Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Arretė @ 2013 02 02, 20:17)
Na jau, jos plaukų kirpimas net labai geras, gal tik garbanotiems plaukams ne itin patogus. O va man buvo iškarpyti kaip jūs aprašėte, tai atsižegnojau visam gyvenimui tokio brūdelio. doh.gif Neįmanoma pakirpti iškarpytų plaukų galiukų. Nes kirpėja negali surinkti visų skirtingo ilgio plaukelių ir juos patrumpinti. Tokiu atveju ji vėl karpo - plaukų dar mažėja, negana to, nepakliuvę žirklėms anksčiau prakarpyti galiukai lieka ir šakojasi toliau, atrodo nekaip...

Tikrai netiesa, mano plaukai buvo taip iskarpyti, juk yra tam tikti kirpimo budai, pakerpa galiukus ir paskui pakerpa tuos kurie yra trumpesni smile.gif visa laika taip kirpdavausi ir tikrai neatrodydavo jie nutriuse smile.gif bet esme tame, kad jos plaukai labai grazus tuomet, kai istiesinti, pati rase, kad netiesinti atrodo kaip liutuko smile.gif na cia tikrai bus ivairiu nuomoniu, vienoms grazu tokie, kitoms negrazu tokie, manau ji pati turi savo nuomone, ir zino kokie jai plaukai patinka 4u.gif mano brolio zmona panasius turi, nu man asmeniskai - ne.
Papildyta:
QUOTE(S@lsa @ 2013 02 02, 20:26)
drinks_cheers.gif  visiskai sutinku. Jokiu budu nekarpykite, iskarpius bus nutysus kasute, galai isplones ir vaizdo nebeliks, pirma karta issikarpius pakenciamai atrodys, po keliu menesiu vaizdas bus apgailetinas. Dabar plaukai nuostabus, stori, grazios spalvos. Auginkit, galiukus tiesiai pakirpdama ir nesukit galvos.

beje, S@lsa, tavo plaukai, jei gerai pamenu, tiesus, nekarpyti, ir taip pat ilgi, taip? Bet jie kitaip atrodo, nes pacios plaukas kitoks, man tavo plaukai tai nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 02 01, 21:25)
o su kuo dazet?
Papildyta:

as ir taip pagalvojau, bet spalva irgi turbut geriau Keune stipresni nukando:)

nu kaip ne keista geriau nukando alfaparf man 4u.gif tik kad as daziau ne su populiariuoju 1517,o 11.0 ir alfaparf su 11.0 4u.gif
Atsakyti
nu va, buvau kirpykloj test savo tolimesnio sviesinimo - tai dabar uzdazde 1517, del peroksido, tai nenuziurejau kokiu, nu bet grauze tai stipriai. Spalva gavosi visai grazi, tokia sviesiai smeline, ne i baltuma, bet ner ir geltona ar ryza. Nors kaip kazkuri rase, kad tokia Bunke dazosi, tai toli grazu man iki tokio sviesumo. Nors kirpeja sake, kad pas mane daug pigmento naturaliuose, tai nelabai daugiau isblukintu, reik bandyt nebent su kitos firmos dazais, arba balint milteliais kas koki trecia karta.
Ai dar pasiklausiau, kokia ji ten stebuklinga priemone ji naudoja, kad po to tokie svelnus ir blizgus plaukai buna - tai sake kad yra Rusk Deep shine kremukas. Kainuoja apie 35 lt, uztenka lasiuka uzdet ant dregnu ir isdziovint.

http://www.sugiharap...mone-21-3g.html

Ai dar gal galit patart del dazymo su 1517, ar uztektu ant naturaliu plauku kurie yra kokio 5 nr, det su 9 proc oksidantu, ar nelabai isblukintu. Ir siaip per ilga laika labai nutriusta ar imanoma maitinant puoselejant islaikyt sveikuma? Ar geriau kokios kitos firmos ieskotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gertruda6: 02 vasario 2013 - 21:58
gal kas bandet plauku dazus color mask 1010??? Skaiciau uzisienio forume kad lie lb efektyviai panaikina plauku geltonuma. Man lb aktualu.( del saknu dazymo, norisi rezultato is karto gero, kad spalva nesiskirtu nuo galu).
Atsakyti
Dioryte ir Salsa pasirodykit, idomu kaip atrodo iskarpyti ir ilgi tiesus plaukuciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 02, 21:50)
Tikrai netiesa,  mano plaukai buvo taip iskarpyti, juk yra tam tikti kirpimo budai, pakerpa galiukus ir paskui pakerpa tuos kurie yra trumpesni smile.gif
na cia tikrai bus ivairiu nuomoniu, vienoms grazu tokie, kitoms negrazu tokie, manau ji pati turi savo nuomone, ir zino kokie jai plaukai patinka  4u.gif

Dėl galėjimo pakirpti jau iškarpytus man aiškino dvi kirpėjos, kurių nei viena nebuvo suinteresuota pasipelnyti, nes nebuvo mano, o tiesiog pažįstamos. smile.gif Ir labai logiškai nuskambėjo, kad neįmanoma sugaudyti tų prakarpytų galų tarp ilgesnių plaukų - jūs pati pagalvokit, kaip tai padaryti. ax.gif Vienintelis būdas, juos vėl nuoširdžiai iškarpyti (ir tai ne visus sugaudo), kas man rodos gerokai patrumpina ilgį. Žinoma, neaktualu toms, kurios palaiko vieną ilgį ar vis trumpesnių nori, o man tai depresija nuo kiekvieno prarasto cm. biggrin.gif
Beje, viena kruopšti kirpėja bandė kartą žaisti su mano karpytais plaukais (jau kirpau tiesiai, bet anie nekerpami baisiai atrodė ir dar susilyginę nebuvo), tai ji tikrąja to žodžio prasme rankiojo man po plaukelį, tai mano galiukų kirpimas, užtrunkantis 5-10min, užsitęsė iki geros valandos. doh.gif O naudos jokios...
O kad vienoms gražu, kitoms ne, tai suprantu, bet čia žmogų taip užpuolė, kad net aš sudvejočiau dėl savo plaukų, jei mane taip išpeiktų. biggrin.gif Labai jau kritiška nuomonė kaikurių... ax.gif
Atsakyti
Merginos 4u.gif as suprantu kad visoms negali buti grazi ta pati sukuosena ir spalva, tai ir turi buti, kitaip visos butume vienodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 03, 13:12)
Merginos  4u.gif as suprantu kad visoms negali buti grazi ta pati sukuosena ir spalva, tai ir turi buti, kitaip visos butume vienodos 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 02 03, 10:17)

O kad vienoms gražu, kitoms ne, tai suprantu, bet čia žmogų taip užpuolė, kad net aš sudvejočiau dėl savo plaukų, jei mane taip išpeiktų. biggrin.gif Labai jau kritiška nuomonė kaikurių... ax.gif

Na tikrai nei vienas postas nebuvo puolimas-o tik savo nuomonės išsakymas. Labai jautriai reaguojat user posted image
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 02 03, 09:55)
Dioryte ir Salsa pasirodykit, idomu kaip atrodo iskarpyti ir ilgi tiesus plaukuciai ax.gif

as dabar su labai trumpais plaukais...

QUOTE(Arretė @ 2013 02 03, 11:17)
Dėl galėjimo pakirpti jau iškarpytus man aiškino dvi kirpėjos, kurių nei viena nebuvo suinteresuota pasipelnyti, nes nebuvo mano, o tiesiog pažįstamos. smile.gif Ir labai logiškai nuskambėjo, kad neįmanoma sugaudyti tų prakarpytų galų tarp ilgesnių plaukų - jūs pati pagalvokit, kaip tai padaryti...

nu as tai zinau kad pati visa gyvenima nesiojau iskarpytus plaukus, kurie tikrai nebuvo nutriuse ir buvo ilgi smile.gif kirpeja pakirpdavo man pacius galiukus, o paskui suimdavo tuos virsutiniuosius kurie patrumpinti, ir tuos pakirpdavo, as nemoku paaiskinti kaip ji ta padarydavo, as tik parodyti galiu wink.gif beprasmiska apie tai kalbeti, nes man atrodo kad kiekviena skirtingai supranta ta iskarpyma, as galbut vienaip suprantu, jus kitaip 4u.gif
o zmogaus cia niekas neuzsipuole, paskaitykit zinutes pries tai, nei vienos zinutes nebuvo kad ja kazkas uzsipultu, paprasciausiai visos pasakem savo nuomone, bet ir tai, palyginus kaip kituose forumuose bendrauja kitos, tai mes labai korektiskai ja issakem, vienoms labai grazu, kitoms ne taip grazu smile.gif nereikia perdeti taip, kad cia ja ispeike, nieko net panasaus nebuvo. Jus turbut negirdejot kritisku nuomoniu
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 02 01, 16:50)
Per sunkūs galai, toks senoviškas griežtas kirpimas schmoll.gif

Va čia man pasirodė sumenkintas merginos pasirinkimas. ax.gif

QUOTE(Dioryte @ 2013 02 02, 00:20)
nueikit pas gera kirpeja, kuri tiiiikrai ismano savo darba, nepagailekit pinigu, bet ji padarys pati geriausia ir tinkamiausia varianta

Na, ir čia jau į nuomonės išsakymą nebepanašu, kai žmogus patenkintas savo variantu, bet varomas pas kirpėją, lyg tokiai likti negalima.

QUOTE(Dioryte @ 2013 02 03, 12:32)
kirpeja pakirpdavo man pacius galiukus, o paskui suimdavo tuos virsutiniuosius kurie patrumpinti, ir tuos pakirpdavo
nereikia perdeti taip, kad cia ja ispeike, nieko net panasaus nebuvo.

Mano karpymas buvo per visą plauką, daug sluoksnių, gal todėl skirtingos nuomonės apie pakirpimo lengvumą. smile.gif
Aš neperdedu, man anie du pasisakymai griežtai nuskambėjo ir tiek.
O patys plaukai toje paskutinėje foto kažkas nerealaus, kai visi lygiai nukirpti. wub.gif Aš tokio vaizdo siekiu, bet niekaip nesugebu sulyginti, priekiniai plaukai visada trumpesni, nes nuolat kaip kirpčiukų naujų priauga ir vaizdas lyg plaukai karpyti... doh.gif
Atsakyti
Arretė, niekur neįžvelgiu jokio sumenkinimo, o kritiškas nuomonės išsakymas dar niekam nepakenkė..Kiekvienas turim žvelgti į save ir pro kritikos prizmę drinks_cheers.gif Asmeniškai vertinu kritiką labiau nei "padlaižiavimą" mirksiukas.gif Niekas pistoleto juk prie galvos nepridėjęs kuzytei nebuvo ir varu nevarė pas kirpėją lotuliukas.gif Svarbiausia pati kuzyte gerai jaučiasi ir patenkinta savo plaukais/šukuosena thumbup.gif
Gyvenkim draugiškai, blondinukės friends.gif

QUOTE(kuzyte @ 2013 02 03, 11:12)
Merginos  4u.gif as suprantu kad visoms negali buti grazi ta pati sukuosena ir spalva, tai ir turi buti, kitaip visos butume vienodos 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti