QUOTE(Dioryte @ 2013 02 01, 23:20)
na gal kiekviena skirtingai supranta iskarpyma
as tai suprantu taip, kad galus pafiliruoti, sumazinti ju kieki, pakarpyti pavirsutinius plaukus, kad butu trumpesni, na sunku labai nupasakoti, cia reikia su kirpeja tartis
nes pas jus labai grieztas tiesus kirpimas, o plaukai patys matosi jog stori, prasosi pakarpymo. Man tai norisi, kad jie laisviau graziau kristu, o dabar jie tokie kaip sunkus atrodo
aisku, cia tik mano nuomone
nueikit pas gera kirpeja, kuri tiiiikrai ismano savo darba, nepagailekit pinigu, bet ji padarys pati geriausia ir tinkamiausia varianta, viena karta daugiau sumokesit, o kita karta jau reiks tik pakirpti
nes kai ir pati sakot, plaukai netiesinti kaip liuto atrodo, tai turetu buti dar sunkiau. O pakarpytas plaukas kitaip jums kristu. Tokius tiesaus griezto kirpimo labiau tiktu toms, kuriu plaukai plonyciai ir slidus
oi nezinau ar rysiuos
QUOTE(LEDINE20 @ 2013 02 02, 00:17)
Kuzyte, o jus ir taip balintus plaukus dar sruogomis dazot? Na man tai nlb grazu ta peroksidine spalva, labai nubalinti ir dar tas vietomis lendantis geltonumas
O kirpima ir as siulyciau keisti
Tai tuos sruogos buvo bandymas isgelbet mane, nes kaip rasiau anksciau mane nevykuisiai nudaze, virsugalvis gavosi geltonai ryzas o galai balti
Papildyta:
Va parodau kaip buvo pries 1,5 metu, cia su znyplem tiesinta, dazyta buvo tik dazais