Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Dioryte @ 2013 01 30, 16:27)
1:2 smile.gif
mano mama man dabar is kirpejos pazistamos gavo po 18lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Neblogai, net įdomu kokia jų savikaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 30, 17:39)

turbut dar maziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 30 sausio 2013 - 17:16
Košmaras kaip elektrinasi plaukai doh.gif Iš mano kare šukuosenos tik styro į visas puses plaukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 30, 16:39)

nusipirkau dezute 30lt plius oksidantas 8,4lt uz 100ml.

TAi ir sake nuo kirpejos priklauso kokiu santykiu maiso, parasyta 1:2, bet kitoms uztenka 1:1, kaip supratau kad plaukui maziau kenktu.

tai jei uz 100ml oksidant 8,4lt tai litras 84lt, o Jus perpus pigiaus perkat biggrin.gif reikia man susirast kur pigiau, nors pirmiausia reikia nusidazyt siandien, tik kolkas nera kas nudazytu smile.gif kiek laiko laikyti? ar siltai laikyti? plaukas tamsus.

Atsakyti
Oj nea, mažas kiekis visada daugiau kainuoja, todėl ir pirkau iškart didelį kiekį-taip labiau apsimoka.
Papildyta:
Tai bandysit 1:1 dažyti? bet kokiu atveju pasidalinkit įspūdžiais po dažymo rolleyes.gif
Atsakyti
dabar tik saknis, tai manau uzteks puse tuteles 30ml dazu ir 60ml desiu oksidanto, pirma kart kaip priklauso, o antra kart po menesio jau taip 1:1, na matysiu kas gausis dabar.
kiek laiko laikyti?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 01 30, 19:46)
dabar tik saknis, tai manau uzteks puse tuteles 30ml dazu ir 60ml desiu oksidanto, pirma kart kaip priklauso, o antra kart po menesio jau taip 1:1, na matysiu kas gausis dabar.
kiek laiko laikyti?

Aš dažau tik šaknis būtent santykiu 1:1..pusė tūbelės dažų ir buteliukas oksidanto..Laikau apie 30 min, stebiu šaknis tiesiog..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 30, 22:19)
Aš dažau tik šaknis būtent santykiu 1:1..pusė tūbelės dažų ir buteliukas oksidanto..Laikau apie 30 min, stebiu šaknis tiesiog..

Bet tai čia 1:2 nes 30 ml dažų ir 60 ml oksidanto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2013 01 30, 19:46)
kiek laiko laikyti?

Mano plaukai gan tamsūs-laikau 50 min. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 01 31, 07:33)
Bet tai čia 1:2 nes 30 ml dažų ir 60 ml oksidanto smile.gif
Papildyta:

Mano plaukai gan tamsūs-laikau 50 min.  4u.gif

mano plaukai ir tamsus, tai palaikiau valanda 4u.gif
stebuklo kurio tikejaus nesulaukiau, kur nubalinti plaukai ir ant kuriu pateko gavosi i violetinuma, o saknys nera ryzos, bet tokios tamsiai smelines, na tas pats gavesi ir su sayoss kai daziau uzsales perlas, nezinau gal ka ne taip padariau, ar Jus uzsidedat kepurele kad silciau butu?
pries tai bandziau Loreal preference 10.21, tai kazkas panasaus, na gal siek tiek dabar sviesiau, bet labai nedaug.

Sekanti kart dar pabaigsiu dazus kurie liko vienam kartui ir turbtu nebeeksperimentuosiu, eisiu i kirpykla, ten vistiek geriau gaunasi.
Atsakyti
dar kas man labai nepatiko, ploviau jau galva dazyta palenkus i prieki ( ne atgal kaip kirpykloje), baisiai akis isgriauze.... Keune 1517
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 01 31, 11:43)
dar kas man labai nepatiko, ploviau jau galva dazyta palenkus i prieki ( ne atgal kaip kirpykloje), baisiai akis isgriauze.... Keune 1517

drinks_cheers.gif Su Alfaparf lygiai tas pats beje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 01 31, 09:27)
mano plaukai ir tamsus, tai palaikiau valanda  4u.gif
stebuklo kurio tikejaus nesulaukiau, kur nubalinti plaukai ir ant kuriu pateko gavosi i violetinuma, o saknys  nera ryzos, bet tokios tamsiai smelines, na tas pats gavesi ir su sayoss kai daziau uzsales perlas, nezinau gal ka ne taip padariau, ar Jus uzsidedat kepurele kad silciau butu?
pries tai bandziau  Loreal preference 10.21, tai kazkas panasaus, na gal siek tiek dabar sviesiau, bet labai nedaug.

Sekanti kart dar pabaigsiu dazus kurie liko vienam kartui ir turbtu nebeeksperimentuosiu, eisiu i kirpykla, ten vistiek geriau gaunasi.

O tai kokiu santykiu dazet 1:1? Su kokiu % oksidantu? Mano pacius plaukai tamsus ir visada dazau 1:2 bei 9%
Atsakyti