Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo skrydžiai 9 tema

Pirkome bilietus, skrydis beveik 17 valandų su KLM Royal Dutch, įdomu ar bus maitinimas? Kur tą info rasti? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2017 06 09, 18:54)
Pirkome bilietus, skrydis beveik 17 valandų su KLM Royal Dutch, įdomu ar bus maitinimas? Kur tą info rasti? Ačiū.

Kadangi paskutiniu metu kaip tik skraidau su KLM- tai tikrai žinau, kad reisas iš Vilniaus bus su Airbaltic, jie valgyti duoda tik už pinigus. O kai persėdi į KLM- tai duoda ir valgyti, ir gerti, ir labai nerealus aptarnavimas.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2017 06 09, 18:42)
Kadangi paskutiniu metu kaip tik skraidau su KLM- tai tikrai žinau, kad reisas iš Vilniaus bus su Airbaltic, jie valgyti duoda tik už pinigus. O kai persėdi į KLM- tai duoda ir valgyti, ir gerti, ir labai nerealus aptarnavimas.

Super! Ačiū už atsakymá! Jei ne paslaptis kur skridot?
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2017 06 10, 11:00)
Super! Ačiū už atsakymá! Jei ne paslaptis kur skridot?

Pernai: Vilnius- Amsterdamas- Honkongas- Gasiogas (Taivanis); Gaosiongas- Singapūras-Amsterdamas- Vilnius.

Šiemet: Vilnius- Amsterdamas- Seulas- Fukuoka (Japonija) ir atgal taip pat.

Atsakyti

blyn susinervinau, klm duoda geras kainas i Bali sala (zmogu 414)is Vilniaus, ale kai ivedi tris keleivius tai kaina 2000+

nu nors nusisauk. Jei su vyru dviese keliautume sakyciau perku po viena bilieta, ale kai vaiku reik pirkt tai jau duoda dviems nuo 600

kame reikals, esu pikta kaip sirse

noriu i Azija vasario men...

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2017 06 14, 23:31)
<p>blyn susinervinau, klm duoda geras kainas i Bali sala (zmogu 414)is Vilniaus, ale kai ivedi tris keleivius tai kaina 2000+
</p><p>nu nors nusisauk. Jei su vyru dviese keliautume sakyciau perku po viena bilieta, ale kai vaiku reik pirkt tai jau duoda dviems nuo 600
</p><p>kame reikals, esu pikta kaip sirse
</p><p>noriu i Azija vasario men...
</p>

Gali būti, kad tiesiog tų pigių bilietų yra tik 2 likę. Kai mes pirkom į Fukuoką mokėjom 435 eurų žmogui ir juos paėmus iš karto neliko pigių bilietų Amsterdamas - Seulas atkarpai.
Atsakyti
Matau, dingo žinutės šitoj temoj. g.gif

Kaip Jums pavyksta susiplanuoti iśankstines keliones?

Och, tie geri skrydžiu pasiūlymai hmm.gif Kone varo iš proto kiekviena diena, nes tai šen, tai ten gerom kainom kitiems metams, o dar net nežinai, ka veiksi ir, ar turėsi atostogu tokiu metu... Bet jau spėjau "sugriešyti". mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 06 20, 18:57)
Matau, dingo žinutės šitoj temoj. g.gif

Kaip Jums pavyksta susiplanuoti iśankstines keliones?

Och, tie geri skrydžiu pasiūlymai hmm.gif Kone varo iš proto kiekviena diena, nes tai šen, tai ten gerom kainom kitiems metams, o dar net nežinai, ka veiksi ir, ar turėsi atostogu tokiu metu... Bet jau spėjau "sugriešyti".  mega_shok.gif

Pas mus darbe yra priimta, kad iki gruodžio 1 reikia susiplanuot atostogas kitiems metams. Paskui jei ką, galima pastumdyti. Pas mus jau įprasta, kad aš stumdau, nes gi nepataikysi medžiojant tolimus skrydžius. Nors šiemet- tai anot darbdavio, nelabai išėjo, vasarai liko tik dvi savaitės. O darbdavys nori, kad viso oro uosto remonto metu eičiau atostogų. Bet tokių kaip aš ir daugiau yra. Kadangi prietaisai bus atjungti ir uždengti nuo dulkių- tai darbdavys dabar turėjo sugalvoti, kuo mane užimti tas dienas, kai neatostogausiu. Davė iš anglų kalbos išversti naujas taisykles.

Šiaip dažniausiai keliauju pavasarį arba rudenį, dievinu Aziją, o ten vasarą būna musoniniai lietūs. Geriausias laikas yra spalio-balandžio mėnesiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 21 birželio 2017 - 06:01
QUOTE(Florestina @ 2017 06 21, 07:00)
Pas mus darbe yra priimta, kad iki gruodžio 1 reikia susiplanuot atostogas kitiems metams. Paskui jei ką, galima pastumdyti. Pas mus jau įprasta, kad aš stumdau, nes gi nepataikysi medžiojant tolimus skrydžius. Nors šiemet- tai anot darbdavio, nelabai išėjo, vasarai liko tik dvi savaitės. O darbdavys nori, kad viso oro uosto remonto metu eičiau atostogų. Bet tokių kaip aš ir daugiau yra. Kadangi prietaisai bus atjungti ir uždengti nuo dulkių- tai darbdavys dabar turėjo sugalvoti, kuo mane užimti tas dienas, kai neatostogausiu. Davė iš anglų kalbos išversti naujas taisykles.

Oho, Jūs netgi oro uoste dirbate (kaip supratau). O kur "medžiojate" pigiuosius bilietus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 07 02, 02:10)
Oho, Jūs netgi oro uoste dirbate (kaip supratau). O kur "medžiojate" pigiuosius bilietus? 4u.gif

Aha, aš meteorologė, perduodu pilotams orų salygas, kad jie galėtų saugiai kilti ir tūpti. Dabar nėra jokių išlygų darbuotojams, visi ieškomės skrydžių internete. Čia anais laikais darbuotojai po visą Tarybų sajungą skraidė nemokamai. Dabar visi tom pačiom akcijom naudojamės ir ką geresnio užmatę dalinamės tarpusavyje. Ieškau po skrydžių bedrovių puslapius, rečiau per tarpinikus.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2017 07 02, 16:03)
Aha, aš meteorologė, perduodu pilotams orų salygas, kad jie galėtų saugiai kilti ir tūpti. Dabar nėra jokių išlygų darbuotojams, visi ieškomės skrydžių internete. Čia anais laikais darbuotojai po visą Tarybų sajungą skraidė nemokamai. Dabar visi tom pačiom akcijom naudojamės ir ką geresnio užmatę dalinamės tarpusavyje. Ieškau po skrydžių bedrovių puslapius, rečiau per tarpinikus.

Oho, koks įdomus darbas! smile.gif
O jūs užsiprenumeruojate skrydžiu bendroviu naujienlaiškius ir pagal juos atrandate geriausius pasiūlymus ar kitu būdu?
Beje, pastebėjau, kad lietuviški tarpininkai - reklamuotojai dažnai perspausdina pasiūlymus iš užsienio panašaus pobūdžio tinklalapiu. Ir pasitaiko, kad kol pasiekia lietuviškus skaitytojus, bilietai jau būna gerokai išpirkti (ypač kalbant apie taržemyninius ir round-tripus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 liepos 2017 - 11:15
QUOTE(Victorious @ 2017 07 05, 12:05)
Oho, koks įdomus darbas! smile.gif
O jūs užsiprenumeruojate skrydžiu bendroviu naujienlaiškius ir pagal juos atrandate geriausius pasiūlymus ar kitu būdu?
Beje, pastebėjau, kad lietuviški tarpininkai - reklamuotojai dažnai perspausdina pasiūlymus iš užsienio panašaus pobūdžio tinklalapiu. Ir pasitaiko, kad kol pasiekia lietuviškus skaitytojus, bilietai jau būna gerokai išpirkti (ypač kalbant apie taržemyninius ir round-tripus).

Turiu užsiprenumeravusi naujienlaiškius. Iš tarpininkų naudojames tripair.com paslaugomis, per juos sesers įmonė perka darbines keliones. Kadangi jų įmonė nėra turtinga- tai ieško ko pigiau. Kol kas ši sistema nepavedė, o rasti gerų pasiūlymų galima. Su lietuvių tarpininkais net neprasidedam, gerai pamenu, kai niekaip negalėjom rasti skrydžio į Paryžių, aš nuėjau į Flylal atstovybę, o jie pradėjo ieškoti per greitai.lt.
Atsakyti