Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo skrydžiai 9 tema

gal kas uzmatet pigiu bilietu i Malta, aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, Italija/Baris rugsėjo-spalio mėnesiais, skrydis su bagažu 200-300 eur. Ar įmanoma rasti pigiau?
Atsakyti

O butina siais menesiais? Kai zinai kad yra buve labai pigiuskrydziu, tai man atrodo cia milziniska suma :) pvz dabar yra vasario menesiui uz 29 eurus ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 28 kovo 2017 - 19:56
Na, čia toks ne mano vienos planas buvo, bet tokios kainos man šiurpios, turbūt truputį keisim planus. Jo, reik važiuoti ten vasarį. Ačiū 4u.gif

QUOTE(Tiga @ 2017 03 28, 19:56)
<p>O butina siais menesiais? Kai zinai kad yra buve labai pigiuskrydziu, tai man atrodo cia milziniska suma smile.gif pvz dabar yra vasario menesiui uz 29 eurus ;)</p>

Atsakyti
Tyliai, bet planuoju kelione i LA.. ziuriu ir negaliu patiket, kad rynair vykdo is kauno skrydzius.. ir kaina lb gera.. bet jie ten su savo tais kukuruznikais kazi ir skraidina? Ar papirko boiein normaliu ? biggrin.gif ir kokia aviakompanija geriuaisa kelionem i usa kazi? Kad patikima butu..
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 03 29, 08:57)
Tyliai, bet planuoju kelione i LA.. ziuriu ir negaliu patiket, kad rynair vykdo is kauno skrydzius.. ir kaina lb gera.. bet jie ten su savo tais kukuruznikais kazi ir skraidina? Ar papirko boiein normaliu ? biggrin.gif ir kokia aviakompanija geriuaisa kelionem i usa kazi? Kad patikima butu..

sakykite, o kur jūs matote tuos ryanair skrydžius iš Kauno į LA?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 03 28, 07:11)
gal kas uzmatet pigiu bilietu i Malta, aciu 4u.gif

paziurekit kurdabar.lt jei datos tinka yra neblogas pasiulymas
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 03 29, 10:35)
sakykite, o kur jūs matote tuos ryanair skrydžius iš Kauno į LA?

Va! Aisku ne tiesioginis.. ir aplamai, kiek girdejau Vln oro uosta uzdaro ir visi skrydziai bus per kns..
https://skrydziai.lt...Los-Angeles-LAX
Atsakyti
tai ryanair skrydis tik iki kopenhagos, poto norwegian airlines skraidina...
aš jau maniau, vien su ryanair galima skristi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 03 29, 10:48)
tai ryanair skrydis tik iki kopenhagos, poto norwegian airlines skraidina...
aš jau maniau, vien su ryanair galima skristi 4u.gif

Ai tiksliai gi :DDD berazume as.. rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
jei svarstote apie LA, tai is rygos galima gera skrydi sugaudyt su norwegian, persėdimo laikas būna apie val, tad ir kainos ir trukmės atžvilgiu, man atrodo geriausias variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2017 03 27, 15:40)
Jei ieškot gerų jungiamųjų skrydžių ar tiesiog skrydžių su persėdimu,tai galima per www.momondo.com, www.skyscanner.net, www.azoun.com(mokama),www.pigusbilietai.lt(jie siūlo visokias skrydžių idėjas, www.holidaypirates.com ir t.t

Bet pačius bilietus geriausia pirkti tiesiogiai skrydžių bendrovių puslapiuose,
pvz. www.ryanair.com
www.wizzair.com
www.airbaltic.com ir t.t.

Ne būtinai iš skrydžių bendrovių. Jei skrydis tiesioginis- tai apsimoka. Mes pirkom iš Vilniaus į Fukuoką per tripair.com. Sumokėjom 435 euro žmogui, jokiam skrydžių bendrovės puslapyje tokios kainos neradom. Tiesiogiai iš Europos į Fukuoką skraido tik Finnair, bet kaina žymiai didesnė.
Atsakyti