nors... apsigalvojau plauku galu visai nedazysiu. Vel per daug nuauginau saknis, tdl taip ir matos:) ziuresiu kokia plauku spalvyte bus po 4-5 plovimu, ar nenuryzes
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 28, 16:35)
Viena parašė, ir dabar visos puls tamsintis? nejau neturit pažystamų su gražiais ilgais šviesiais plaukais? Kaip joms užauga? O ir šiame forume ne viena mergaitė dėjo pavydėtinai gražius plaukus Man rodos pirmiausia reikia apsispręsti kokios tiksliai spalvos norit, nes tas nuolatinis perėjimas iš tamsios įšviesią tikrai jiems grožio nepridės
tai vat ir man siaip atrodo, kad dazant sviesiai taip pat tureciau atsiauginti, anksciau milteliais sruogelem visada dazydavau ir jie buvo labai sveiki, tai manau ir dabar tureciau atsiauginti sviesindama visas saknis
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 28, 15:35)
Bet , kad jau galai balti ir taip, tik šaknys geltonos atrodo
Pritariu..galiukai juk anksčiau ar vėliau pasikirps..
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 28, 17:47)
tai vat ir man siaip atrodo, kad dazant sviesiai taip pat tureciau atsiauginti, anksciau milteliais sruogelem visada dazydavau ir jie buvo labai sveiki, tai manau ir dabar tureciau atsiauginti sviesindama visas saknis
Atsiauginsit tikrai..Juk blondinėms plaukučiai irgi auga
sakykit o kur perkat Keune dazus, noriu ir as isbandyti ta 1517 spalvyte, oksidatoriu turbut galiu naudoti ir nebutinai Keunes? tik kokiu santykiu, nes matau vienos 1:1, kitos 1:1.5 dazo
QUOTE(renatuxaass @ 2013 01 30, 12:52)
sakykit o kur perkat Keune dazus, noriu ir as isbandyti ta 1517 spalvyte, oksidatoriu turbut galiu naudoti ir nebutinai Keunes? tik kokiu santykiu, nes matau vienos 1:1, kitos 1:1.5 dazo
Santykis 1:2 Miestą parašykit
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 30, 13:00)
Santykis 1:2 Miestą parašykit
miestas Siauliai, bet as cia visur aplaksciau, niekur nera, nebent kokioj gal internetinej parduotuvej.
perskaicius visa praejusia tema nebesurpantu koki santyki parinkti nes Jusu jau 3 variantas.
QUOTE(renatuxaass @ 2013 01 30, 13:43)
miestas Siauliai, bet as cia visur aplaksciau, niekur nera, nebent kokioj gal internetinej parduotuvej.
perskaicius visa praejusia tema nebesurpantu koki santyki parinkti nes Jusu jau 3 variantas.
Šiauliuose juk Medinės šukos yra, tai ten turėtų būti O dėl santykio 1:2 tai ir ant pakuotės taip rašo
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 30, 13:57)
Šiauliuose juk Medinės šukos yra, tai ten turėtų būti O dėl santykio 1:2 tai ir ant pakuotės taip rašo
nebeprekiauja ten Keune kazkodel, jau seniai
Aišku, na gal atsiras kokia šiaulietė kuri patars Šiaip www.gabija.net siunčia bet siuntimas 12 Lt. nelabai pigu
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 30, 14:46)
Aišku, na gal atsiras kokia šiaulietė kuri patars Šiaip www.gabija.net siunčia bet siuntimas 12 Lt. nelabai pigu
dekui Cocosine, susiradau salia kirpyklele pasukau sake turiir pardavimui, pardavimo kaina 30lt, oksidantas 40lt (120ml, bet ji turbut kazka suvele, nes http://www.manodrabu...ne-plauku-dazai
litras oksidnto47lt)
cia normali kaina? saknim turbut reikes puses tubeles, paskaiciavau savikaina paciam dazantis 35lt, kirpykloj sumoku60lt, be dar kaukyte uzdeda, tai ne ka ir sutaupai...
tarp tu dazu isvis pasimeciau, plaukai stipriai nualinti dabar, buvau medinese sukose, ieskojau keunes , jie neturejo, tad pasiule kitu dazu...
Sensitive, Alfaparf, Barex... kokia nuomone apie juos? gal juos pabandyti, gal labiau tausojanys nei Keunes...
labai gera konsultante pasitaike, buvusi kirpeja, sako sviesiai labai gerai nudazo londa 12.0 ir 12.89 sumaisyti dazai,gal kas dazot jais, jie nebrangus, 60ml. dezute "Viskas plaukams" kainuoja16lt, o dabar dar 20proc. akcija.
Greičiausiai litro kaina pasakė, nes 60 ml apie 12 Lt. turėtų kainuot. O už dažų tubelę 25 Lt. moku, litrą oksidanto už 35 Lt. pirkau.
Iš išvardintų dažų tik Alfaparf esu dažius, tai tikrai švelnesni dažai, nes su 9 % dažant man tamsi blondinė gavosi, beje norint gražaus atspalvio taip pat reikėjo maišyti dažus, vien dėl to nelabai patogu. Su Londa mano kirpėja dirba, tai kai paskutinį kartą kirpausi, kaip tik apie dažus šnekėjom, tai Londos nesiūlė, sakė su Keune arba su Wella Koleston 12/61 dažyti, bet apsistojau ties Keune Tai va tiek tos patirties
Iš išvardintų dažų tik Alfaparf esu dažius, tai tikrai švelnesni dažai, nes su 9 % dažant man tamsi blondinė gavosi, beje norint gražaus atspalvio taip pat reikėjo maišyti dažus, vien dėl to nelabai patogu. Su Londa mano kirpėja dirba, tai kai paskutinį kartą kirpausi, kaip tik apie dažus šnekėjom, tai Londos nesiūlė, sakė su Keune arba su Wella Koleston 12/61 dažyti, bet apsistojau ties Keune Tai va tiek tos patirties
QUOTE(renatuxaass @ 2013 01 30, 14:43)
perskaicius visa praejusia tema nebesurpantu koki santyki parinkti
1:2
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 30, 16:52)
O už dažų tubelę 25 Lt. moku
mano mama man dabar is kirpejos pazistamos gavo po 18lt