QUOTE(Dioryte @ 2013 02 24, 10:34)
O kokiu proc pries tai dazet? As tai kazkaip nesigilindavau kokiu dazydavo, man budavo gerai
bet jauciu kad 9%
o dabar galvoju, jeigu as dazyciau 12% gal butu sviesesnes tos sruogeles? O kad nepakenktu labai plaukams, maziau laikyti?
o man kaip tik sruogelem dazant plaukai budavo fainesi
snekejau su viena panele, kuri pati dazosi su Keune 1517, tai sako, kad jei deda 9 proc peroksida tai labiau geltonumas lenda, o jei 12 tai tokie labiau ash atspalvio ir siaip bent jau ji tai nepastebejo, kad nuo 12 labiau plaukai nutriustu. Bet jauciu cia kaip kam:)
As patardziau viena kirpeja, ji mano plauku nemacius, tiesiog facebook'e papliurpem ir nedirba su Keune. Bet siaip sako reiketu saknis dazys su 12, o paskui jei nori perbraukt visus plaukus likus 5-10 min iki dazymo, tai tada uzsimaisyt is naujo su kokiais 9 ar net 6 proc. peroksidu, arba jei turi tik 12, tai uzsimaisius ipilt truputi vandens ar balzamo, kad atskiestu ta peroksida ir nebutu toks stiprus. Nes jei jau ant dazyto vis varysi su 12 proc. tai tada nelabai kaip bus.
Nors as kai pasiziuriu, tai ziauriai sunku ivertint ta spalva, nes skirtinguose apsvietimuose skirtingai matos. Pas mane vonioj durnai kazkaip - kai dazydavausi tokia tamsia su vysniniu atspalviu - tai vonioj visas virsugalvis ryzai sviesdavo, o pvz lauke tai idealiai tolygiai tamsi spalva budavo. Dabar kai dazyta su 1517, tai vonioj sau atrodau gerokai ryzavota, o kitam apsvietime tai lyg ir ner to geltonumo. Nu bet kiek as suprantu ta atspalviu gama, tai cia toli grazu ne super blonde, pagal mane koks 9 lygio atspalvis geriausiu atveju:)