Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Sveikutes
gal kuri su Milkshake dazais dazo plaukucius? gal isduos paslapti kokiais numeriukais ir kokio stiprua oksidantu? noretusi kad gautusi be ryzo atspalvio - grazi spalvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 16, 13:42)
O va sito tai ir as nezinau, pirkau Integrity Repairing, bet tik del to, kad jos siek tiek brangesnes. As galvojau kad jos tik vienos ir tebuna, o pasirodo tvieju rusiu, bet kuo skiriasi tai nezinau. g.gif

Vakar uzsisakiau Integrity repairing,bandysiu ir as atgaivinti savo plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 15, 19:23)
kurios butent ampules domina? smile.gif
ir koks jums poveikis butent jautesi (tas kur nuoroda paraset)?
as tai parsisiuciau is gorgeousshop.co.uk milk shake ampules, bet ju ir Lietuvoj turi buti daug kur, tik reikia paieskoti, tiek internete tiek kirpyklose, nes siaip milk shake produkcija populiari Lietuvoj smile.gif Siaip ampules, kurios skatina augima, yra nuo slinkimo ir pan, reikia itrinti i saknis, o tos kurios naudojamos tam kad atstatytu pacius plaukus, tai ir reikia trinti i pacius plaukus. Milk shake yra atstatancios, tai jas reikia itrinti i plaukucius smile.gif

Sveika, dekui uz atsakyma wink.gif tai jei gerai supratau milk shake apmoliu skatinanciu augima arba nuo slinkimom nera, yra tik atstatancios?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 02 16, 15:17)
Nemanau tikrai kad bus blogai.  Svarbiausia nenaudoti kaskarta kai plauni plaukucius. As viena karta kauke dedavau kita plovima ampole ir taip koki gera pusmeti, po to tik karta i menesi ampolyte arba po tiesinimo znyplemis.

QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 02 16, 15:47)
Vakar uzsisakiau Integrity repairing,bandysiu ir as atgaivinti savo plaukus smile.gif

nu va antra karta naudojau tas milk shake ampules (antras plovimas is eiles) tai vel man tas pats, vel plaukai rankose liko. Bet tik tie, kur labiausiai nudeginti dazu. Nezinau ar as jas toliau naudosiu, bijau kad visai man nutrius plaukai, kai taip juos rauna. Gal jie per stiprus tokiems nualintiems plaukams? Nes kai tepi, jauciasi labai alkoholio kvapas, o ir kazkur skaiciau kad daug alkoholio turi sios ampules.

QUOTE(Rokita @ 2013 02 16, 16:10)
Sveika, dekui uz atsakyma wink.gif tai jei gerai supratau milk shake apmoliu skatinanciu augima arba nuo slinkimom nera, yra tik atstatancios?

Zinokit nezinau, bet manau kad ne, nes kai ieskojau MS ampuliu, tai tik sias ir buvau radusi. Nuo slinkimo nemazai daug visokiu kitokiu ampuliu yra. Labai geri atsiliepimai apie Polipant ampules, nuo plauku slinkimo, ir skatina kitu plauku augima.
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 16, 14:20)
Zinokit nezinau, bet manau kad ne, nes kai ieskojau MS ampuliu, tai tik sias ir buvau radusi. Nuo slinkimo nemazai daug visokiu kitokiu ampuliu yra. Labai geri atsiliepimai apie Polipant ampules, nuo plauku slinkimo, ir skatina kitu plauku augima.

Supratau, na mane domina ne nauju o senu plauku spartesnis augimas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 16, 16:20)
nu va antra karta naudojau tas milk shake ampules (antras plovimas is eiles) tai vel man tas pats, vel plaukai rankose liko. Bet tik tie, kur labiausiai nudeginti dazu. Nezinau ar as jas toliau naudosiu, bijau kad visai man nutrius plaukai, kai taip juos rauna. Gal jie per stiprus tokiems nualintiems plaukams? Nes kai tepi, jauciasi labai alkoholio kvapas, o ir kazkur skaiciau kad daug alkoholio turi sios ampules.

hmm,negasdinkit-bijosiu ir naudot,nes mano irgi pazeisti neblogai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 02 16, 17:44)
hmm,negasdinkit-bijosiu ir naudot,nes mano irgi pazeisti neblogai  blink.gif

tai kad as ir pati bijau daugiau naudoti, gal jums ir gerai bus... nu as lyginu, pvz kai naudoju paprasta plauku kauke, ir taip pat ja itrinu, tai kazkaip tu plauku taip rankose nelieka, o cia taip daug ju, galiuku paciu, kai kurie tai net tokiais kuoksteliais..net nemoku paaiskinti, bet man tai nieko gero neatrodo. Bet sakau, cia grynai tik tie kur laaabai nubalinti, kur daugiausiai gave dazu
Atsakyti
siaip yra kai kuriu priemoniu, kuriu negalima perdaug naudot, nes nutrupa plaukai. As kazkada buvau nusipirkus per pazystama toki selective repair purskikli, tai smagiai sau purskaliojaus po kiekvieno plovimo. Po to pasakiau kirpejau, tai sako dziaukis, kad puse plauku nenukrito. Nes jis labai stiprus ir galima naudot tik koki karta i menesi, po dazymo, cheminio. tai gal cia ir su ampulem panasiai.
Atsakyti
gal kuri naudojat sia linija?
user posted image
user posted image

idomu kuom skiriasi ju linijos tos, maciau yra daugiau rusiu:) pries pora metu naudojau violetini freda balzama+sampuna. Panaikindavo plauku pilkuma(baltuma), taip pat ryzuma. Spalva susivienodindavo ir gaudavosi sviesus saltokas perslas(neutrali sp.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 16, 21:41)
siaip yra kai kuriu priemoniu, kuriu negalima perdaug naudot, nes nutrupa plaukai.

bet kad as jas tik du kartus naudojau, ir man jau pirma karta pjauste plaukus. Po antro karto, tai net kirpciukai prieky trumpesni buvo
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 16, 23:30)
gal kuri naudojat sia linija?

As naudojus tik JF blondinems, kur nuima geltona spalva, sampuna ir kondicionieriu, tai man asmeniskai nepatiko. Plaukai po sampuno plovimo labai siurkstus buvo
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 17, 10:30)
bet kad as jas tik du kartus naudojau, ir man jau pirma karta pjauste plaukus. Po antro karto, tai net kirpciukai prieky trumpesni buvo

As naudojus tik JF blondinems, kur nuima geltona spalva, sampuna ir kondicionieriu, tai man asmeniskai nepatiko. Plaukai po sampuno plovimo labai siurkstus buvo

blink.gif siaubas

JonhFrieda man irgi pilkinantis sampunas nepatiko schmoll.gif vakar Vilniaus akropoli salon + nusipirkau Joico pilkinanti sampuna, vakar ir siandien ten visom Joico priemonem 40 proc nuolaida, tai gavosi 44 lt su centais uz 300 ml, bandysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 17, 07:30)

Siaip visi pilkinantys sampunai nesvarbu kokios firmos (esu isbandziusi turbut visas) sausina plaukus doh.gif Gal karta i menesi panaudoti ir nieko, bet ir tai man budavo gaila plauku.
Atsakyti