Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 06, 14:09)
jeigu uzrasas beige - tai man atrodo reiskia smelinis, pagal mane siltas atspalvis:)
Uzsisakiau keunes 1517 - bet susibalamutinau, koki peroksida imt. 9 proc ar 12? nes kiek maciau pagal palete, tai tinka ir tas ir tas. Ar cia turi itakos spalvai? Paskaiciau forume apie keune dazus, tai visos merginos su siaubu deda 9 proc. o apie 12 proc is vis tyli, tipo plaukam peilis. Gal galit patart?

Ir dar klausimelis - irgi paskaiciau postuose prie keunes dazu, tai raso, kad blondiniski atspalviai neuzdazo zilu. Cia taip gal but? Gi prie Tinta color raso, kad 100 proc. dengia zilus. Man taip aktualu, nes vien del to ir keiciau spalva ir tamsios i sviesia, kad tie zili taip nekontrastuotu ir nereiktu kas savaite dazyt.

Ziurint kokie jusu plaukai, jei labai tamsus tai imkit 12, jei ne, tai manau 9 uztektu g.gif O kokiu pries tai dazydavot? Del zilu tai neiko nezinau blush2.gif
Atsakyti
Mano naturalus kokie 6-7. Tai gal uzteks 9, vistiek planuoju saknis pati pasidazyt, o kas antra men nueit pas kirpeja, ji kazkaip po to dar visus pertepa. O del peroksido neisivaizduoju koki dejo, tik ziauriai grauze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gertruda6: 06 vasario 2013 - 15:09
QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 06, 15:02)
Mano naturalus kokie 6-7. Tai gal uzteks 9, vistiek planuoju saknis pati pasidazyt, o kas antra men nueit pas kirpeja, ji kazkaip po to dar visus pertepa. O del peroksido neisivaizduoju koki dejo, tik ziauriai grauze.

Mano taip pat tamsūs, dažau su 9%, esu prieš porą metų su 12% dažius, tai labai geltonos šaknys gavosi, man su silpnesniu oksidantu gražesnė spalva ax.gif

Žilus nudažo biggrin.gif
Atsakyti
o blondiniskas perlo atspalvis skaitosi saltas ar siltas?pvz toks light pearl blonde
Atsakyti
siandien gavau Orofluido aliejuka plaukams, tai galiu pagirti, geriausi atsiliepimai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 06, 17:45)
siandien gavau Orofluido aliejuka plaukams, tai galiu pagirti, geriausi atsiliepimai  wub.gif  thumbup.gif

Is kur uzsisakinejai ir kiek mokejai ? Jis irgi yra mano ateities pirkiniu sarase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 06, 18:51)
Is kur uzsisakinejai ir kiek mokejai ? Jis irgi yra mano ateities pirkiniu sarase biggrin.gif

is ebay, gal apie 13 svaru mokejau, dabar nepamenu tiksliai, bet efektas tai superinis thumbup.gif buvau skaiciusi kazkur forume, kad sitas aliejukas geras. Tik nepatiko, kad be dozatoriaus, o tiesiog atsisuki ir isipili i sauja smile.gif bet plaukai toookie svelnus, slidus, ypac po mano visu situ prisidazymu, tai labai gerai jauciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 06, 17:42)
o blondiniskas perlo atspalvis skaitosi saltas ar siltas?pvz toks light pearl blonde

manau siltas smile.gif

as tai tikrai apsiverksiu sad.gif jau nesiseka niekaip nusidazyt, buvau cia pries pora savaiciu taip prisidirbus su pilku atpalviu , kad vos ne zali gavos, ploviau ploviau, gavos purvini tokie, uzdaziau vkr neiskentus, tai saknys baltos, paskui geltoni, ir galva pakando vienoj vietoj sad.gif((( siaubas kazkoks, per daznai dazineju, jau is ilgu nusikirpau i vidutinius, MB nepatenkintas, o man vis spalva nesigauna kaip as noriu doh.gif kaip gailiuos kad nusitamsinau savo plaukus sad.gif(((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 07 vasario 2013 - 12:00
smile.gif+2013 02 07, 13:54-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 02 07, 13:54)
as tai tikrai apsiverksiu sad.gif

Gal verciau savo plaukus patiket profesionalams?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 06, 18:22)
is ebay, gal apie 13 svaru mokejau, dabar nepamenu tiksliai, bet efektas tai superinis  thumbup.gif  buvau skaiciusi kazkur forume, kad sitas aliejukas geras. Tik nepatiko, kad be dozatoriaus, o tiesiog atsisuki ir isipili i sauja smile.gif bet plaukai toookie svelnus, slidus, ypac po mano visu situ prisidazymu, tai labai gerai jauciasi smile.gif

as pigiausiai uz 85 lt radau LT

QUOTE(S@lsa @ 2013 02 07, 12:10)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zelze @ 2013 02 06, 08:23)
O kurias "Macadamia" priemones naudojate? Čia pilnas pavadinimas tos linijos?

Pilnas pavadinimas - Macadamia Natural Oil mirksiukas.gif
Naudoju: natūralų plaukų aliejų "Macadamia Healing Oil Treatment", purškiamą atstatomąjį natūralų plaukų aliejų "Macadamia Healing Oil Spray", atstatomąją kaukę plaukams "Macadamia Deep Repair Masque", atgaivinantį plaukus šampūną "Macadamia Rejuvenating Shampoo" thumbup.gif
Perku iš čia 4u.gif

QUOTE(Dioryte @ 2013 02 06, 17:45)
siandien gavau Orofluido aliejuka plaukams, tai galiu pagirti, geriausi atsiliepimai  wub.gif  thumbup.gif

Aš irgi galiu jį tik pagirti drinks_cheers.gif

QUOTE(S@lsa @ 2013 02 07, 12:10)

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 07 vasario 2013 - 13:37
QUOTE(Flika @ 2013 02 07, 13:36)
Pilnas pavadinimas - Macadamia Natural Oil  mirksiukas.gif
Naudoju: natūralų plaukų aliejų "Macadamia Healing Oil Treatment", purškiamą atstatomąjį natūralų plaukų aliejų "Macadamia Healing Oil Spray", atstatomąją kaukę plaukams "Macadamia Deep Repair Masque", atgaivinantį plaukus šampūną "Macadamia Rejuvenating Shampoo"  thumbup.gif

as irgi siandien per pietus nuvaziavau ir nusipirkau maza kaukyte ir aliejuka, ziuresim ar patiks ax.gif
Atsakyti