Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 08, 12:21)
grazi spalvyte thumbup.gif

Ir netgi su Keunes 1517 kažkas panašaus gaunasi, bet po kelių plovimų pasikeičia atspalvis, lenda pigmentas. Nesuprantu kaip iki kito dažymo įmanoma tą patį atspalvį išlaikyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 08, 12:18)

Grazi thumbup.gif Cia tu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 08, 12:32)
Grazi thumbup.gif  Cia tu?  bigsmile.gif

Neee biggrin.gif Čia iš blogo nuotraukos http://www.pearlsand...p;by-date=false 4u.gif
Atsakyti
Cocosine o kokia tavo dabartine spalva?
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 08, 13:07)
Cocosine o kokia tavo dabartine spalva?

Neturiu geros kokybės foto rolleyes.gif Įdedu kokią turiu, bet čia realios spalvos visvien nėra, nes su blykste fotografuota
user posted imageuser posted image
Atsakyti
ai, dar noriu pasidziaugt kad atradau faina kaukyte thumbup.gif buvau nusipirkus meginuka, bet dabar visa litra nusipirkau , va sita http://www.beautyfor...auke-15319.html

Plaukuciai tokie gotnus, slidus pasidaro, lengvai sukuojasi thumbup.gif pojutis panasus kaip po keratino thumbup.gif ir kaina normali
Papildyta:
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 08, 13:21)
Neturiu geros kokybės foto rolleyes.gif Įdedu kokią turiu, bet čia realios spalvos visvien nėra, nes su blykste fotografuota
user posted imageuser posted image

Man cia labai panasi i ta kur foto buvai idejus, ten tik biski pilkesne spalva 4u.gif
Atsakyti
trumpas testukas, plauku spalvai parinkti biggrin.gif nuoroda ir pagal testo ats. patarimai (Anglu k.)
Atsakyti
Sveikos,
cia daug kas rase, kad naudoja Macadamia Oil kaukes, aliejukus. O ar dazus kuri nors ju bandet? Vakar paziurejau krinonos puslapy idetas katalogelis su dazais, aprasymas kaip dazyt, tai ten visokiu graziu spalvu yra, dar taip gal aiskiai surasyta, kad va pvz ta spalva sviesi tinka, jei naturalus plaukai turi daug raudono pigmento, tai nudazius nesigauna geltona/ryza. Idomu butu, jei kuri nors daze ir galetu pasidalint atsiliepimais.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 10, 10:24)
Sveikos,
cia daug kas rase, kad naudoja Macadamia Oil kaukes, aliejukus. O ar dazus kuri nors ju bandet? Vakar paziurejau krinonos puslapy idetas katalogelis su dazais, aprasymas kaip dazyt, tai ten visokiu graziu spalvu yra, dar taip gal aiskiai surasyta, kad va pvz ta spalva sviesi tinka, jei naturalus plaukai turi daug raudono pigmento, tai nudazius nesigauna geltona/ryza. Idomu butu, jei kuri nors daze ir galetu pasidalint atsiliepimais.

kai teiravausi ju sake bet kam is laiko neparduoda, tik kirpejoms, gal pasikeite kas thumbup.gif
Papildyta:
rodos niekas nepasikeite sad.gif
Gerbdami savo klientų kirpėjų, stilistų ir meistrų profesionalumą, žinias ir darbo unikalumą, informuojame, kad prekybos vietose Macadamia plaukų dažų įsigyti nebus galima. Macadamia dažai yra išskirtinai profesionalus produktas, kuriam naudoti reikia specialių žinių. Dėl to juos patikime tik profesionalams. Macadamia plaukų dažai ir kitos plaukų dažymo priemonės užsakomos tik kreipiantis į Jus aptarnaujantį vadybininką. Visiems klientams, norintiems nusidažyti plaukus Macadamia dažais, bus suteikiama informacija apie salonus, kuriuose jie tai gali padaryti. Taigi papildomai gausite reklamos ir iš mūsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolk@: 10 vasario 2013 - 12:26
QUOTE(Jolk@ @ 2013 02 10, 14:28)
kai teiravausi ju sake bet kam is laiko neparduoda, tik kirpejoms, gal pasikeite kas  thumbup.gif
Papildyta:
rodos niekas nepasikeite sad.gif
Gerbdami savo klientų kirpėjų, stilistų ir meistrų profesionalumą, žinias ir darbo unikalumą, informuojame, kad prekybos vietose Macadamia plaukų dažų įsigyti nebus galima. Macadamia dažai yra išskirtinai profesionalus produktas, kuriam naudoti reikia specialių žinių. Dėl to juos patikime tik profesionalams. Macadamia plaukų dažai ir kitos plaukų dažymo priemonės užsakomos tik kreipiantis į Jus aptarnaujantį vadybininką. Visiems klientams, norintiems nusidažyti plaukus Macadamia dažais, bus suteikiama informacija apie salonus, kuriuose jie tai gali padaryti. Taigi papildomai gausite reklamos ir iš mūsų.

o uzsakyti internetu is krinonos idomu galima? biggrin.gif cia nesamoningai sugalvojo kad prekybos vietose negalima nusipirkt dazu doh.gif
Atsakyti
man tai irgi keista, tegul neapsimeta, kaip jiem rupi, kad klientais neprisidirbtu kokiu nesamoniu, patys darydami. Gi visokius sviesinimo miltelius, peroksidus tai bele kam pardavineja:)
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 07, 14:50)
Merginos, ka jus darot su savo plaukais, kur prie kaklo? Ar dazot juos? Anksciau as ju nedazydavau, problemu nebudavo, bet dabar dazau, tai labai jau veliasi jie. Buvau isejusi, uzsidejus salika, tai taip jie man susivele, vos ne kaip dredai  biggrin.gif ir butent blondinem taip  g.gif

Dažau juos, nesivelia man niekas blink.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 17:20)
vejuotu oru normalu kad plaukai veliasi mirksiukas.gif  4u.gif

kaip jums tokia spalva? 4u.gif  Gal zinot kaip ja imanima isgauti? Ar apskritai imanoma isgauti neprarandant plaukuciu???
user posted image
user posted image

Man per stipriai pilki, negražu ax.gif
Atsakyti