Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo skrydžiai 9 tema

Sveikos, turiu klausima ar skrendant per Kijeva reikia vizos? smile.gif
Atsakyti
Yra Spalio, Lakpricio, Gruodzio menesiais pigus bilietai.
Per TAM oro liniju bendrove

Madrid-Buenos Aires-London. Kaina 1350 lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhylja @ 2013 04 01, 23:00)

Jei tik persedimas Kijeve,i miesta neisit,tada nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Mazhylja @ 2013 04 01, 22:00)

Nereikia.

Visa informacija apie įvažiavimo reikalavimus į kitas šalis.
Atsakyti
Ką tik gavau Finnair pasiūlymus.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 03 16, 17:48)
Sveiki,

dabar galvoju, ar skrydis iš Kauno į Alicantę tiesiogiai yra pigiausias variantas? Ar verta ieškoti kokio skrydžio su persėdimu? Ar čia loščiau tik kokius 10 eurų?
4u.gif

Vakar pirkau

Riga-Oslas-Alicante dviems asmenims pirmyn atgal sumokejau 470lt. geguzes pradziai gryzimas geguzes viduri visas kelios laikas 9val. smile.gif man tai super uz tokia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2013 04 04, 12:21)
Vakar pirkau

Riga-Oslas-Alicante dviems asmenims pirmyn atgal sumokejau 470lt. geguzes pradziai gryzimas geguzes viduri visas kelios laikas 9val. smile.gif man tai super uz tokia kaina smile.gif

tai tikrai super kaina bigsmile.gif (galit į AŽ smulkiau gal ax.gif , prašau 4u.gif )
Atsakyti
Holiday pirates siūlo tik paskutinę minutę? Man reikia sausio pradžiai į Kubą, kada galima tikėtis geriausių kainų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 04 05, 02:10)
Holiday pirates siūlo tik paskutinę minutę? Man reikia sausio pradžiai į Kubą, kada galima tikėtis geriausių kainų? 4u.gif
Siūlo ir iki pusės metų į priekį
Atsakyti
Padekit rasti jungti is Kagliario (Sardinija) - birzelio -5-10d i Kauna arba Vilniu...
Uz gera kaina, aisku! 4u.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
Ieskau keliones. Siuo metu radau pakankamai pigius skrydzius is Europos (i egzotiskus krastus)

Is Oslo, Stokholmo i Nairobi (expedia.de) iki birzelio 13 d. iki 1000 lt.
I kuba, jamaika (is Briuselio) per Ltur - 300 euru

Ieskau i Zanzibara, Madagaskara, Grenlandija arba Azija. Bet siuo metu nieko nera pigaus.

Beje, butu labai patogu, kad pigiu bilietu tema butu priklijuota ir visada butu aukstai, kaip uzsienio kelioniu forumuose.
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 03 17, 22:38)
o man atvirksciai, uper patinka persedimai smile.gif visados renkuosi kuo daugiau, man idomu apkeliauti oro uostu kiek daugiau, ta ju atmosfera visu, laukimas, fantastika smile.gif as jauciu vienintelis, bet kelis kartus kelias desimtis sumokejau jog butu su persedimais.

Arba yra siule marsruta, nes pasikeites pries isvykstant
Buenos Aires-Paris-Riga-Vilnius,
na o as pasirinkau kitoki smile.gif
Buenos Aires-Paris-Praha-Stocholmas-Coppenhaga-Riga-Vilnius smile.gif gerai toks persedimas wink.gif

Ne vienintelis, man irgi patinka drinks_cheers.gif

Mes vat dabar ieškom gero pasiūlymo į Tenerifę birželio mėnesį, bet kažko tokio VAU nerandu.. Kolkas geriausius pasiūlymus skyscanner meta: 5-16 ir 10-23 dienom (iš Vilniaus).
Gal užmatę esat kažką geresnio? Skrydis gali būti iš Vilniaus, Kauno, na blogiausiu atveju iš Varšuvos ar Rygos, jeigu jau pasitaikytų tikrai super-duper thumbup.gif
Atsakyti