Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(renatuxaass @ 2013 02 01, 20:25)
o su kuo dazet?

Kad as zinociau blush2.gif sruogos su milteliais o saknys su dazais, kokiais nezinau
Atsakyti
na gal kiekviena skirtingai supranta iskarpyma smile.gif as tai suprantu taip, kad galus pafiliruoti, sumazinti ju kieki, pakarpyti pavirsutinius plaukus, kad butu trumpesni, na sunku labai nupasakoti, cia reikia su kirpeja tartis smile.gif nes pas jus labai grieztas tiesus kirpimas, o plaukai patys matosi jog stori, prasosi pakarpymo. Man tai norisi, kad jie laisviau graziau kristu, o dabar jie tokie kaip sunkus atrodo smile.gif aisku, cia tik mano nuomone smile.gif nueikit pas gera kirpeja, kuri tiiiikrai ismano savo darba, nepagailekit pinigu, bet ji padarys pati geriausia ir tinkamiausia varianta, viena karta daugiau sumokesit, o kita karta jau reiks tik pakirpti smile.gif nes kai ir pati sakot, plaukai netiesinti kaip liuto atrodo, tai turetu buti dar sunkiau. O pakarpytas plaukas kitaip jums kristu. Tokius tiesaus griezto kirpimo labiau tiktu toms, kuriu plaukai plonyciai ir slidus 4u.gif
Atsakyti
Kuzyte, o jus ir taip balintus plaukus dar sruogomis dazot? Na man tai nlb grazu ta peroksidine spalva, labai nubalinti ir dar tas vietomis lendantis geltonumas g.gif schmoll.gif
O kirpima ir as siulyciau keisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEDINE20: 02 vasario 2013 - 00:18
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 01, 23:20)
na gal kiekviena skirtingai supranta iskarpyma smile.gif as tai suprantu taip, kad galus pafiliruoti, sumazinti ju kieki, pakarpyti pavirsutinius plaukus, kad butu trumpesni, na sunku labai nupasakoti, cia reikia su kirpeja tartis smile.gif nes pas jus labai grieztas tiesus kirpimas, o plaukai patys matosi jog stori, prasosi pakarpymo. Man tai norisi, kad jie laisviau graziau kristu, o dabar jie tokie kaip sunkus atrodo smile.gif aisku, cia tik mano nuomone smile.gif nueikit pas gera kirpeja, kuri tiiiikrai ismano savo darba, nepagailekit pinigu, bet ji padarys pati geriausia ir tinkamiausia varianta, viena karta daugiau sumokesit, o kita karta jau reiks tik pakirpti smile.gif nes kai ir pati sakot, plaukai netiesinti kaip liuto atrodo, tai turetu buti dar sunkiau. O pakarpytas plaukas kitaip jums kristu. Tokius tiesaus griezto kirpimo labiau tiktu toms, kuriu plaukai plonyciai ir slidus  4u.gif

oi nezinau ar rysiuos doh.gif

QUOTE(LEDINE20 @ 2013 02 02, 00:17)
Kuzyte, o jus ir taip balintus plaukus dar sruogomis dazot? Na man tai nlb grazu ta peroksidine spalva, labai nubalinti ir dar tas vietomis lendantis geltonumas  g.gif  schmoll.gif
O kirpima ir as siulyciau keisti  drinks_cheers.gif

Tai tuos sruogos buvo bandymas isgelbet mane, nes kaip rasiau anksciau mane nevykuisiai nudaze, virsugalvis gavosi geltonai ryzas o galai balti doh.gif
Papildyta:
Va parodau kaip buvo pries 1,5 metu, cia su znyplem tiesinta, dazyta buvo tik dazais
user posted image
Atsakyti
Kuzyte, kokias priemones naudojate savo plaukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 02 02, 09:29)
Kuzyte, kokias priemones naudojate savo plaukams? 4u.gif

Tada dar nieko ypatingo nenaudojau(paprasciausi Pantenai, Lorealio tiesinimo purskalas), o dabar Davines kauke, Cutrin Repairism balzama, Lakme Teknia aliejuka, Biosilk silka, Argano aliejuka ir prisipirkau meginuku Vitrina pro, gal dar ka atrasiu smile.gif
Atsakyti
Paskutinej foto tai labai grazi spalvyte wub.gif wub.gif wub.gif Su kokiais cia dazais dazyta, kas per spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2013 02 02, 09:42)
Paskutinej foto tai labai grazi spalvyte  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Su kokiais cia dazais dazyta, kas per spalvyte?

Cia nekiek dazai kiek nuo saules isbluke plaukai, o dazai man atrodo cia Londos buvo is keliu spalvu pamaisyta. Cia pries 1,5 metu taip atrodziau
Atsakyti
kuzyte, komplimentai plaukučiams, bet man irgi lengvumo jiems norisi..
Paskutinėje nuotraukoje wub.gif
Atsakyti
netyciai pamaciau naujus plauku dazus. gal kas isbandet?smile.gif
user posted image
panarsiau po interneta,idedu rezultatus:) spalvyte grazi atrodo
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 02 02, 00:20)
as tai suprantu taip, kad galus pafiliruoti, sumazinti ju kieki, pakarpyti pavirsutinius plaukus, kad butu trumpesni, na sunku labai nupasakoti, cia reikia su kirpeja tartis smile.gif

nes pas jus labai grieztas tiesus kirpimas, o plaukai patys matosi jog stori, prasosi pakarpymo.

ji padarys pati geriausia ir tinkamiausia varianta, viena karta daugiau sumokesit, o kita karta jau reiks tik pakirpti smile.gif

Na jau, jos plaukų kirpimas net labai geras, gal tik garbanotiems plaukams ne itin patogus. O va man buvo iškarpyti kaip jūs aprašėte, tai atsižegnojau visam gyvenimui tokio brūdelio. doh.gif Neįmanoma pakirpti iškarpytų plaukų galiukų. Nes kirpėja negali surinkti visų skirtingo ilgio plaukelių ir juos patrumpinti. Tokiu atveju ji vėl karpo - plaukų dar mažėja, negana to, nepakliuvę žirklėms anksčiau prakarpyti galiukai lieka ir šakojasi toliau, atrodo nekaip... Tiesus, griežtas kirpimas, bent jau mano nuomone, sudaro storesnių, didesnės apimties, sveikesnių plaukų įvaizdį, kas niekada nėra negražu. smile.gif O ir pakirpimas bei priežiūra paprasta ir galiukai visada atrodo sveikai. Man tai prastai atrodo iškarpyti, nuploninti galai, kurie susigulėję tokie nušiurę net atrodo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 02 02, 21:17)

drinks_cheers.gif visiskai sutinku. Jokiu budu nekarpykite, iskarpius bus nutysus kasute, galai isplones ir vaizdo nebeliks, pirma karta issikarpius pakenciamai atrodys, po keliu menesiu vaizdas bus apgailetinas. Dabar plaukai nuostabus, stori, grazios spalvos. Auginkit, galiukus tiesiai pakirpdama ir nesukit galvos.
Atsakyti