Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 13, 20:33)
o labai nesuriebina? Ar tik koki laseli naudoji?

Neriebina mirksiukas.gif Kadangi ne lašais o tiesiai į delną pilasi, tai sunku pasakyti kiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 13 vasario 2013 - 21:12
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 13, 19:37)
Aš tai jo prieš plovimą nenaudoju-gaila biggrin.gif  išplovus įtrinu į plaukus-vietoj aliejuko  good.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 13, 20:33)
o labai nesuriebina? Ar tik koki laseli naudoji?

Pas mane Argano buteliukas su pipete, tai įlašinu kokius 10-15 lašiukų ir įtrinu į plaukus..Paprastą pipetę galima nusipirkti vaistinėje mirksiukas.gif
Atsakyti
O man arganas suriebalino svarius plaukus istepus, lieku prie silikoniniu aliejuku doh.gif bet gal padauginau g.gif o kaip kauke tai nerealus dalykas, plaukai minkstuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 14, 08:11)
O man arganas suriebalino svarius plaukus istepus, lieku prie silikoniniu aliejuku doh.gif bet gal padauginau g.gif o kaip kauke tai nerealus dalykas, plaukai minkstuciai thumbup.gif

Prie šaknų netepėt? Aš vakar šiaip kasą susipinus dar pačius galus taip riebiai ištepiau arganu, na ir ryte jokio riebumo nėra galuose, susigėrė viskas į plaukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 14, 08:28)
Prie šaknų netepėt? Aš vakar šiaip kasą susipinus dar pačius galus taip riebiai ištepiau arganu, na ir ryte jokio riebumo nėra galuose, susigėrė viskas į plaukus ax.gif

ne, tik galus g.gif gal cia del to kad as pries nakti buvau visus plaukus gerai istepus, prisigere man jie g.gif Nes pvz tepant Macadamijos ar Argano alieju plaukams toki pat kieki man niekada nesuriebalina
Atsakyti
as kartais istrinu visa galva ricinos aliejum pries plovima, paskui pora kart sampunu perplaunu, man tokie svelnus grazus po to lieka. Tik va paskaiciau cia sm forume apie aliejukus, tai raso, kad negalima ricinos grynos ant plauku tept ir nerekomenduoja ant saknu. Cia gali taip but?
Atsakyti
o as per savo tuos bandymus dazyti plaukus, taip juos suvariau, kad dabar pasinerus i paieskas geriausioms priemonems plaukams biggrin.gif ir galiu pasakyti daug atradau nauju thumbup.gif vakar gavau savo milk shake ampules, plauku atstatymui, bandysiu siandien, ziuresiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
Man ricina plaukams netiko, užtat blakstienoms thumbup.gif

QUOTE(kuzyte @ 2013 02 14, 08:11)

Man nesuriebino..Žinoma, plaukas plaukui nelygus..
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 14, 07:31)
o as per savo tuos bandymus dazyti plaukus, taip juos suvariau, kad dabar pasinerus i paieskas geriausioms priemonems plaukams biggrin.gif ir galiu pasakyti daug atradau nauju  thumbup.gif  vakar gavau savo milk shake ampules, plauku atstatymui, bandysiu siandien, ziuresiu kas gausis smile.gif

As kazkada taip pat buvau nusideginusi savo plaukus (kurie buvo iki liemens) ir reikejo daug nukirpti doh.gif Tada irgi buvau paieskose geru priemoniu atgaivinimui. Tai galiu pasakyti Milk shake ampoles atstatancios vienos is geriausiu ir dar galiu rekomenduoti Orising atstatancias ampoles thumbup.gif wub.gif Kitas kiek banedziau tai pinigu ismetimas i bala. Sekmes atgaivinant savo plaukucius, reikia tik akantrybes. Dabar mano plaukuciai vel iki liemens ir sviesus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 02 15, 15:09)
As kazkada taip pat buvau nusideginusi savo plaukus (kurie buvo iki liemens) ir reikejo daug nukirpti doh.gif  Tada irgi buvau paieskose geru priemoniu atgaivinimui. Tai galiu pasakyti Milk shake ampoles atstatancios vienos is geriausiu ir dar galiu rekomenduoti Orising atstatancias ampoles thumbup.gif  wub.gif Kitas kiek banedziau tai pinigu ismetimas i bala. Sekmes atgaivinant savo plaukucius, reikia tik akantrybes. Dabar mano plaukuciai vel iki liemens ir sviesus thumbup.gif

per kiek laiko atsiauginot? smile.gif vakar isbandziau as tas milk shake ampules, tai siek tiek issigandau, nes kai juos itryniau i plaukus, tai tie, kurie labiausiai nudeginti, tai labai isluzinejo, glosciau plaukus, kad itrinciau, tai tiesiog rankose man jie liko. Ziuresiu kaip kita karta bus. Bet siaip patys plaukai tai buvo visai kitokie, kai isdziovinau, idomu kiek tas efektas laikysis po viso kurso? Dar noriu pabandyti labai isgirtas Dikson Ristrutturante ir Structur forte ampules. Apie O'rising taip pat girdejau neblogus atsiliepimus, manau ir sias isbandysiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kelias iki ilgu plauku dabar ilgas, tai visko teks isbandyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu avon plauku dazus ir galetu kuri nors is Jūsų pakomentuot dazu kokybe. Pacia lb domina ju atspalvis ultra light ash blonde 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 15, 15:01)
gal yra bandziusiu avon plauku dazus ir galetu kuri nors is Jūsų pakomentuot dazu kokybe. Pacia lb domina ju atspalvis ultra light ash blonde  4u.gif

esu bandzius as,neblogi,bet niekuom nesiskiria nuo pvz loreal ax.gif

su ash atsargiai-zalsvumas gali islyst..
geriau rinkites perlo,perlamutro blondina drinks_cheers.gif
Atsakyti