SOS Gal kas galite pakonsultuoti... Susiradau Wizzair'o bilietus man tinkančiai datai. Kaina 268 lt. Bet kai suvedu 4 keleivius, kaina patampa jau ne 268x4, o gerokai virš 300x4 . 2 keleiviai dar gerai, o daugiau- išbrangsta. Bandžiau konsultantų klausti- kažkokias pievas aiškina: kad tai normalu ir, kad aš negaliu pirkti 2x2 ir dar kart 2x2, nes taip "antra porcija" bilietų bus dar brangiau ir be to pirkdama galiu nematyti galutinės sumos, o paskui nuskaičiuos papildomai...
Skamba kaip visiški marazmai, nu bet kadangi tai pigių (t.y. prastų ) skrydžių bendrovė, tai jau pradedu galvot, kad gal iš jų visko galima tikėtis?
Ar kas susidūrėt su tokia situacija? Kaip nusipirkti tuos pigesnius bilietus?
QUOTE(Shusha @ 2014 09 24, 15:42)
SOS Gal kas galite pakonsultuoti... Susiradau Wizzair'o bilietus man tinkančiai datai. Kaina 268 lt. Bet kai suvedu 4 keleivius, kaina patampa jau ne 268x4, o gerokai virš 300x4 . 2 keleiviai dar gerai, o daugiau- išbrangsta. Bandžiau konsultantų klausti- kažkokias pievas aiškina: kad tai normalu ir, kad aš negaliu pirkti 2x2 ir dar kart 2x2, nes taip "antra porcija" bilietų bus dar brangiau ir be to pirkdama galiu nematyti galutinės sumos, o paskui nuskaičiuos papildomai...
Skamba kaip visiški marazmai, nu bet kadangi tai pigių (t.y. prastų ) skrydžių bendrovė, tai jau pradedu galvot, kad gal iš jų visko galima tikėtis?
Susidūriau...pirmiausia suveskit, kad perkate vieną bilietą ir Jums parodys kiek jie dar turi bilietų tokia kaina. Bus parašyta pvz "only 3 left" (tiksliai nepamenu). Tada perkat tuos 3 pigiai ir atskirai perkat 1 brangiau. Jeigu įvesit 4 iškart - duos visiems brangesne kaina.
Tačiau jeigu naudojatės Wizz exclusiv kortele, tai nuolaida bus taikoma tik tam pirkimui, į kurį pateks kortelės savininkas.
QUOTE(Garmina @ 2014 09 24, 15:52)
Susidūriau...pirmiausia suveskit, kad perkate vieną bilietą ir Jums parodys kiek jie dar turi bilietų tokia kaina. Bus parašyta pvz "only 3 left" (tiksliai nepamenu). Tada perkat tuos 3 pigiai ir atskirai perkat 1 brangiau. Jeigu įvesit 4 iškart - duos visiems brangesne kaina.
Tačiau jeigu naudojatės Wizz exclusiv kortele, tai nuolaida bus taikoma tik tam pirkimui, į kurį pateks kortelės savininkas.
Kurioj vietoj rodo, kiek liko bilietu uz ta kaina? Ryanair tai rodo, bet Wizzair nemaciau niekur
Tai gana dažna situacija, nuolat taip būna. Esmė tame, kad visas lėktuvas, tai yra visos jame esančios vietos sudėliotos pagal kainų kategorijas. Tarkime, yra 10 bilietų po 100 Lt. Kai juos išperka, tuomet kiti 10 parduodami po 120 ir taip toliau. Kuo greičiau ir geriau pildosi lėktuvas, tuo brangesni bilietai tampa. Jūsų atveju greičiausiai buvo taip, kad buvo, tarkime 1-2 bilietai pigesni, o jau kiti - brangesni. Todėl ir skiriasi kainos.
QUOTE(Shusha @ 2014 09 24, 14:42)
Per skyscanner šiendien radau Ryga - Bangkok - Ryga 2015-01-10 - 2015-02-10 475 EUR.
Yra ir kitokių datų už tokią kainą.
Taip pat neblogas variantas į Tanzaniją iš Amsterdamo
http://www.holidaypi...uer-kilimanjaro
Yra ir kitokių datų už tokią kainą.
Taip pat neblogas variantas į Tanzaniją iš Amsterdamo
http://www.holidaypi...uer-kilimanjaro
Sveiki,
gal kas ieškojot ar šiaip užmatėt kokių pasiūlymų į Europos didmiesčius sausio-vasario mėnesiais?
gal kas ieškojot ar šiaip užmatėt kokių pasiūlymų į Europos didmiesčius sausio-vasario mėnesiais?
Kaip būtų galima pigiai nuskristi iki Gran Kanarijos kovo- balandžio mėn?
Ziuriu spalio men.skrydi su ryanair is Varsuvos. Bilietai brangoki kadangi kelione dar labai negreit, ar yra kokia nors tikimybe, kad bilietai bus pigesni? Gal zinote kas nors is savo patirties ?
QUOTE(Morkevic @ 2015 01 12, 11:47)
Ziuriu spalio men.skrydi su ryanair is Varsuvos. Bilietai brangoki kadangi kelione dar labai negreit, ar yra kokia nors tikimybe, kad bilietai bus pigesni? Gal zinote kas nors is savo patirties ?
Ir man aktuali informacija.
Skrydis planuojamas su wizzair rugsėjo mėn. iš Vilniaus. Kokia tikimybė, kad bilietai bus pigesni kažkuriuo metu?