Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(kuzyte @ 2013 02 12, 19:59)
Merginos, kaip priemonese vadinami silikonai?  g.gif

Įvairūs pavadinimai:

Water Soluble Silicones

Dimethicone Copolyol

Lauryl Methicone Copolyol

Hydrolyzed wheat protein (Hydroxypropyl Polysiloxane)

Any Silicone with PEG as a prefix

Non Soluble (not water soluble)

Trimethylsilylamodimetheicone

Dimethicone

Phenyl Trimethicone

Cetearyl Methicone

Dimethiconol

Amodimethicon

Stearyl Dimethicone

Cyclomethicone

Cetyl Dimethicone

Cyclopentasiloxane

Behenoxy Dimethicone

Stearoxy Dimethicone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 12 vasario 2013 - 21:45
Čia plačiau apie naudą ir žalą silikono:
http://www.grozioklu...a-ar-nauda-1926

Papildyta:
Beje, taip pat nusipirkau 10 ml macadamia aliejuko, kaip sakant retiems atvejams geresniam vizualiniam plaukų vaizdeliui sukurti bigsmile.gif biggrin.gif Ir kaip rašiau anksčiau, planavau makadamijų aliejaus nerafinuoto įsigyti, tai rudugio parduotuvėje 100 ml nusipirkau už 5,60 Lt. greičiausiai sueis kaukėms prieš plovimą, nes nesitiki, kad už tokią kainą būtų tikras nerafinuotas šalto spaudimo aliejus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 12 vasario 2013 - 22:12
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 12, 22:11)
Čia plačiau apie naudą ir žalą silikono:
http://www.grozioklu...a-ar-nauda-1926
Papildyta:
Beje, taip pat nusipirkau 10 ml macadamia aliejuko, kaip sakant retiems atvejams  geresniam vizualiniam plaukų vaizdeliui sukurti  bigsmile.gif  biggrin.gif Ir kaip rašiau anksčiau, planavau makadamijų aliejaus nerafinuoto įsigyti, tai rudugio parduotuvėje 100 ml nusipirkau už 5,60 Lt. greičiausiai sueis kaukėms prieš plovimą, nes nesitiki, kad už tokią kainą būtų tikras nerafinuotas šalto spaudimo aliejus g.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Tai Macadamijos nera brangus nerafinuotas aliejus, as irgi uz 100 ml nuo 6 iki 10 lt uz 100 ml mokejau, tiksliai jau nepamenu, o vat Argano tai arti 40 kainauoja uz 100 ml
Atsakyti
va radau puslapiuka kur silikonu nemegstanti mergina dalinasi savo aptirtimi apie atrastas priemones be ju , tik gaila kad Lietuvoj daugumos ju negalima verysad.gif
https://sites.google...reeconditioners
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 12, 22:11)
Beje, taip pat nusipirkau 10 ml macadamia aliejuko, kaip sakant retiems atvejams  geresniam vizualiniam plaukų vaizdeliui sukurti  bigsmile.gif  biggrin.gif Ir kaip rašiau anksčiau, planavau makadamijų aliejaus nerafinuoto įsigyti, tai rudugio parduotuvėje 100 ml nusipirkau už 5,60 Lt. greičiausiai sueis kaukėms prieš plovimą, nes nesitiki, kad už tokią kainą būtų tikras nerafinuotas šalto spaudimo aliejus g.gif

Macadamia aliejus nėra labai brangus, aš už Argano 50 ml suplojau virš 25 Lt
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 02 13, 13:01)
Macadamia aliejus nėra labai brangus, aš už Argano 50 ml suplojau virš 25 Lt

Kažkaip įsivaizdavau, kad jie 'lygiaverčiai' huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 13, 14:06)
Kažkaip įsivaizdavau, kad jie 'lygiaverčiai'  huh.gif

pagal nauda, tai gal ir lygiaverciai, tik kainos gal skiriasi:)
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 12, 21:45)
Hydrolyzed wheat protein

Iš kur čia tokia informacija kad kviečių baltymai yra silikonas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 13 vasario 2013 - 19:02
QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 13, 19:02)
Iš kur čia tokia informacija kad kviečių baltymai yra silikonas?

Nu iš kur, iš interneto-jau tikrai ne pati sukūriau laugh.gif

Einu ieškot tikslios nuorodos ax.gif
Papildyta:
http://blackhairmedi...ts-good-or-bad/

Aš beje, ne mokslininkė, tai nelabai ir atsakysiu kame čia reikalas bigsmile.gif

Beje, jie priskirti prie tų gerųjų-tirpių vandenyje(na kurie nusiplauna su vandeniu) silikonų, tai gal i nieko blogo, kad taip pavadinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 13 vasario 2013 - 19:22
Nusipirkau nerafinuoto argano aliejaus, issitepaiu plaukus ir sedziu sau visa grazi riebaluota galva biggrin.gif
Dar ir reikejo man uzmatyt iherb.com doh.gif ner ramybes dabar man , tiek visko daug uzsinorejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 13, 19:29)
Nusipirkau nerafinuoto argano aliejaus, issitepaiu plaukus ir sedziu sau visa grazi riebaluota galva biggrin.gif
Dar ir reikejo man uzmatyt iherb.com doh.gif ner ramybes dabar man , tiek visko daug uzsinorejau doh.gif

Aš tai jo prieš plovimą nenaudoju-gaila biggrin.gif išplovus įtrinu į plaukus-vietoj aliejuko good.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 13, 19:37)
Aš tai jo prieš plovimą nenaudoju-gaila biggrin.gif  išplovus įtrinu į plaukus-vietoj aliejuko  good.gif

o labai nesuriebina? Ar tik koki laseli naudoji?
Atsakyti