QUOTE(Arretė @ 2013 02 02, 20:17)
Na jau, jos plaukų kirpimas net labai geras, gal tik garbanotiems plaukams ne itin patogus. O va man buvo iškarpyti kaip jūs aprašėte, tai atsižegnojau visam gyvenimui tokio brūdelio. Neįmanoma pakirpti iškarpytų plaukų galiukų. Nes kirpėja negali surinkti visų skirtingo ilgio plaukelių ir juos patrumpinti. Tokiu atveju ji vėl karpo - plaukų dar mažėja, negana to, nepakliuvę žirklėms anksčiau prakarpyti galiukai lieka ir šakojasi toliau, atrodo nekaip...
Tikrai netiesa, mano plaukai buvo taip iskarpyti, juk yra tam tikti kirpimo budai, pakerpa galiukus ir paskui pakerpa tuos kurie yra trumpesni visa laika taip kirpdavausi ir tikrai neatrodydavo jie nutriuse bet esme tame, kad jos plaukai labai grazus tuomet, kai istiesinti, pati rase, kad netiesinti atrodo kaip liutuko na cia tikrai bus ivairiu nuomoniu, vienoms grazu tokie, kitoms negrazu tokie, manau ji pati turi savo nuomone, ir zino kokie jai plaukai patinka mano brolio zmona panasius turi, nu man asmeniskai - ne.
Papildyta:
QUOTE(S@lsa @ 2013 02 02, 20:26)
visiskai sutinku. Jokiu budu nekarpykite, iskarpius bus nutysus kasute, galai isplones ir vaizdo nebeliks, pirma karta issikarpius pakenciamai atrodys, po keliu menesiu vaizdas bus apgailetinas. Dabar plaukai nuostabus, stori, grazios spalvos. Auginkit, galiukus tiesiai pakirpdama ir nesukit galvos.
beje, S@lsa, tavo plaukai, jei gerai pamenu, tiesus, nekarpyti, ir taip pat ilgi, taip? Bet jie kitaip atrodo, nes pacios plaukas kitoks, man tavo plaukai tai nerealus