Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo skrydžiai 9 tema

Sveiki, ar yra kas pirkę bilietus per tickets.ru? Mane čia nukreipė iš matrixflights.com, kur bilietas su aeroflot pigesnis beveik 200lt nei tiesiogiai pirkti. Tai ir neramu dabar kažkaip pirkti g.gif
Dar norėjau paklausti dėl persėdimo Maskvoj, būtinai reikia tranzitinės vizos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 09 liepos 2014 - 15:17
Sveiki, ieškau akcijinių bilietų kitiems metams į Šri Lanką, gal kas kur užmatė? Ieškau 2015m 05m 17-20 dienomis dviems žmonėms į vieną pusę smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

stai keli pasiulymai 4u.gif

http://www.estravel...._...sed&id=1249

https://www.finnair....exclusive-offer
Atsakyti
Per kur galima isigyti tiesiogini skrydi i Hurgada ?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2014 07 30, 22:35)

tiesiogiai tik per Novatura, Teztura. Su persedimais pigiausia pavyksta rast per Londona
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 07 31, 00:20)
tiesiogiai tik per Novatura, Teztura. Su persedimais pigiausia pavyksta rast per Londona

unsure.gif
tezturas atsake:,, Kadangi esame kelionių organizatorius, o ne kelionių agentūra, patys tiesiogiai su fiziniais asmenimis mes nedirbame ir
kelionių patys tiesiogiai keliaujantiems neparduodame ir nekonsultuojame''

Novaturo puslapyje net near pasirinkimo skrydziui i egipta.

tikrai kazkur esu skaiciusi, kad kad kazkas is forumieciu pirko tik skrydi i egipta, idomu per kur smile.gif gal kas atsilieps
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2014 07 31, 13:34)
unsure.gif
tezturas atsake:,, Kadangi esame kelionių organizatorius, o ne kelionių agentūra, patys tiesiogiai su fiziniais asmenimis mes nedirbame ir
kelionių patys tiesiogiai keliaujantiems neparduodame ir nekonsultuojame''

Novaturo puslapyje net near pasirinkimo skrydziui i egipta.

tikrai kazkur esu skaiciusi, kad kad kazkas is forumieciu pirko tik skrydi i egipta, idomu per kur  smile.gif gal kas atsilieps

aš jau keli metai perku tik skrydžius. Taip, Teztour neparduoda tiesiogiai, bet jų skrydžius pardavinėja beveik visos kelionių agentūros. Jei pamatai čia kažką tinkamo, bėgi į agentūrą.
Novaturas savo puslapyje neberodo tautai tik skrydžių, bet agentūros mato.
dar užsakomuosius skrydžius rodo www.skrendu.lt , jei jų būna.
Kartais labiau apsimoka pirkti kelionės paketą su pigiausiu viešbučiu, būna pigiau nei skrydis kai kada.
Esmė kad pirmiausia išparduodami paketai, o jei lieka vietų lėktuve, pardavinėja skrydžius.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2014 07 31, 12:34)
tikrai kazkur esu skaiciusi, kad kad kazkas is forumieciu pirko tik skrydi i egipta, idomu per kur  smile.gif gal kas atsilieps

Aš irgi tą patį esu skaičius, rodos netgi aš toj diskusijoj dalyvavau, nes ieškojau skrydžio į Tenerifę be grupės, bet kad tiesioginis būtų. Bet ten tos Baltijos šalių bendrovės, kur vykdo čarterinius reisus dabar susijungę į vieną- tai gal ir tvarka pasikeitus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 07 31, 13:53)
aš jau keli metai perku tik skrydžius. Taip, Teztour neparduoda tiesiogiai, bet jų skrydžius pardavinėja beveik visos kelionių agentūros. Jei pamatai čia kažką tinkamo, bėgi į agentūrą.
Novaturas savo puslapyje neberodo tautai tik skrydžių, bet agentūros mato.
dar užsakomuosius skrydžius rodo www.skrendu.lt , jei jų būna.
Kartais labiau apsimoka pirkti kelionės paketą su pigiausiu viešbučiu, būna pigiau nei skrydis kai kada.
Esmė kad pirmiausia išparduodami paketai, o jei lieka vietų lėktuve, pardavinėja skrydžius.

aciu, ieskosiu toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2014 07 31, 15:44)
aciu, ieskosiu toliau  4u.gif

jeigu jūs neturite kur gyvent Egipte, tai smarkiai abejoju ar pavyks patiems susidėlioti skrydį+viešbutį+transferą pigiau, negu perkant paketą iš agentūrų. Nebent yra kažkokie nestandartiniai laikai, pvz 27 dienos ar kiti spec. reikalavimai.
Pigiau galima gaut paketus iš lenkų ar vokiečių. Pasidairykit itaka.pl
Gero poilsio 4u.gif
O jei rasite dar kažkokį variantą pigiai pasiekt Hurgadą, labai prašau, parašykite ir man. Būsiu labai dėkinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 01 rugpjūčio 2014 - 08:33
Lufthansa po Europą.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2014 07 30, 22:35)

Galima isigyti per, pvz cia sparnas.lt tik turekite omenyje, kad Hurgada yra specifine lokacija, kuri dazniausiai pasiekiama carteriniu budu, todel tiesioginiai/jungtiniai reisai buna ilgoki ir gana brangus.
Atsakyti