QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 27, 20:49)
visu plauku nedaziau. Saknis 30 min , galai 10 min:) kirpeja minejo kad ir keune lb stiprus dazai:). Garnier nk negrauze nepasakyciau kad jie butu stipresni uz pacius keune reikes nusifotkint diena, prie geresnio apsvietimo, foto daryta telefonu, tai kokybe nekokia.... silpni dazai nieko neuzdazytu.pvz loreal 10.21 preference vieni is silpniausiu parduotuviniu dazu, bet pasviesina max 2 tonais(patirtis)
mano ex kirpeja dazosi su keune 1517, tai spalvyte pas ja pasakiska aisku dar naudoja visas imanomas priemones kad ne is tolo nebutu jokio ryzumo.
mano ex kirpeja dazosi su keune 1517, tai spalvyte pas ja pasakiska aisku dar naudoja visas imanomas priemones kad ne is tolo nebutu jokio ryzumo.
as anksciau daziau su keune 1517 ir 12proc kremoksidu,tai buvau isgavusi beveik baltus plaukus,aisku saknis iskart nudazius visai baltos nebudavo,bet plaukus susivariau juodai o dabar irgi prisiminiau,kad labai seniai dazydavau su garnier 111,tai man lyg atrodo ne tokie jie baisus buvo. nors dabar naudoju tik prof dazus,bet net kilo mintis gal isbandyti garnier,tik peroksida deti savo,nors as dabar dazau tamsiau,susidurinau