Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 02 05, 14:31)
pasizvalgykit temoje namines kaukes plaukams,ten bus kalbama tik apie tai  mirksiukas.gif

Bet ten nebus būtent apie šviesintus plaukus kalbama.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zelze @ 2013 02 05, 14:28)

as naudoju tokia: sumaisau kiausinio tryni, medu ir alieju(pvz alyvuogiu) pasildai ir sumaisai iki vietisos mases, uzsitepi ant plauku , uzsidedi maiseli ir apvynioji ranksluosciu, palaikau nuo 30 min iki 2 val, priklausomai kiek laiko turiu ir nuplaunu su sampunu, paskui uzsidedu dar kondicionieriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zelze @ 2013 02 05, 14:28)

Kaukes darau iš kokosų, alyvuogių aliejaus ir poros lašų rozmarinų eterinio aliejaus.
Dar kai turėdavau į kaukes po šaukštą medaus dėdavau, bet dabar pasibaigęs, tai specialiai neperku, užtenka ir kiek aliejai pamaitina ax.gif

Draugė rekomendavo ištepti sviestmedžio aliejum plaukus, bet man labai nepatiko, nes 3 kartus ploviau su šampūnu, o išdžiūvę visvien riebaluoti plaukai liko schmoll.gif
Papildyta:
Kita kaukė is kiaušinio ir citrinos sulčių.
Va cituoju iš kitos temos
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 03, 18:13)
1 kiaušinis
Pusė citrinos

Į išplaktą kiaušinį išspaudžiau citrinos sultis ir palaikiau apie 30 min.
Kiek skaičiau tai kiaušinis (proteinai) dar ir stiprina plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 05 vasario 2013 - 15:16
as kai turiu laiko issitepu ricinos aliejum, palaikau kelias val.
Atsakyti
QUOTE(zelze @ 2013 02 05, 13:01)
O aliejų tik galams tepate ar visą plauką?smile.gif Kokie kaukių receptukai?smile.gif čia įdomiau negu apie tuos dažus tą patį per tą patį ;D

Į delną kelis lašus įlašinu ir tepu per visą ilgį, tik nuo šaknų per gerą sprindį - ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus ir patarimus;)
Atsakyti
gal galit pasakyt savo nuomone ir mane siek tiek apsviesti 4u.gif
savaime aisku kad ash atspalvis priskiriamas prie saltu 4u.gif o pvz atspalvis Extra Light Beige Blonde labiau saltas ar siltas? Ir apskritai perlo atspalvis kokiai kategorijai priklauso?user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 05, 20:58)
gal galit pasakyt savo nuomone ir mane siek tiek apsviesti 4u.gif
savaime aisku kad ash atspalvis priskiriamas prie saltu 4u.gif  o pvz atspalvis Extra Light Beige Blonde labiau saltas ar siltas? Ir apskritai perlo atspalvis kokiai kategorijai priklauso?user posted image
user posted image

O kur yra pirkti šių dažų?
Atsakyti
Arretė, gražūs plaukai friends.gif

Dėl tausojančių priemonių naudoju visą liniją "Macadamia" priemones..kol kas keisti nežadu..Plaukai it šilkas, lengvi..Dar nusipirkau natūralų Argano aliejų, bandysiu nakčiai su juo..

Esu plaukams išbandžiusi ricinos aliejų, bet man schmoll.gif Jei kuriai tiko puiku, bet aš kaip su stagarais buvau vietoje plaukų doh.gif

Hypnotic Poison, abi spalvytės thumbup.gif bet man labiau 10A dažai gražesni thumbup.gif O kur LT jais prekiauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 02 06, 00:47)
Arretė, gražūs plaukai friends.gif

Dėl tausojančių priemonių naudoju visą liniją "Macadamia" priemones..kol kas keisti nežadu..Plaukai it šilkas, lengvi..Dar nusipirkau natūralų Argano aliejų, bandysiu nakčiai su juo..

Esu plaukams išbandžiusi ricinos aliejų, bet man schmoll.gif Jei kuriai tiko puiku, bet aš kaip su stagarais buvau vietoje plaukų doh.gif

Hypnotic Poison, abi spalvytės thumbup.gif bet man labiau 10A dažai gražesni thumbup.gif O kur LT jais prekiauja? g.gif

O kurias "Macadamia" priemones naudojate? Čia pilnas pavadinimas tos linijos?
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 02 06, 01:19)
O kur yra pirkti šių dažų?

Droge, sarmoj nemaciau kad butu, turbut yra internetinese uzsienio parduotuvese
Atsakyti
jeigu uzrasas beige - tai man atrodo reiskia smelinis, pagal mane siltas atspalvis:)
Uzsisakiau keunes 1517 - bet susibalamutinau, koki peroksida imt. 9 proc ar 12? nes kiek maciau pagal palete, tai tinka ir tas ir tas. Ar cia turi itakos spalvai? Paskaiciau forume apie keune dazus, tai visos merginos su siaubu deda 9 proc. o apie 12 proc is vis tyli, tipo plaukam peilis. Gal galit patart?

Ir dar klausimelis - irgi paskaiciau postuose prie keunes dazu, tai raso, kad blondiniski atspalviai neuzdazo zilu. Cia taip gal but? Gi prie Tinta color raso, kad 100 proc. dengia zilus. Man taip aktualu, nes vien del to ir keiciau spalva ir tamsios i sviesia, kad tie zili taip nekontrastuotu ir nereiktu kas savaite dazyt.

Atsakyti