Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Merginos, ka jus darot su savo plaukais, kur prie kaklo? Ar dazot juos? Anksciau as ju nedazydavau, problemu nebudavo, bet dabar dazau, tai labai jau veliasi jie. Buvau isejusi, uzsidejus salika, tai taip jie man susivele, vos ne kaip dredai biggrin.gif ir butent blondinem taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 07 vasario 2013 - 14:50
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 07, 14:50)
Merginos, ka jus darot su savo plaukais, kur prie kaklo? Ar dazot juos? Anksciau as ju nedazydavau, problemu nebudavo, bet dabar dazau, tai labai jau veliasi jie. Buvau isejusi, uzsidejus salika, tai taip jie man susivele, vos ne kaip dredai  biggrin.gif ir butent blondinem taip  g.gif

dazau, man veliasi, bet ne iki dredu biggrin.gif Nieko nedarau tiesiog stengiuos dazniau pasukuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 07, 16:03)
dazau, man veliasi, bet ne iki dredu biggrin.gif Nieko nedarau tiesiog stengiuos dazniau pasukuot 4u.gif

sukuok nesukavus, nuejau iki pardes, o grizau jau su suveltais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 07, 17:18)
sukuok nesukavus, nuejau iki pardes, o grizau jau su suveltais biggrin.gif

vejuotu oru normalu kad plaukai veliasi mirksiukas.gif 4u.gif

kaip jums tokia spalva? 4u.gif Gal zinot kaip ja imanima isgauti? Ar apskritai imanoma isgauti neprarandant plaukuciu???
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 06, 17:45)
siandien gavau Orofluido aliejuka plaukams, tai galiu pagirti, geriausi atsiliepimai  wub.gif  thumbup.gif

Aš irgi ruošiuosi pirkti šį aliejuką, tai dar papildomai, kad nesumaišyt norejau pasiteirauti, ar tai toks 50ml geltonas buteliukas? blush2.gif

O šiaip tai galiu pagirti Tigi kosmetiką, kuria naudoju jau ne pirmi metai: Urban Anti dotes šampūną ir kondicionierių ir S factor lusterizer priemonę, kuri bent jau man tai idealiai glotnina plaukus ir palengvina šukavima thumbup.gif
O iš naminių priemonių, tai bent man nėr geriau, kaip kas kartą plaunant galvą dar nuskalauti ramunėlių arbata thumbup.gif
Atsakyti
vis bandau atrasti plauku dazus, kurie iskart nusviesintu saknis ir nebutu jose jokio ryzumo... ax.gif
siap imetu pavyzduka Lenkes , kuri isbande Palette C10(sviesina 2-4 tonais kaip ir keune,loreal,garnier. Ar palette tikrai stipresni negu kiti dazai ? g.gif user posted imageuser posted image
]user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

saltinis nuoroda
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2013 02 07, 18:58)
Aš irgi ruošiuosi pirkti šį aliejuką, tai dar papildomai, kad nesumaišyt norejau pasiteirauti, ar tai toks 50ml geltonas buteliukas?  blush2.gif

O šiaip tai galiu pagirti Tigi  kosmetiką

mano 100m, toks buteliukas smile.gif
user posted image

o apie Tigi, ir as girdejau neblogus atsiliepimus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 18:20)
vejuotu oru normalu kad plaukai veliasi mirksiukas.gif  4u.gif

tame esme, kad nebuvo vejo, tiesiog tie plaukai kur prie kaklo, trinasi trinasi, ir kazkaip susivelia labai. Man kirpeja buvo sakius kad blondems taip buna, del to, kai kurios ir nedazo tu galiniu plauku...
Atsakyti
galiukinius plaukus dazau bet man irgi veliasi.(ziema,rudeni kai yra vejas)
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 07, 19:23)
galiukinius plaukus dazau bet man irgi veliasi.(ziema,rudeni kai yra vejas)

pala o tu neseniai nesidazei su Garnier?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 07, 22:55)
pala o tu neseniai nesidazei su Garnier?

daziausi smile.gif imeciau ne savo foto cia. vis bandau atrasti dazus ir surinkti info kurie iskarto nudazytu tobulai saknis. GARNIER nenudaze tobulai saknu. Aisku apsiplove dazai, ir saknys skiriasi pustoniu...bet norisi tobulumo.. doh.gif
Atsakyti
o tu kai keiti spalva, naudoji kitu gamintoju dazus tai tepi tik ant saknu ar visa galva. Nes logiskai, tai tarkim jei vel dazytum su tais paciais garnier, uztektu tik saknis uztept, o jei imsi kitus tai vel visa galva. Kas is plauku liks?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 07, 23:24)
o tu kai keiti spalva, naudoji kitu gamintoju dazus tai tepi tik ant saknu ar visa galva. Nes logiskai, tai tarkim jei vel dazytum su tais paciais garnier, uztektu tik saknis uztept, o jei imsi kitus tai vel visa galva. Kas is plauku liks?

planuoju tik ant saknu deti blush2.gif todel ir ziuriu,dairausi super ash/ar silver atspalvio smile.gif ant galu nedesiu dazu. pvz keune 1517 ir garnier 111 pagal mane spalvos sutampa (tik keune oksidatoriu galima rinktis, o garnier tai jis lygtais 12 proc.) Ir kartais pasvajoju isgaut viena grazia diena kaip pateikta foto hyper silver atspalvi wub.gif
Atsakyti