Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo skrydžiai 9 tema

QUOTE(roka @ 2016 09 19, 17:51)
Kolegos keliautojai, noriu paklausti, kokiais kanalais ieškote pigių skrydžių?  4u.gif
Automobiliu išmaišėme daugmaž viską, ką norėjome ir ką buvo įmanoma pasiekti, metas pereiti į kitą, t.y. skrydžių lygmenį biggrin.gif Labai praverstų pigių skrydžių paieškos pradžiamokslis blush2.gif Pvz. artimiausiuose planuose Islandija, norėtume birželį... Nuo ko pradėt?
Iš anksto didelis ačiū visiems, kurie pagelbėsit  drinks_cheers.gif

Pradžiai pradėkit nuo tokių sveitainių kaip Pigusbilietai kasdienio tikrinimo. Tik vienas patarimas, jei užmatot gerą kainą tai kuo mažiau dvejokit ir pirkit, nes ta superinė kaina gali išgaruoti per kelias akimirkas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrienas: 20 rugsėjo 2016 - 02:14
QUOTE(roka @ 2016 09 19, 19:51)
Kolegos keliautojai, noriu paklausti, kokiais kanalais ieškote pigių skrydžių?  4u.gif

Kai jau žinosite ko norite, geriausią variantą parinks Azuon arba Momondo
Pasiūlymai man labiausiai patinka iš
TravelFree
Svarbiausias principas : pamatai gerą kainą - perki. Nes kol galvosi, derinsi su darbu, giminėm, draugais, svajosi - nebeliks.... (Kalbu iš praktikos ax.gif )
Nepakenks ir naujienlaiškiai iš www.skrendu.lt , www.rezervacijos.lt ir kitur
Paketų skrydis+viešbutis žiūriu per Easytravel.lt

Nesakau, kad jie patys geriausi, bet man labiausiai patinka

Ką naudojat kiti? Pasidalinkit...
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 09 20, 08:04)
Kai jau žinosite ko norite, geriausią variantą parinks Azuon arba Momondo
Pasiūlymai man labiausiai patinka iš
TravelFree
Svarbiausias principas : pamatai gerą kainą  - perki. Nes kol galvosi, derinsi su darbu, giminėm, draugais, svajosi - nebeliks.... (Kalbu iš praktikos  ax.gif )
Nepakenks ir naujienlaiškiai iš www.skrendu.lt , www.rezervacijos.lt ir kitur
Paketų skrydis+viešbutis žiūriu per Easytravel.lt

Nesakau, kad jie patys geriausi, bet man labiausiai patinka

fly4free 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 20 rugsėjo 2016 - 07:55
QUOTE(roka @ 2016 09 19, 18:51)
Automobiliu išmaišėme daugmaž viską, ką norėjome ir ką buvo įmanoma pasiekti, metas pereiti į kitą, t.y. skrydžių lygmenį biggrin.gif Labai praverstų pigių skrydžių paieškos pradžiamokslis blush2.gif Pvz. artimiausiuose planuose Islandija, norėtume birželį... Nuo ko pradėt?
Iš anksto didelis ačiū visiems, kurie pagelbėsit  drinks_cheers.gif

Oi, su Islandija negraudinkit man širdies biggrin.gif Wizzair pradėjo skraidyti iš Vilniaus, atsidariau puslapį ir akys netiki - bilietai iš Kauno (nes kitą vasarą kokį mėnesį iš ten skraidys, kai Vilniaus oro uostą uždarys) nuo liepos antros pusės iki rugpjūčio pirmos pusės po 20 eurų, o nariams tik 10 eurų. Kaunas man aplamai palankiau + vasaros vidurys + tokia piguva. Svarbiausia, kad aš ten nei ieškojau, nei ką, nes neturėjau jokių krypčių numačius, blaškiausi iš neturėjimo ką veikt. Žodžiu, čia pasirodė variantas 2 asmenim už 40 eurų suskraidyt pirmyn atgal (be bagažo), fantastika, rankos uždrebėjo, akys netikėjo. Ir tada netikėtai į svečius draugė užsuko, mes bla bla, šampaniukas, vsio takojie, išėjo jinai gal už kokių 3 valandų, atsidarau vėl Wizzius, o ten jau pabrangę. Prakeikiau ir draugę, ir penktadienį, ir šampę, ir savo durną blondinės galvą. Bet nebuvo taip brangu, kad nevozmožnai, tai nupirkau 2 asobom liepos 22 - rugpjūčio 1 d. už 130 eurų pirmyn atgal. Žodžiu, pasimokiau visam likusiam gyvenimui ir dar kiek jų ten po to gyvensiu - pamatei ir pirk, jokių abejonių, galvojimų, spėlionių, drauges siunti kuo toliau, kad nemaišytų ir t.t., nu už tokią kainą jei ir neišskridus būčiau tai nesmierčius, o vat šimtinę jau būčiau sutaupius. Tarp kitko, tam neilgam laiko gabaliukui iš Kauno kai skraidys, ir daugiau neblogų pasiūlymų buvo, tik vėlgi neaišku kiek laiko tie pigūs laikėsi. Mūsiškiai dabar jau vienam 130 eurų kainuoja, bet pvz. liepos 15-25 Wizz nariams asmeniui į Reikjaviką pirmyn atgal tik 100 eurų, na čia be bagažo, bet ir jį pridėjus kaina tikrai ne kosmosas į tokią šalį, visi Kosai Rodai daug brangiau kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2016 09 20, 08:04)

Dar Lėktuvų bilietai
Atsakyti
Dėkuj labai, kad Jūs tokie draugiški aciuks.gif Viską pamažu išstudijuosiu drinks_cheers.gif
Bėda ta, kad mes laike esame gana apriboti. Ilgoms atostogoms galim skirti tik birželį ir metų bėgyje pasiilgint kai kuriuos savaitgalius. Turbūt geriausia būtų kokia tai paieškos sistema, kur įvedi laikotarpį ir meta tau visas keliones iš bet kur į bet kur g.gif

Dėl skubėjimo aš įsivaizduoju, reikia čiupt kai randi.
Atsakyti
Sveikos, dairomės bilietų į Romą. Sakykite, gal kas nesenai pirkotės.. kad ir prieš metus.. kokios kainos? nes dabar kiek seku.. mažiau už 87 eur vienam žmogui pirmyn - atgal nėra.. tinkamas laikas nuo kovo mėn.. unsure.gif bet gal čia ir gera ta kaina.. mažiau gal ir nebūna unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo, cia visai gera kaina, labai jau turi pasisekt surast dar pigiau smile.gif
Atsakyti
Aš prieš porą savaičių didelei merginų kompanijai nupirkau bilietus į Lvovą (gavosi po 18 eur) gegužės mėn. Po kelių dienų aviakompanija atšaukė tiesioginį skrydį į priekį Vilnius-Lvovas, o man pasiūlė skrist Vilnius-Kijevas-Lvovas.
Puiki galimybė aplankyt ir Kijevąsmile.gif Kadangi skrisim tik su rankiniu bagažu, planuojam Kijeve ir pabaigt kelionę į priekį - tiesiog nebelipti į Kijevas-Lvovas lėktuvą.
Gal kas buvot susidūrusios su tokia situacija - kai skrendi ne visus skrydžio segmentus? Bijau, kad aviakompanija neatšauktų mūsų skrydžio atgal į Vilnių...
Atsakyti
QUOTE(Picine @ 2016 12 09, 23:12)
Aš prieš porą savaičių didelei merginų kompanijai nupirkau bilietus į Lvovą (gavosi po 18 eur) gegužės mėn. Po kelių dienų aviakompanija atšaukė tiesioginį skrydį į priekį Vilnius-Lvovas, o man pasiūlė skrist Vilnius-Kijevas-Lvovas.
Puiki galimybė aplankyt ir Kijevąsmile.gif Kadangi skrisim tik su rankiniu bagažu, planuojam Kijeve ir pabaigt kelionę į priekį - tiesiog nebelipti į Kijevas-Lvovas lėktuvą.
Gal kas buvot susidūrusios su tokia situacija - kai skrendi ne visus skrydžio segmentus? Bijau, kad aviakompanija neatšauktų mūsų skrydžio atgal į Vilnių...

Kokiomis savaitės dienomis turėjote skristi? Aš irgi balandziui pirkau Vilnius-Lvovas treciadien-pirmadie kol kas nesusisiekė, bet dabar matau kad trečiadieniniai tiesioginiai nuimti. Aš pirkau tiesiogiai iš avialinijų puslapio, o jūs per agentūrą ar tiesiogiai?
Atsakyti
QUOTE(Picine @ 2016 12 09, 21:12)

jeigu teisingai supratau, jus norite grizti atgal is Kiejevo i Vilniu, taip? Tada nesigaus.... kad jus nepabaigsit skrydzio tai nieko tokio, bet jus nepradedadt skrydzio Lvove todel Kiejeve nebegalesit ilipti, bus anuliuotas bilietas....
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 12 08, 23:09)
Sveikos, dairomės bilietų į Romą. Sakykite, gal kas nesenai pirkotės.. kad ir prieš metus.. kokios kainos? nes dabar kiek seku.. mažiau už 87 eur vienam žmogui pirmyn - atgal nėra.. tinkamas laikas nuo kovo mėn.. unsure.gif  bet gal čia ir gera ta kaina.. mažiau gal ir nebūna unsure.gif

Na as pirkau bilietus sausio pabaigai 5 dienom pirmyn atgal uz 55 eurus. Buna ir po 50 eur. Aksciau pirkadavau po 65 - 67 eur.
Atsakyti