Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo skrydžiai 9 tema

QUOTE(Victorious @ 2017 09 08, 16:20)
Esu mačiusi pasiūlymu už 400 Eur į abi puses į Australija, aplankant Singapūra/Kvala Lumpūra, Balį Ir pan.

Aš dabar nelabai žiūriu tuos pasiūlymus, sekančią kelionę jau esu suplanavusi su SAS'ais, bet iki jos dar daug laiko.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2017 09 08, 17:18)
Aš dabar nelabai žiūriu tuos pasiūlymus, sekančią kelionę jau esu suplanavusi su SAS'ais, bet iki jos dar daug laiko.

Tai aš irgi dabar neplanuoju, tik seku pasiūlymus ir atsakiau į pateikta klausima. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 rugsėjo 2017 - 10:14
Finnair paskelbė akciją skrydžiams į Aziją:

https://www.finnair....p;ETmid=6230917
Atsakyti
Sveiki 4u.gif sakykite, ar galima pasitikėti "Greitai.lt" ir pirkti ten skydžių bilietus? seku kainas, jau pasiruošę pirkti, ir paskaičiau nemažai blogų atsiliepimų apie juos blink.gif

norime skristi iš Vilniaus į Lanzarotę, ir atgal iš Fuertevertūros į Vilnių. Su persėdimais, skraidina Ryanair.
Atsakyti

O kodel nenorite tiesiai is ryanair pirkti? Nereikes nieko bijoti :)

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2017 10 17, 18:45)
<p>O kodel nenorite tiesiai is ryanair pirkti? Nereikes nieko bijoti smile.gif</p>

nes į vieną pusę jungiasi skrydžiai su easyjet smile.gif) niekas neatsakė, tai jau perkam bilietus, tikiuosi viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
paprastus bilietus esu tikrai pirkus per greitai, visada viskas buvo super. su jungtiniais skrydziais neteko, bet manau kad jokio skirtumo, pirkite ramiai ir laukite savo atostogu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 10 18, 09:56)
paprastus bilietus esu tikrai pirkus per greitai, visada viskas buvo super. su jungtiniais skrydziais neteko, bet manau kad jokio skirtumo, pirkite ramiai ir laukite savo atostogu. 4u.gif

ačiū! vakar nusipirkome smile.gif atsiuntė bilietus, belieka laukti sausio ir pasidaryti chekinus 4u.gif viso gavosi 493e - pirmyn-atgal, 2 suaugę + kūdikis ir plius 1 registruotas bagažas. Kaina nebloga, aišku, perkant atskirai dar koks 50e būtų susitaupę, bet skaitau ir taip neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2017 10 18, 13:42)
ačiū! vakar nusipirkome  smile.gif atsiuntė bilietus, belieka laukti sausio ir pasidaryti chekinus  4u.gif  viso gavosi 493e - pirmyn-atgal, 2 suaugę + kūdikis ir plius 1 registruotas bagažas. Kaina nebloga, aišku, perkant atskirai dar koks 50e būtų susitaupę, bet skaitau ir taip neblogai  smile.gif

Man buvo bėda su chek-in'ais greitai.lt , kadangi jie rezervacijai suteikia savo kodą, o ne tos skrydžių bendrovės, kuri organizuoja skrydį. Pasiskambinus į greitai.lt- spręsime. Tačiau iš jų pusės sprendimo taip ir nesulaukiau, o pirkau per juos, nes jungiamąjį skrydį 2 operatorių pats negali susidėlioti be bagažo atsiėmimo tarpiniame punkte.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2017 10 26, 13:27)
Man buvo bėda su chek-in'ais greitai.lt , kadangi jie rezervacijai suteikia savo kodą, o ne tos skrydžių bendrovės, kuri organizuoja skrydį. Pasiskambinus į greitai.lt- spręsime. Tačiau iš jų pusės sprendimo taip ir nesulaukiau, o pirkau per juos, nes jungiamąjį skrydį 2 operatorių pats negali susidėlioti be bagažo atsiėmimo tarpiniame punkte.

jie uzsakymo numeri suteikia, koda atsiuncia skrydziu bendrove atskiru laisku, kartais tie laiskai nueina i spam, taip buvo su easy jetais... tiek wizair tiek ryanair, atsiuncia po uzsakymo patvirtinanti dokumenta, kad toks asmuo tokiai datai ir krypciai isigijo bilieta ir tame laiske visada buna bilieto numeris. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2017 10 26, 13:27)

Net jei skrydžiui registruojiesi internetu, bagažą vis tiek reikia priduoti oro uoste, pasakysit, kad iki galo ir užregistruos iki galo. Kartais net įlaipinimo korteles perspausdina, kad nereiktų didelių lapų nešiotis. Pas mus kažkada skrydis iš Helsinkio į Vilnių buvo tik kitą dieną ir tai pasirinkom bagažo laikymą per naktį oro uoste. Ta prasme, į viešbutį išvykom tik su rankiniu, o registruotas naktį praleido oro uoste ir kitą dieną buvo pakrautas į mūsų lėktuvą.
Atsakyti