Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 27, 20:49)
visu plauku nedaziau. Saknis 30 min , galai 10 min:) kirpeja minejo kad ir keune lb stiprus dazai:). Garnier nk negrauze 4u.gif  nepasakyciau kad jie butu stipresni uz pacius keune blush2.gif  reikes nusifotkint diena, prie geresnio apsvietimo, foto daryta telefonu, tai kokybe nekokia.... silpni dazai nieko neuzdazytu.pvz loreal 10.21 preference vieni is silpniausiu parduotuviniu dazu, bet pasviesina max 2 tonais(patirtis) 4u.gif

mano ex kirpeja dazosi su keune 1517, tai spalvyte pas ja pasakiska 4u.gif  thumbup.gif  wub.gif  aisku dar naudoja visas imanomas priemones kad ne is tolo nebutu jokio ryzumo.

as anksciau daziau su keune 1517 ir 12proc kremoksidu,tai buvau isgavusi beveik baltus plaukus,aisku saknis iskart nudazius visai baltos nebudavo,bet plaukus susivariau juodai doh.gif o dabar irgi prisiminiau,kad labai seniai dazydavau su garnier 111,tai man lyg atrodo ne tokie jie baisus buvo. nors dabar naudoju tik prof dazus,bet net kilo mintis gal isbandyti garnier,tik peroksida deti savo,nors as dabar dazau tamsiau,susidurinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 01 27, 22:33)
as anksciau daziau su keune 1517 ir 12proc kremoksidu,tai buvau isgavusi beveik baltus plaukus,aisku saknis iskart nudazius visai baltos nebudavo,bet plaukus susivariau juodai  doh.gif o dabar irgi prisiminiau,kad labai seniai dazydavau su garnier 111,tai man lyg atrodo ne tokie jie baisus buvo. nors dabar naudoju tik prof dazus,bet net kilo mintis gal isbandyti garnier,tik peroksida deti savo,nors as dabar dazau tamsiau,susidurinau  lotuliukas.gif

kirpeja minejo kad su 12 proc peroksidu pavojinga dazyt, tikras peilis plaukams 4u.gif kokia jusu dabartine spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 27, 21:57)
kirpeja minejo kad su 12 proc peroksidu pavojinga dazyt, tikras peilis plaukams 4u.gif  kokia jusu dabartine spalvyte?

mano dabar mazdaug 10-11 lygio,o naturalus 6-7 lygio. Dabar sviesinu su 9 proc. peroksidu,12 proc. jau nebenoriu daugiau. Tik kad man dabar tokie i ryzuma jie gaunasi, o dazau su CDC 11.13 arba 11.0,tik kad nesigauciau kaip visciukas geltona koki 1cm ispaudziu 7.01,nes vieni man jie per geltonai nuima. Vis dar paieskose as tos savo spalvos,randu daug graziu spalvu internete,bet kaip tokias isgauti,tai ir eksperimentuoju visaip, dabar dar uzsisakiau keune 10.21,idomu kaip ji gausis,ar nukas saknis... Na bet nebandysi,tai ir nesuzinosi kas tinka geriausiai...
Atsakyti
Hypnotic Poison, sunku pasakyti ar komentuoti, įdėkite didesnes foto (juk veidą galit paslėpti) ..vieni geltoni,kiti - pilki blink.gif

QUOTE(kuzyte @ 2013 01 27, 18:29)
Merginos o tos kurios pacios namie dazotes, jus tik saknis dazot ar visa plauka?

Žinoma tik šaknis, kažin kas liktų iš plaukų jei visus dažyti..turbūt jau plika sėdėčiau hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 01 27, 20:33)
as anksciau daziau su keune 1517 ir 12proc kremoksidu,tai buvau isgavusi beveik baltus plaukus,aisku saknis iskart nudazius visai baltos nebudavo,bet plaukus susivariau juodai  doh.gif o dabar irgi prisiminiau,kad labai seniai dazydavau su garnier 111,tai man lyg atrodo ne tokie jie baisus buvo. nors dabar naudoju tik prof dazus,bet net kilo mintis gal isbandyti garnier,tik peroksida deti savo,nors as dabar dazau tamsiau,susidurinau  lotuliukas.gif

Neįsižeiskit, nieko asmeniškai prieš neturiu, tiesiog tokia mano nuomonė, bet balti plaukai man schmoll.gif Visų pirma gaila plaukų,visų antra - labai retai kuriai tinka..O kai dar visa susvilusi nuo saulės, ryškus makiažas doh.gif Bet plaukų labiau gaila wink.gif Tačiau kiekvienas savaip durniuoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 01 26, 17:54)

turejau visa linija sios serijos priemoniu, labiausiai patiko sis aliejukas ir kauke, sampunas schmoll.gif kvapas labai thumbup.gif bet tai tik chemija uztai as i tokias piremones ziuriu tik kaip "vizualiai grazinancias" taciau plauko negydancias ir nepuoselejancias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 28, 00:30)
Neįsižeiskit, nieko asmeniškai prieš neturiu, tiesiog tokia mano nuomonė, bet balti plaukai man schmoll.gif Visų pirma gaila plaukų,visų antra - labai retai kuriai tinka..O kai dar visa susvilusi nuo saulės, ryškus makiažas doh.gif Bet plaukų labiau gaila wink.gif Tačiau kiekvienas savaip durniuoja drinks_cheers.gif

na kokie balti,su keune 1517 dazyti lotuliukas.gif nzn man jau cia laaabai sviesus,as pati sviesi,bet net ir man per sviesoki buvo... jus irgi kiek pamenu dazete siuo numeriu mirksiukas.gif
Atsakyti
o man jau norisi siek tiek tamsesnes spalvos... tik kad sunku rasti tokia tinkama smile.gif kitam forume rase viena (man atrodo ji kirpeja) kad neatsiauginsiu plauku juos blonduodama... tai dabar vel bijau doh.gif gal kuri ziurit "Pilis" ta realybes sou? Ten yra ta dalyve Dana, vyriausia, nu man jos plauku spalva tai labai grazi, tik idomu kokia... Gal kuri zinot? smile.gif
Atsakyti
man tai grazu lb sviesus:) wub.gif svarbiausia kad paciam zmogui tiktu:P

garnier 111 normalioj dienos sviesoj foto

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

plaukuciai nera visai balti... ralybej jie atrodo kur kas naturaliau nei foto:) baisu... kad gali nusiplauti spalvyte blink.gif saknis tonu tamsesnes, nesigavo tokios sviesios kaip galai.
Atsakyti
Hypnotic Poison, o kurie jums geriau nukanda Keune ar Garnier?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 01 28, 11:53)
na kokie balti,su keune 1517 dazyti  lotuliukas.gif nzn man jau cia laaabai sviesus,as pati sviesi,bet net ir man per sviesoki buvo... jus irgi kiek pamenu dazete siuo numeriu  mirksiukas.gif

Tiesiog paminėjot, kad beveik balti, tai tas ir užstrigo..bet tiek to..Kiekvienai savo..
Dažau su Keune, tačiau vėlgi spalva priklauso nuo plauko, į baltumą pas mane nesigavo,greičiau šviesi smėlinė blondinė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 01 28, 15:09)
Hypnotic Poison, o kurie jums geriau nukanda Keune ar Garnier?

labiau geltonuma/ryzuma panaikino garnier 4u.gif bet..... i tu garnier sudeti ipyliau kelis lasus keune silver pilkonancio sampuno:) sekanti karta kai jais dazysiu sutrumpinsiu dazu laikymo laika( ant galiuku). Manau pakaks 5 min 4u.gif jie sviesina 4 tonais ir pas juos kazkokia apsauga nuo ryzumo ideta:)
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 28, 15:08)
sekanti karta kai jais dazysiu sutrumpinsiu dazu laikymo laika( ant galiuku).

Bet , kad jau galai balti ir taip, tik šaknys geltonos atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 28, 12:27)
o man jau norisi siek tiek tamsesnes spalvos... tik kad sunku rasti tokia tinkama smile.gif kitam forume rase viena (man atrodo ji kirpeja) kad neatsiauginsiu plauku juos blonduodama... tai dabar vel bijau  doh.gif  gal kuri ziurit "Pilis" ta realybes sou? Ten yra ta dalyve Dana, vyriausia, nu man jos plauku spalva tai labai grazi, tik idomu kokia... Gal kuri zinot? smile.gif

Viena parašė, ir dabar visos puls tamsintis? nejau neturit pažystamų su gražiais ilgais šviesiais plaukais? Kaip joms užauga? O ir šiame forume ne viena mergaitė dėjo pavydėtinai gražius plaukus mirksiukas.gif Man rodos pirmiausia reikia apsispręsti kokios tiksliai spalvos norit, nes tas nuolatinis perėjimas iš tamsios įšviesią tikrai jiems grožio nepridės schmoll.gif
Atsakyti