Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Dioryte @ 2013 02 15, 14:34)
per kiek laiko atsiauginot? smile.gif vakar isbandziau as tas milk shake ampules, tai siek tiek issigandau, nes kai juos itryniau i plaukus, tai tie, kurie labiausiai nudeginti, tai labai isluzinejo, glosciau plaukus, kad itrinciau, tai tiesiog rankose man jie liko. Ziuresiu kaip kita karta bus. Bet siaip patys plaukai tai buvo visai kitokie, kai isdziovinau, idomu kiek tas efektas laikysis po viso kurso? Dar noriu pabandyti labai isgirtas Dikson Ristrutturante ir Structur forte ampules. Apie O'rising taip pat girdejau neblogus atsiliepimus, manau ir sias isbandysiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kelias iki ilgu plauku dabar ilgas, tai visko teks isbandyti  doh.gif  biggrin.gif

kas per ampoles, galima nuoroda? smile.gif
Man labai patiko sitas, galima ir meginuka nusipirkt, jo konstistencija tokia pusiau aliejine, lengvai issiplauna su vandeniu http://www.beautyfor...ejus-17307.html
Atsakyti
gal kas sviesinotes plaukus su macadamia dazais?
Atsakyti
QUOTE(vilmanteroze @ 2013 02 15, 19:54)
gal kas sviesinotes plaukus su macadamia dazais?

situos dazus oficialiai parduoda, o realiai ju neimanoma nusirpirkti, nes neparduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 02 )
. Dabar mano plaukuciai vel iki liemens ir sviesus thumbup.gif

wub.gif baltas pavydas!

O kur perkat tas milk shake? Jas reikia ant saknu taip pat? As auginimo etape, tai domina viskas kas skatina augima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 15, 18:39)
kas per ampoles, galima nuoroda? smile.gif
Man labai patiko sitas, galima ir meginuka nusipirkt, jo konstistencija tokia pusiau aliejine, lengvai issiplauna su vandeniu

kurios butent ampules domina? smile.gif
ir koks jums poveikis butent jautesi (tas kur nuoroda paraset)?

QUOTE(Rokita @ 2013 02 15, 19:28)
O kur perkat tas milk shake? Jas reikia ant saknu taip pat? As auginimo etape, tai domina viskas kas skatina augima bigsmile.gif

as tai parsisiuciau is gorgeousshop.co.uk milk shake ampules, bet ju ir Lietuvoj turi buti daug kur, tik reikia paieskoti, tiek internete tiek kirpyklose, nes siaip milk shake produkcija populiari Lietuvoj smile.gif Siaip ampules, kurios skatina augima, yra nuo slinkimo ir pan, reikia itrinti i saknis, o tos kurios naudojamos tam kad atstatytu pacius plaukus, tai ir reikia trinti i pacius plaukus. Milk shake yra atstatancios, tai jas reikia itrinti i plaukucius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 15 vasario 2013 - 20:24
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 15, 20:23)
kurios butent ampules domina? smile.gif
ir koks jums poveikis butent jautesi (tas kur nuoroda paraset)?
as tai parsisiuciau is gorgeousshop.co.uk milk shake ampules, bet ju ir Lietuvoj turi buti daug kur, tik reikia paieskoti, tiek internete tiek kirpyklose, nes siaip milk shake produkcija populiari Lietuvoj smile.gif Siaip ampules, kurios skatina augima, yra nuo slinkimo ir pan, reikia itrinti i saknis, o tos kurios naudojamos tam kad atstatytu pacius plaukus, tai ir reikia trinti i pacius plaukus. Milk shake yra atstatancios, tai jas reikia itrinti i plaukucius smile.gif

kurias jus naudojat 4u.gif
o ta priemone is mano nuorodos tai svelnina , glotnina ir atstato plaukus thumbup.gif Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 15, 21:23)

O kurios geresnes Integrity repairing ar Repairing vial?
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 15, 19:22)
situos dazus oficialiai parduoda, o realiai ju neimanoma nusirpirkti, nes neparduoda lotuliukas.gif

bet kirpykloje gal kas sviesinote su jais, noriu sviesinti, bet bijau, kad geltoni nebutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 15, 22:38)
kurias jus naudojat 4u.gif

as tik milk shake pradejau naudoti, siandien desiu antra karta, ziuresiu kas jausis po antro karto. Po pirmojo tai plaukai svelnesni, tokie minkstesni buvo.
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 02 15, 23:14)

O va sito tai ir as nezinau, pirkau Integrity Repairing, bet tik del to, kad jos siek tiek brangesnes. As galvojau kad jos tik vienos ir tebuna, o pasirodo tvieju rusiu, bet kuo skiriasi tai nezinau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 02 15, 23:14)

va aprasymas
Integrity repairing: Milkshake Integrity Repairing Hair is a protein-rich hair care treatment that replenishes moisture and repairs damaged and fragile hair.

Repairing vial: Milkshake Repairing Hair deeply restores weak and damaged hair smoothing cuticles for a soft and healthy result.
Atsakyti
[quote=Dioryte,2013 02 16, 09:42]
as tik milk shake pradejau naudoti, siandien desiu antra karta, ziuresiu kas jausis po antro karto. Po pirmojo tai plaukai svelnesni, tokie minkstesni buvo.

As atsiauginau greitai, nes labai jie auga pas mane. Pirkdavau Milk_shake kirpykloje. Tiesa man dar kirpeja sake kad negalima naudoti ju kaskarta plaunant galva, nes jos yra stiprios . Naudodavau i savaite karta. Labai idomiai kad tau pradejo trupeti plaukai g.gif nieko panasaus man nebudavo. Tik kai uztepdavau ant tu vietu kur labiausiai pazeisti plaukai tai pradedavo kaisti, jausdavosi siluma. Su Orisingu taip pat siluma jausdavau.
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 02 16, 14:14)
As atsiauginau greitai, nes labai jie auga pas mane. Pirkdavau Milk_shake kirpykloje. Tiesa man dar kirpeja sake kad negalima naudoti ju kaskarta plaunant galva, nes jos yra stiprios . Naudodavau i savaite karta. Labai idomiai kad tau pradejo trupeti plaukai g.gif  nieko panasaus man nebudavo. Tik kai uztepdavau ant tu vietu kur labiausiai pazeisti plaukai tai pradedavo kaisti, jausdavosi siluma. Su Orisingu taip pat siluma jausdavau.

o idomu, kiek ilgiausia laika galima jas naudoti? nes man vienos ampules uztenka dviem kartams, tai jeigu mano kursas bus dvigubai ilgesnis, nieko tokio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 16, 10:33)
o idomu, kiek ilgiausia laika galima jas naudoti? nes man vienos ampules uztenka dviem kartams, tai jeigu mano kursas bus dvigubai ilgesnis, nieko tokio? smile.gif

Nemanau tikrai kad bus blogai. Svarbiausia nenaudoti kaskarta kai plauni plaukucius. As viena karta kauke dedavau kita plovima ampole ir taip koki gera pusmeti, po to tik karta i menesi ampolyte arba po tiesinimo znyplemis.
Atsakyti