukai patinka, bet pas ja jau super blond, o va pas Pikul tai grazi spalva, bet manau ir tonuota  g.gif  reiks pabandyti parasyti... Gal pasiseks? biggrin.gif
zinokit man irgi buvo mintis dazytis 1517 su 12%, tik kazkaip pabijojau kad gali labai jau nudeginti. Bet jeigu plauko pigmentas toks stiprus dazant su 9% tai gal jis lengvai atlaikytu ir 12%?

del pikul spalvos, tai kazkada buvo tokia ivostin loterija delfi, kur paziuredavai filmuka ir atsakydavai klausimus ir galedavai laimet ivostin priemoniu. Gal pries kokius 2 men, tai vienas toks filmukas buvo su Pikul ir ten pristate jos kirpeja ir kur dirba. Tai jei aktualu kam, galima pasiknist, gal kokiuose delfi archyvuose bus.
O del peroksido stiprumo, tai manau nepriklausomai nuo to, koks naturalus pigmentas isiminejant su 12 bus balciau nei su 9 proc. aisku kokiom, kurios visai be pigmento, tai gal ir kokie 6 proc visa isima ir jau 9 ir 12 ten neber ka balint, bet ant tu, kur pigmento naturaliuose daug, tai manau su stipresniu peroksidu bus balciau.
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 24, 10:11)

As jei neklystu oxana bent seniau dazesi yury pas renata mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va suradau ta filmuka delfi, tai oksana dazosi pas renata Divalta salone www.divalta.lt, tai jei labai aktuali jos spalva, galima ten uzsirasyt ir paprasyt, kad taip nudazytu:)
Atsakyti
Sveikos,
patarkite man prašau ax.gif
Nusipirkau tokius dažus: https://www.assorti....bro-atspsviesus
Vėliau permąsčiau, kad jie man bus per tamsoki. Tau labiau, kai aš dabar tokia balta, kaip jūsų ta pati Pikul'e apie kurią čia diskutuojat biggrin.gif
Galvoju, ką dabar daryt, dažai tai nepigus, neišmesi...
Sakykit kas būtų, jei į tuos dažus įmaišyčiau dar miltelių? Turiu nuo seniau, kai balinausi milteliais plaukus.

Gal būtų šviesesnė spalva? Bet ar nesigaus tuomet ryža?? doh.gif
Atsakyti
sveikos blondinukes smile.gif turiu toki klausimeli as visada dazydavau su KEUNE 1517 db noreciau pakeisti i MATRIX dazus gal kuri nors zino koks numeriukas artimaiusias keunei 1517, nes kazkaip man paskutiniu metu geltonumas lenda po dazymo su keune doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bučkis:) @ 2013 02 27, 16:03)
Tau labiau, kai aš dabar tokia balta, kaip jūsų ta pati Pikul'e apie kurią čia diskutuojat biggrin.gif

pasirodykit smile.gif
Atsakyti
sveikos,
pries keleta menesiu guodziausi, kad besviesindama sruogelem savo garbanas atsiduriau ties platinine riba (nepasiseke su dazytoja biggrin.gif ) ir ryzom variacijom. nebezinojau ar atrinkinet sruogeles, ar tept visa galva... apsilankiau pas viena isgirta profesionale ir ji man nureze tiek, kad kojnes buvo galima megzt is mano kudlu. pirma karta isejus is kirpyklos norejau bliauti balsu, nors siaip nesu labai plauku gailetoja, bet tikrai jauciausi kaip nuoga likusi su savo karé sukuosena. pats faktas kad nukirpo nutriususius baltus plaukus manes labai negasdino (be viso to dar pries pusmeti prie ilgu plauku turejau isskutineta paausy ax.gif bet cia jau kita istorija ir skonio reikalas, zinau).
su ilgiu kaip ir apsipratau, taciau vis dar kur ne kur islenda baltu sruogu, kurias noreciau kuo greiciau pamirsti. kirpykloj praleidau nei daug nei mazai - 5valandas ir isejau geltona kaip visciukas doh.gif biggrin.gif kirpeja itikinejo, kad spalva pasikeis (ir buvo teisi beje). zinoma pradzioj kaip isprotejus ploviau pilkinamuoju sampunu, bet siandien spalva esu gana patenkinta, ir jau ruosiuosi i kirpykla saknu dazymui ax.gif tik kadangi veiksmas vyko lietuvoje, o as gyvenu kitoj saly, tai vel drebesiu kirpejo kedej, kad neisieciau nei balta, nei ryza, o normalaus rugpjucio siaudu geltonumo mirksiukas.gif .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 27 vasario 2013 - 20:48