QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 19, 16:39)
dabar droge ju kaina 22lt. Kiek maciau forume is pilku saknu gerai atsviesino. Bet kai rusiskai nesuprantu ir google vertejas tragiskai vercia, tai nelabai gerai iseina viska suprasti ka ekspermentatores ten raso
. Vieninteliai dazai kuriuos esu atradus nuima puikiai ryzuma nesuzalodami plauku - tai garnier 111 (apie 10lt)
Taip ir aš mačiau internetiniam lankstinuke, kad jiems akcija. Man po poros savaičių reikės dažyti plaukus, tai net nežinau gal ir surizikuosiu juos pabandyti
Dėl garnier žinau vieną panelę, kuri dažo nevienus metus, o plaukai tokie gražūs. Susigundžiau ir aš, tai pasakysiu kad daugiau gyvenime garnier nebenaudosiu, nes buvau geltona kaip viščiukas. Aš dažau su Syyos 12.0, ten su milteliai, jie man nukanda bet lieka šioks toks geltonumas. Kalbėjau su kirpėja, tai ji man patarė nudažius plaukus uždėti dažomo šampūno Love, kad gautūsi visi plaukai vienodi ir turėtų savo atspalvį, tai dabar bandau tais šampūnais, nes jų yra įvairiausių atspalvių. O jis yra tikrai nebrangus 7Lt kainuoja ir spalva nusiplauna po kokių 5 plovimų, buteliuko užtenka kokiem 4 kartam
Papildyta:
QUOTE(*Infiniti* @ 2013 02 19, 23:38)
Patarkite merginos,prisiskaicius kazkada cia kazkur,nusipirkau isgirtaji Keune 1517nr,per du kartus sunaudojau,bet..Man pasirode kad lb greitai nusiplauna ir vaikstau geltona:(Dabar jau vel reikia dazyt jau saknys ir as pamastymuose ar vel pirkt Keune o gal ka dar patartumet
deja su Keune nesu dažius, bet norėčiau išmėginti, bet kiek girdėjau iš pačių kirpėjų, kad jų kokybė suprastėjus, jos pačios dabar labiau siūlo Loreal naudoti