Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Arretė @ 2013 02 03, 13:45)
Va čia man pasirodė sumenkintas merginos pasirinkimas. ax.gif

mastau.gif Nežinau net ką pasakyt.

Paskutinėje Kuzytės foto ir man plaukai nerealiai gražiai atrodo, bet matyt dėl to kad idealiai ištiesinta. Ankstesnėse foto man jau tokio vaizdo nėra, galiukai žiūri į visas puses ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 03 vasario 2013 - 14:33
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 03, 15:30)
mastau.gif Nežinau net ką pasakyt.

Paskutinėje Kuzytės foto ir man plaukai nerealiai gražiai atrodo, bet matyt dėl to kad idealiai ištiesinta.  Ankstesnėse foto man jau tokio vaizdo nėra, galiukai žiūri į visas puses ir tiek. 4u.gif

as irgi nezinau ka ir pasakyti... biggrin.gif

o sutinku ir as su tuo, kad paskutinej foto plaukai ir man nerealiai graziai atrodo, bet del to kad labai istiesinti.
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 03, 15:30)
galiukai žiūri į visas puses ir tiek. 4u.gif

Mano galai irgi taip žiūri, kad ir tiesūs doh.gif Tik po plovimo gražiai gula. Paprašiau, kad pakirptų taip, jog riestųsi visi į vidų, tai netekau mažiausiai 5cm... Aišku, buvo gražu, bet kai taip kantriai auginu tuos plaukus ir man vis kas kelis metus juos nurėžia, tai dabar džiaugiuosi kad ir kreivais, bet ilgais. biggrin.gif

P.S. dar sėdžiu drėgnais plaukais, bet spėju, kad mano noras iš blondinės tapti varine blondine nebus išsipildęs. Gavausi ryža į rausvumą. lotuliukas.gif Jei tiks spalva, gal net visai įdomi. rolleyes.gif O jei nesusidraugausiu su ja, gal žinot, ar galima po kokio mėn šviesiai dažyti pvz su kokiu geltonu atspalviu? Nesigaus dar kokia netikėta spalva? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arretė: 03 vasario 2013 - 16:25

QUOTE(Arretė @ 2013 02 03, 13:45)
Aš tokio vaizdo siekiu, bet niekaip nesugebu sulyginti, priekiniai plaukai visada trumpesni, nes nuolat kaip kirpčiukų naujų priauga ir vaizdas lyg plaukai karpyti... doh.gif

mano priekyje irgi trumpesni nes labai luzineja, vienu metu buvau sugalvojus kirpciukus bet paskui persigalvojau kad jei nepatiks reikes ilgai laukt kol ataugs doh.gif

QUOTE(Arretė @ 2013 02 03, 16:19)
Mano galai irgi taip žiūri, kad ir tiesūs doh.gif Tik po plovimo gražiai gula. Paprašiau, kad pakirptų taip, jog riestųsi visi į vidų, tai netekau mažiausiai 5cm... Aišku, buvo gražu, bet kai taip kantriai auginu tuos plaukus ir man vis kas kelis metus juos nurėžia, tai dabar džiaugiuosi kad ir kreivais, bet ilgais. biggrin.gif

P.S. dar sėdžiu drėgnais plaukais, bet spėju, kad mano noras iš blondinės tapti varine blondine nebus išsipildęs. Gavausi ryža į rausvumą.  lotuliukas.gif Jei tiks spalva, gal net visai įdomi. rolleyes.gif O jei nesusidraugausiu su ja, gal žinot, ar galima po kokio mėn šviesiai dažyti pvz su kokiu geltonu atspalviu? Nesigaus dar kokia netikėta spalva? unsure.gif

Man labai sunku galus istiesint su fenu, prieki tai iseina, bet gale... blush2.gif o su znyplem pastoviai tiesint neoriu, ir taip plaukai po dazymo nualinti
Prasom pasirodyt kokia spalvyte gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 03, 18:35)
mano priekyje irgi trumpesni nes labai luzineja, vienu metu buvau sugalvojus kirpciukus bet paskui persigalvojau kad jei nepatiks reikes ilgai laukt kol ataugs doh.gif

Su kirpčiukais irgi daug vargo. Iki paauglystės turėjau, vaikščiodavau amžinai su į šonus išsirietusiais (mano plaukai linkę banguotis, jei tik trumpesni). O jau kol atauginau...tai dabar kai susisuka galva ir pasvajoju apie kirpčiukus, pasiimu senas foto ir pragiedrėja galva. biggrin.gif

Kolkas nežinau, kas man ten gavosi, nespėjau išdžiovinti iki sutemstant. doh.gif Tai prieblandoj rodėsi rausvoki, o lempų šviesoje išvis esu tiesiog vidutinė blondinė, lyg kokiu 8nr dažyta. O tikrą spalvą sužinosiu tik ryte, tikiuosi neišsigąsiu pamačius save veidrodyje. unsure.gif
Atsakyti
As pati buvau issikarpiusi plaukus visokiausiais budais. Pirmus kartus atrodydavo visai neblogai, nes plaukai stori buvo, daug ju. Bet paskui atrode tiesiog apgailetinai. Ir uzsiaugint imanoma tik kerpant tiesiai. Niekad, nemaciau sviesiu iskarpytu plauku graziai atrodanciu, vienintelei O.Pikul atrodo dailiai, bet ji juos kasryt fenuoja ir isgauna ta apimti.

QUOTE(kuzyte @ 2013 02 03, 19:35)
Man labai sunku galus istiesint su fenu, prieki tai iseina, bet gale... blush2.gif o su znyplem pastoviai tiesint neoriu, ir taip plaukai po dazymo nualinti

O nenorit pabandyt keratinini tiesinima (ar kaip jis besivadintu)? nemanau, kad labiau pakenktu nei tiesinimas znyplemis daznai ir nereiktu tiek pastangu det, kad atrodytu graziai kiekviena diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 03 vasario 2013 - 19:48
del keratininio tiesinimo tai pilnai pritariu. Mano drauge turi ilgus blondiniskus plaukus.Pagrindine jos sukuosena yra tiesiog lygiai istiesinti plaukai, tai anksciau, kai tiesindavo su znyplem, turejo tokius vos zemiau peciu, nes nuolat reikedavo nudegintus galus nukirpt. O po to pasidare keratinini tiesinima, tai sako issiplauna galva ir leidzia naturaliai isdziut. Dabar plaukai iki uzpakalio. Tai ir su kirpeja apsnekejom kad kartais geriau viena kart istiesint keratinu, nei kasdien degint. Tas pats ir su cheminiu, maziau kenkia vienakart padarytas cheminis garbanojimas, nei tarkim kasdieninis sukimas su znyplem. O bet taciau, sako, kad jei plaukai ploni, tai po tiesinimo labai prie galvos prilimpa.
Atsakyti
Dariau as ta keratinini tiesinima, stebuklo bent jau man nebuvo smile.gif Labai ilga procedura, o efektas gal tik kokiam menesiui,pastoviai irgi nesidarysi, be to kainuoja ne viena simta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 03, 21:30)
Dariau as ta keratinini tiesinima, stebuklo bent jau man nebuvo smile.gif Labai ilga procedura, o efektas gal tik kokiam menesiui,pastoviai irgi nesidarysi, be to kainuoja ne viena simta doh.gif

o ko taip trumpai laikesi? Sako apie pusmeti isbuna, gal tu naudojai kokiu kaukiu, nes kazkaip nelabai galima po to tiesinimo visokias kaukes det, nes istumia keratina.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 02 03, 21:35)
o ko taip trumpai laikesi? Sako apie pusmeti isbuna, gal tu naudojai kokiu kaukiu, nes kazkaip nelabai galima po to tiesinimo visokias kaukes det, nes istumia keratina.

dejau kaukes nes kad ir su keratinu tiesinti vistiek sunkiai issukuodavau, ir sampunus ekologiskus naudojau, bet vistiek, nesakau kad per menesi visiskai nusiplove bet gerokai apmazejo to keratino
Atsakyti
Tai zinok cia rimtai del kaukiu, jos istumia keratina. Gali pasiklaust ten kur tau dejo, turetu patvirtint. Mano drauge dejosi Yuri salone, suplojo gal 600, tai prisake nieko nenaudot, nebent kazkoki skysto keratino purskikli. Tai kazkada nusipirkau kauke, sakau nori, idesiu pabandymui, tai sako negaliu, nes keratina istums.
Atsakyti
Pagaliau pamačiau rezultatą. smile.gif Tapau chameleonu. lotuliukas.gif Prieblandoj, prastam apšvietime esu beveik ruda. Dienos šviesoje - ryžai rausva, bet šviesi. Nuotraukose - beveik blondinė. O kai pamačiau plaukus iš nugaros, persigandau, kad plėmais nusidažė. doh.gif Prabraukiau su žnyplėmis, dėmės dingo, bet fotografuojant visvien nėra tolygi spalva, nes pakanka mažiausio plauko pasikreipimo, įlinkimo ir toje vietoje atsiranda šėšėlis. Įdomiai. g.gif

Plaukai.
Atsakyti