Sveiki,
Gal patartumėte, kur ieškoti pigiausių bilietų į Seulą ir atgal?
Ačiū
QUOTE(Limit @ 2016 06 28, 16:23)
Finnair pažiūrėkit, jie dažnai pameta nuolaidų skrydžiams į Aziją
QUOTE(Honey @ 2016 06 28, 16:16)
Ačiū, kaip tik vakar spec. pasiūlymų galiojimas baigėsi Bet ir datos per vėlios.
Kažin, ar liepos mėnesiui dar realus koks nors pigus stebuklas
QUOTE(Honey @ 2016 06 28, 17:16)
Laba diena.
Siandien maciau tik neatsimenu kokiame puslapyje butent i eula su Lot avialinijiomis akcija.Gal pagooglinkite.nes man ka nereikia tai nestipriai ir atkreipiau demesi.
Sveiki,
Žiūrinėju AirBaltic bilietus į Hamburgą ir taip įdomiai..
Vilnius - Hamburgas su persėdimu Rygoj kainuoja 54 eur. OK, kaina nebloga.. Bet tas persėdimas.. Mieliau į Rygą nuvažiuočiau automobiliu. Žiūriu bilietą iš Rygos į Hamburgą - 138 Eur. Kur logika??
Vilnius - Hamburgas su persėdimu Rygoj kainuoja 54 eur. OK, kaina nebloga.. Bet tas persėdimas.. Mieliau į Rygą nuvažiuočiau automobiliu. Žiūriu bilietą iš Rygos į Hamburgą - 138 Eur. Kur logika??
QUOTE(*Smilga* @ 2016 07 12, 14:02)
Sveiki,
pas juos dažnai taip, aš irgi galvodavau kelią pasitrumpinsiu, bus greičiau, nes mums tas ptas ar į Vilnių, ar į Rygą važiuot..... deja
QUOTE(Garmina @ 2016 07 12, 13:47)
pas juos dažnai taip, aš irgi galvodavau kelią pasitrumpinsiu, bus greičiau, nes mums tas ptas ar į Vilnių, ar į Rygą važiuot..... deja
Čia ne tik pas juos taip ir pas kitus būna. Mano sesuo vyko darbo reikalais į Varšuvą- tai su Finnair per Helsinkį buvo apie 500 Lt, o su LOT tiesiogiai apie 1000 Lt.
QUOTE(Florestina @ 2016 07 12, 19:49)
Čia ne tik pas juos taip ir pas kitus būna. Mano sesuo vyko darbo reikalais į Varšuvą- tai su Finnair per Helsinkį buvo apie 500 Lt, o su LOT tiesiogiai apie 1000 Lt.
taip tai taip, tik ten skiriasi avia linijos
o toks kainų paradoksas būna ir tose pačiose avialinijose, kai skristi su persėdimu tarpiniam oro uoste pigiau, nei tiesiai iš tarpinio
QUOTE(Garmina @ 2016 07 13, 12:09)
taip tai taip, tik ten skiriasi avia linijos
o toks kainų paradoksas būna ir tose pačiose avialinijose, kai skristi su persėdimu tarpiniam oro uoste pigiau, nei tiesiai iš tarpinio
Taip
Ir nusipirkus bilietus su persėdimu, negali atvykti tik į antrą skrydį. Maniau pagudrausiu, bet nee..
Vilnius - Tanzanija ( Į Zanzibarą plukdo keltas)
2016 09 20 - 2016 10 03 (553 Euro), Iš viso 15h su persėdimu. Labai gera kaina
Turkish Airlines.
Turkish Airlines.
QUOTE(Helllen @ 2016 07 13, 14:08)
Vilnius - Tanzanija ( Į Zanzibarą plukdo keltas)
Turkish Airlines.
Turkish Airlines.
Ha ,niekas nebenori daryti persėdimo Stambulo oro uoste...:-)
Gal kas pasufleruosit kur pigiausiai pagauti bilietus i tenerife kaledinem atostogom/naujiems metams?