Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Arretė @ 2013 02 04, 12:25)
Pagaliau pamačiau rezultatą. smile.gif Tapau chameleonu. lotuliukas.gif Prieblandoj, prastam apšvietime esu beveik ruda. Dienos šviesoje - ryžai rausva, bet šviesi. Nuotraukose - beveik blondinė. O kai pamačiau plaukus iš nugaros, persigandau, kad plėmais nusidažė. doh.gif Prabraukiau su žnyplėmis, dėmės dingo, bet fotografuojant visvien nėra tolygi spalva, nes pakanka mažiausio plauko pasikreipimo, įlinkimo ir toje vietoje atsiranda šėšėlis. Įdomiai. g.gif

Plaukai.

kokie jusu plaukai ilgi thumbup.gif o spalva tai bent jau is foto tai tolygi atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 04, 14:07)
kokie jusu plaukai ilgi thumbup.gif o spalva tai bent jau is foto tai tolygi atrodo g.gif

O man kaiptik natūraliai atrodo tolygi, o nuotraukose dėmėta. Na, svarbiausia, kad tik taip atrodo. smile.gif
Ech, būtų ir dar ilgesni, jei ne reguliarus jų nukirpimas, kai nesusišneku su kirpėjom. doh.gif Kai pirmą kartą mane prakarpė (plaukai buvo iki užpakalio), tai liko gal 5cm trumpesni nei jūsų paskutinėje foto. Eidama namo verkiau. blush2.gif Po antro ir trečio karto jau stengiausi žiūrėti optimistiškai, nes visgi su trumpesniais lengviau. biggrin.gif
Atsakyti
Nuotraukoj tai labai grazus:)
Atsakyti
Arrete graži labai spalva-nematau jokių plėmų mirksiukas.gif ir patys plaukai aišku thumbup.gif čia natūraliai tokie tiesūs? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 04, 14:52)
čia natūraliai tokie tiesūs? ax.gif

Ačiū už komplimentus. smile.gif

Natūraliai jie nei šiokie, nei tokie - kaip padarysiu, tokie ir bus. biggrin.gif Jei su fenu džiovindama brūkšteliu šepečiu, tai būna tokie tiesūs. Nuotraukoj truputį žnyples panaudojau, kad tų šešėlių nebūtų. Jei susipinu kokią eglutę nakčiai, tai iki kito plovimo garbanota vaikštau. Jei nieko nedarau, būna tiesūs su keliais linkiais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 02 04, 13:25)

Arrete, labai grazus pacios plaukai wub.gif thumbup.gif tik matau dabar kad apie iskarpyma skirtingai supratome... as jau jusu pacios plaukus pavadinciau pakarpytais, jie nera tiesus, pakarpytas patrumpintas priekis, tik kad neiskarpyta nugaroje. Tokius daugmaz ir turejau omeny, tik dar ir pakarpytus gale smile.gif bet plaukai tai tikrai grazus, jokiu plemu nematyti, pavydziu ilgio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 04, 19:05)
Arrete, labai grazus pacios plaukai  wub.gif  thumbup.gif 
pakarpytas patrumpintas priekis, tik kad neiskarpyta nugaroje.

Ačiū. 4u.gif

Tame ir problema, kad pas mane nekarpyti, aš jau kokius 2m kerpu tik galus po kokius 3-4cm tiesiai. Buvo man ir daugiau nutrumpinę. Bet ta vidurinė dalis auga kaip ant mielių. O priekyje nuolat nauji auga, jaučiuosi kaip nuolat atsiaugindama kirpčiukus. doh.gif Todėl man nepavyksta jų sulyginti... Žodžiu, patys plaukai daro sau šukuoseną. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 02 04, 19:14)
Ačiū. 4u.gif

Tame ir problema, kad pas mane nekarpyti, aš jau kokius 2m kerpu tik galus po kokius 3-4cm tiesiai. Buvo man ir daugiau nutrumpinę. Bet ta vidurinė dalis auga kaip ant mielių. O priekyje nuolat nauji auga, jaučiuosi kaip nuolat atsiaugindama kirpčiukus. doh.gif Todėl man nepavyksta jų sulyginti... Žodžiu, patys plaukai daro sau šukuoseną. biggrin.gif

kaip idomiai, dar taip negirdejau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 02 04, 12:25)
Pagaliau pamačiau rezultatą. smile.gif Tapau chameleonu. lotuliukas.gif Prieblandoj, prastam apšvietime esu beveik ruda. Dienos šviesoje - ryžai rausva, bet šviesi. Nuotraukose - beveik blondinė. O kai pamačiau plaukus iš nugaros, persigandau, kad plėmais nusidažė. doh.gif Prabraukiau su žnyplėmis, dėmės dingo, bet fotografuojant visvien nėra tolygi spalva, nes pakanka mažiausio plauko pasikreipimo, įlinkimo ir toje vietoje atsiranda šėšėlis. Įdomiai. g.gif

Plaukai.

Šiaip man labai graži spalvytė. Ir foto nematau jokių dėmių thumbup.gif
P.s. kokiais dažais dažei ir kokia prieš tai buvo spalva.
Atsakyti
Merginos, patarkit, kokias priemones (kaukes, aliejukus, t.t.) naudojate šviesintiems plaukams?smile.gif Ieškojau temoje, bet visur tik apie dažus ištisai.. g.gif Aš šviesinu porą metų tamsius plaukus, jie ilgi, buvo daug plaukų, o dabar taip nulūžinėjo galai, kad plona kasa beliko, nors ir stengiuosi naudoti geras priemones sad.gif
Atsakyti
O dar norejau paklaust tu, kurios dazo keune 1517. Tai jum graziai gaunasi pelenine spalva, be jokio geltonumo? Nes man dar nemazai geltonos lenda, kirpeja sako, kad pigmento naturalaus daug. Nezinau ar tiket tuo ar ne. Jei noreciau baltesniu, tai ar tiesiog jau vertetu keist dazus ari padazyt kelis kartus tu tais paciais ir gal per laika pabaltes?
Atsakyti
QUOTE(zelze @ 2013 02 05, 10:46)
Merginos, patarkit, kokias priemones (kaukes, aliejukus, t.t.) naudojate šviesintiems plaukams?smile.gif Ieškojau temoje, bet visur tik apie dažus ištisai.. g.gif

Aš naudoju nerafinuotą Argano aliejų, neriebina plaukų, natūralu. Ilsisi plaukai nuo silikonų biggrin.gif Dar planuoju makadimijos riešutų aliejų gryną nusipirkti ir naudoti pakaitomis rolleyes.gif Tiesa dar dažnai prieš plovimą darausi namines kaukes. 4u.gif
Atsakyti