Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Man tai Marinos Bui plauku spalva labai grazi, gal kas zinot kokie dazai? g.gif Bunkes tai zinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 17:20)

kaip jums tokia spalva? 4u.gif  Gal zinot kaip ja imanima isgauti? Ar apskritai imanoma isgauti neprarandant plaukuciu???
user posted image
user posted image

Man per zila blush2.gif mano bendradarbe panasia spalva dazosi, nu man ziauriai sendina blush2.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 21:17)
daziausi smile.gif imeciau ne savo foto cia. vis bandau atrasti dazus ir surinkti info kurie iskarto nudazytu tobulai saknis. GARNIER  nenudaze tobulai saknu. Aisku apsiplove dazai, ir saknys skiriasi pustoniu...bet norisi tobulumo.. doh.gif

Kai as po savo eksperimentu nuejau pas gera kirpeja ir paprasiau kad man sulygintu galu ir saknu spalva(galai nuo vasaros buvo labai nuo saules pasviesiejusios) tai kirpeja pasake kad vistiek skirsis, arba reikia milteliais dazyt arba ileist sruogu, irgi milteliniu , tai gerai kad pasirasiau ant sruogu, ir tai plauka pagadino, tai kas butu jei visa galva busiau nudazius doh.gif Dabar jau baigiu plauka atstatyt , aciu dievui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 07, 21:54)
Man tai Marinos Bui plauku spalva labai grazi, gal kas zinot kokie dazai?  g.gif  Bunkes tai zinot biggrin.gif

O kokiais Bunkė? Kažką pražiopsojau. Aš dabar nusipirkau Elgon dažus 12/71. Po kelių sav bandysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 02 08, 09:54)
O kokiais Bunkė? Kažką pražiopsojau.

sake viena nare jog keune 1517 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 17:20)
kaip jums tokia spalva? 4u.gif  Gal zinot kaip ja imanima isgauti? Ar apskritai imanoma isgauti neprarandant plaukuciu???

Man panašu į šios merginos plaukus
user posted image
O ji tokia spalvą išgauna dažydama milteliais ir tonuodama. Verta video pažiūrėti, pradžioje kai jos plaukus kirpėja rodo-tragiški bigsmile.gif
http://www.youtube.c...Y...CAA&index=8
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 08, 10:22)
Man panašu į šios merginos plaukus
user posted image
O ji tokia spalvą išgauna dažydama milteliais ir tonuodama. Verta video pažiūrėti, pradžioje kai jos plaukus kirpėja rodo-tragiški bigsmile.gif
http://www.youtube.c...Y...CAA&index=8

Ar jus isgirdot kad ji turi "hair extensions" ? biggrin.gif tie virsugalvi trumpi tai jos, siaubingi plaukai ir spalva blush2.gif
Atsakyti

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imana: 08 vasario 2013 - 11:42
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 08, 11:37)
Ar jus isgirdot kad ji turi "hair extensions" ? biggrin.gif tie virsugalvi trumpi tai jos, siaubingi plaukai ir spalva blush2.gif

Ne blush2.gif bet gi esmės tai nekeičia
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 08, 12:00)
Ne blush2.gif bet gi esmės tai nekeičia

Nu jei ji taip pastoviai dazytu savo plauka tai tokio ilgio neimanoma butu islaikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 20:23)
galiukinius plaukus dazau bet man irgi veliasi.(ziema,rudeni kai yra vejas)

o as niekada nedazau, nu bet zinokit man jie veliasi labiau nei tie nublondinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 08, 12:04)
Nu jei ji taip pastoviai dazytu savo plauka tai tokio ilgio neimanoma butu islaikyt ax.gif

drinks_cheers.gif Nu teisybė. man taip pat tokie super blond plaukai nėra gražu.

Mano svajonių spalva wub.gif
[url=http://www.part.lt/perziura/a23e31171f6c967fc5b5a951de583fa6267.jpg]user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 08 vasario 2013 - 12:22
aciu uz patarimus 4u.gif thumbup.gif supratau kad be kirpejos pagalbos ultra silver blonde tapti geriau net nesvajot biggrin.gif pasiliksiu prie ash blond atspalvio lotuliukas.gif 4u.gif vat miltuku tai bijau unsure.gif jau ir taip nukando tuos plaukus peroksidas kai is raudonu sviesinau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 08, 14:18)
drinks_cheers.gif Nu teisybė. man taip pat tokie super blond plaukai nėra gražu.

Mano svajonių spalva  wub.gif
user posted imageuser posted image

grazi spalvyte thumbup.gif
Atsakyti