Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 05, 11:46)
O dar norejau paklaust tu, kurios dazo keune 1517. Tai jum graziai gaunasi pelenine spalva, be jokio geltonumo? Nes man dar nemazai geltonos lenda, kirpeja sako, kad pigmento naturalaus daug. Nezinau ar tiket tuo ar ne. Jei noreciau baltesniu, tai ar tiesiog jau vertetu keist dazus ari padazyt kelis kartus tu tais paciais ir gal per laika pabaltes?

ir man panasiai, kur saknys tai ten geltonumas labai lenda, galbut musu naturalus plaukai per tamsus? dar tik viena karta daziau as jais, tai nezinau kaip paskui bus, ar pasviesins labiau ten kur buvo pries tai dazyta ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 05, 11:07)
ir man panasiai, kur saknys tai ten geltonumas labai lenda, galbut musu naturalus plaukai per tamsus? dar tik viena karta daziau as jais, tai nezinau kaip paskui bus, ar pasviesins labiau ten kur buvo pries tai dazyta ar ne.

as tai naturaliai nesu tamsi, nu bet pradzioj kai nudazo, tai staciai geltona. O tu koki peroksida naudojai? Nu bet man aplamai keista - pavadinimas ash violet blonde, tai is kur ten geltonumas:) Mano anyta dazosi tais pigiais parduotuviniais garnier, atrodo skandinaviskas blondinas vadinas spalva. Nu tobula. Tokia nei labai pilka, bet jokio geltonumo ner. Kartais galvoju, reik ir man pasibandyt, bet vel susilaikau, nes sako, kad tie garnier labai prasti, o bet to nezinau kaip ant manes gausis.
Atsakyti
QUOTE(zelze @ 2013 02 05, 10:46)
Merginos, patarkit, kokias priemones (kaukes, aliejukus, t.t.) naudojate šviesintiems plaukams?smile.gif Ieškojau temoje, bet visur tik apie dažus ištisai.. g.gif Aš šviesinu porą metų tamsius plaukus, jie ilgi, buvo daug plaukų, o dabar taip nulūžinėjo galai, kad plona kasa beliko, nors ir stengiuosi naudoti geras priemones sad.gif

as jau rasiau temoj ka naudoju smile.gif

QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 05, 11:01)
Aš naudoju nerafinuotą Argano aliejų, neriebina plaukų, natūralu. Ilsisi plaukai nuo silikonų biggrin.gif Dar planuoju makadimijos riešutų aliejų gryną nusipirkti ir naudoti pakaitomis rolleyes.gif Tiesa dar dažnai prieš plovimą darausi namines kaukes. 4u.gif

o tu paprasta alieju ar kosmetini skirta plaukams?Makadamijos turiu pirkau pilstoma nekosmetini tai susimaisiau lygiomis dalimis su aguonu seklu aliejum ir tepu plaukus pries plovima karta per savaite. As pirkau parduotuvei Aliejus, ten nebrangus, Argano brangus virs 30 lt 100 ml. Dar sake pardaveja Jojobos tinka plaukams, bet irgi pagailejau pinigu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 05, 12:26)
O tu koki peroksida naudojai?

pas mane 9%
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 05, 11:29)
as jau rasiau temoj ka naudoju smile.gif
o tu paprasta alieju ar kosmetini skirta plaukams?

Paprastą mirksiukas.gif aš jau išplautus drėgnus plaukus patepu juo, labai gerai susigeria. Ir makadamijos taip pat galvoju tepti jau išplautus plaukus, o jei riebins tada sunaudosiu prieš plovimą.

Dėl 1517 spalvos, tai pas mane nėra ji į baltumą,šaknys taip pat ne geltonos. Spalva gal panaši į tokią smėlio blondinės-tuo ir patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 05 vasario 2013 - 11:37
QUOTE(Jolk@ @ 2013 02 05, 09:53)
Šiaip man labai graži spalvytė. Ir foto nematau jokių dėmių  thumbup.gif
P.s. kokiais dažais dažei ir kokia prieš tai buvo spalva.

Prieš tai buvo maždaug tokia: prieš.
Dabartinė realiai dar ryžesnė, nuotraukoje ko tai tokia kuklesnė gavosi. smile.gif
O dažiau Green Light Luxury 10.34:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 05, 11:37)
Paprastą mirksiukas.gif  aš jau išplautus drėgnus plaukus patepu juo, labai gerai susigeria. Ir makadamijos taip pat galvoju tepti jau išplautus plaukus, o jei riebins tada sunaudosiu prieš plovimą.

reiks ir man pabandyt paprasta nusipirkt ir po plovimo naudot, gal tu kur nebrangiai pirkt ji radai? as turiu 10 ml nusipirkus kosmetini pabandymui tai irgi po plovimo tepu, gerai isigeria, bet iseiga ant mano plauku labai didele, norisi pigiau prasisukt biggrin.gif
QUOTE(Arretė @ 2013 02 05, 11:43)
Prieš tai buvo maždaug tokia: prieš.
Dabartinė realiai dar ryžesnė, nuotraukoje ko tai tokia kuklesnė gavosi. smile.gif
O dažiau Green Light Luxury 10.34:
user posted image

Grazi ir sviesi buvai thumbup.gif Plauku tavo gaila jei daznai spalva keisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 05, 11:37)
del 1517 spalvos, tai pas mane nėra ji į baltumą,šaknys taip pat ne geltonos. Spalva gal panaši į tokią smėlio blondinės-tuo ir patinka rolleyes.gif

idomi ta spalva, cia kazkurios rase, kad tokia Zvonke naudoja, tai toli grazu iki to, kaip jai gaunasi.
Dar paklausiaiu savo kirpejos, kuo ji viena kliente dazo. Ten tokia grazi sviesi spalva, tai sake visa galva milteliais viena kart nuvaro, paskui 1517 kokius 4 kartus (kas menesi), tada vel milteliais. Nu bet ji tokia stilinga sukuosena, sonais paskustais, tai sako galima miltais degint, nes greit nusikerpa. O jei ilgi, tai ragas gautusi.

Papildyta:
ai cia jei kam reikia idedu kontaktus moteriskes, kuri keune priemonem visom ir dazais prekiauja. Kiek ziurejau, tai padorios kainos, jei vln tai priveza nemokamai, jei kitur siuncia. Pvz dazai 24 lt, man kirpeja uz 26 siule. Nu aisku ne 18, kaip cia kazkuri perka.

careline.keune@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 05, 13:08)
Grazi ir sviesi buvai thumbup.gif Plauku tavo gaila jei daznai spalva keisi 4u.gif

Taigi, kad ilgesys didelis atsirado tiems šviesiems plaukams, pabūsiu tokia ir grįšiu vėl prie blondinės. Dabar įsitikinau, kad juoda daugiau nebebūsiu, nes vis pažiūrėdavau į senas foto ir galvodavau, ar nesuklydau perėjus į šviesią. ax.gif

Bet ar gadinasi plaukai, jei jiems dažyti naudojamas tas pats peroksido stiprumas? Ir jei ta pati dažų firma, tik spalva kita?
Aš tai tikiuosi, kad dabar plaukai tik atsigavinės, nes daug metų dažyti buvo vien parduotuviniais dažais ir pagal iš jų gaunamą rezultatą manau, kad buvo gana stiprūs palyginus su šitais mano išbandytais. g.gif

Beje, ar yra bandžiusių Babuškos Agafijos aliejuką? Vertas dėmesio? Ar geriau pasidairyti į jūsų čia vis minimus aliejus?
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 05, 12:08)
reiks ir man pabandyt paprasta nusipirkt ir po plovimo naudot, gal tu kur nebrangiai pirkt ji radai? as turiu 10 ml nusipirkus kosmetini pabandymui tai irgi po plovimo tepu, gerai isigeria, bet iseiga ant mano plauku labai didele, norisi pigiau prasisukt biggrin.gif

Nebrangus mano argano aliejus iš Rudugio blush2.gif Bet va jį sunaudojus jau pirksiu iš http://www.akomaskincare.co.uk/

Tik nesuprantu dabar rašo kaina 37 Lt. už 100 ml. http://www.rudugys.l...;product_id=547
Aš kai pirkau 20 Lt. nemokėjau, jau nebeatsimenu tiksliai kiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 05 vasario 2013 - 12:58
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 05, 12:01)
Aš naudoju nerafinuotą Argano aliejų, neriebina plaukų, natūralu. Ilsisi plaukai nuo silikonų biggrin.gif Dar planuoju makadimijos riešutų aliejų gryną nusipirkti ir naudoti pakaitomis rolleyes.gif Tiesa dar dažnai prieš plovimą darausi namines kaukes. 4u.gif

O aliejų tik galams tepate ar visą plauką?smile.gif Kokie kaukių receptukai?smile.gif čia įdomiau negu apie tuos dažus tą patį per tą patį ;D
Atsakyti
QUOTE(zelze @ 2013 02 05, 14:01)
O aliejų tik galams tepate ar visą plauką?smile.gif Kokie kaukių receptukai?smile.gif čia įdomiau negu apie tuos dažus tą patį per tą patį ;D

pasizvalgykit temoje namines kaukes plaukams,ten bus kalbama tik apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti