QUOTE(roka @ 2016 09 19, 18:51)
Kolegos keliautojai, noriu paklausti, kokiais kanalais ieškote pigių skrydžių?
Automobiliu išmaišėme daugmaž viską, ką norėjome ir ką buvo įmanoma pasiekti, metas pereiti į kitą, t.y. skrydžių lygmenį
Labai praverstų pigių skrydžių paieškos pradžiamokslis
Pvz. artimiausiuose planuose Islandija, norėtume birželį... Nuo ko pradėt?
Iš anksto didelis ačiū visiems, kurie pagelbėsit
Oi, su Islandija negraudinkit man širdies
Wizzair pradėjo skraidyti iš Vilniaus, atsidariau puslapį ir akys netiki - bilietai iš Kauno (nes kitą vasarą kokį mėnesį iš ten skraidys, kai Vilniaus oro uostą uždarys) nuo liepos antros pusės iki rugpjūčio pirmos pusės po 20 eurų, o nariams tik 10 eurų. Kaunas man aplamai palankiau + vasaros vidurys + tokia piguva. Svarbiausia, kad aš ten nei ieškojau, nei ką, nes neturėjau jokių krypčių numačius, blaškiausi iš neturėjimo ką veikt. Žodžiu, čia pasirodė variantas 2 asmenim už 40 eurų suskraidyt pirmyn atgal (be bagažo), fantastika, rankos uždrebėjo, akys netikėjo. Ir tada netikėtai į svečius draugė užsuko, mes bla bla, šampaniukas, vsio takojie, išėjo jinai gal už kokių 3 valandų, atsidarau vėl Wizzius, o ten jau pabrangę. Prakeikiau ir draugę, ir penktadienį, ir šampę, ir savo durną blondinės galvą. Bet nebuvo taip brangu, kad nevozmožnai, tai nupirkau 2 asobom liepos 22 - rugpjūčio 1 d. už 130 eurų pirmyn atgal. Žodžiu, pasimokiau visam likusiam gyvenimui ir dar kiek jų ten po to gyvensiu - pamatei ir pirk, jokių abejonių, galvojimų, spėlionių, drauges siunti kuo toliau, kad nemaišytų ir t.t., nu už tokią kainą jei ir neišskridus būčiau tai nesmierčius, o vat šimtinę jau būčiau sutaupius. Tarp kitko, tam neilgam laiko gabaliukui iš Kauno kai skraidys, ir daugiau neblogų pasiūlymų buvo, tik vėlgi neaišku kiek laiko tie pigūs laikėsi. Mūsiškiai dabar jau vienam 130 eurų kainuoja, bet pvz. liepos 15-25 Wizz nariams asmeniui į Reikjaviką pirmyn atgal tik 100 eurų, na čia be bagažo, bet ir jį pridėjus kaina tikrai ne kosmosas į tokią šalį, visi Kosai Rodai daug brangiau kainuoja.