Man tai Marinos Bui plauku spalva labai grazi, gal kas zinot kokie dazai? Bunkes tai zinot
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 17:20)
kaip jums tokia spalva? Gal zinot kaip ja imanima isgauti? Ar apskritai imanoma isgauti neprarandant plaukuciu???
Man per zila mano bendradarbe panasia spalva dazosi, nu man ziauriai sendina
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 21:17)
daziausi imeciau ne savo foto cia. vis bandau atrasti dazus ir surinkti info kurie iskarto nudazytu tobulai saknis. GARNIER nenudaze tobulai saknu. Aisku apsiplove dazai, ir saknys skiriasi pustoniu...bet norisi tobulumo..
Kai as po savo eksperimentu nuejau pas gera kirpeja ir paprasiau kad man sulygintu galu ir saknu spalva(galai nuo vasaros buvo labai nuo saules pasviesiejusios) tai kirpeja pasake kad vistiek skirsis, arba reikia milteliais dazyt arba ileist sruogu, irgi milteliniu , tai gerai kad pasirasiau ant sruogu, ir tai plauka pagadino, tai kas butu jei visa galva busiau nudazius Dabar jau baigiu plauka atstatyt , aciu dievui
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 07, 21:54)
Man tai Marinos Bui plauku spalva labai grazi, gal kas zinot kokie dazai? Bunkes tai zinot
O kokiais Bunkė? Kažką pražiopsojau. Aš dabar nusipirkau Elgon dažus 12/71. Po kelių sav bandysiu.
QUOTE(Jolk@ @ 2013 02 08, 09:54)
O kokiais Bunkė? Kažką pražiopsojau.
sake viena nare jog keune 1517
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 17:20)
kaip jums tokia spalva? Gal zinot kaip ja imanima isgauti? Ar apskritai imanoma isgauti neprarandant plaukuciu???
Man panašu į šios merginos plaukus
O ji tokia spalvą išgauna dažydama milteliais ir tonuodama. Verta video pažiūrėti, pradžioje kai jos plaukus kirpėja rodo-tragiški
http://www.youtube.c...Y...CAA&index=8
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 08, 10:22)
Man panašu į šios merginos plaukus
O ji tokia spalvą išgauna dažydama milteliais ir tonuodama. Verta video pažiūrėti, pradžioje kai jos plaukus kirpėja rodo-tragiški
Ar jus isgirdot kad ji turi "hair extensions" ? tie virsugalvi trumpi tai jos, siaubingi plaukai ir spalva
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 08, 11:37)
Ar jus isgirdot kad ji turi "hair extensions" ? tie virsugalvi trumpi tai jos, siaubingi plaukai ir spalva
Ne bet gi esmės tai nekeičia
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 08, 12:00)
Ne bet gi esmės tai nekeičia
Nu jei ji taip pastoviai dazytu savo plauka tai tokio ilgio neimanoma butu islaikyt
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 20:23)
galiukinius plaukus dazau bet man irgi veliasi.(ziema,rudeni kai yra vejas)
o as niekada nedazau, nu bet zinokit man jie veliasi labiau nei tie nublondinti
aciu uz patarimus supratau kad be kirpejos pagalbos ultra silver blonde tapti geriau net nesvajot pasiliksiu prie ash blond atspalvio vat miltuku tai bijau jau ir taip nukando tuos plaukus peroksidas kai is raudonu sviesinau
Papildyta:
grazi spalvyte
Papildyta:
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 08, 14:18)
grazi spalvyte