O kaip sedynes? ar imanoma uzmigt ant ju ? ar duoda koki pleda ?
QUOTE(naikutis @ 2013 09 10, 15:06)
O kaip sedynes? ar imanoma uzmigt ant ju ? ar duoda koki pleda ?
Pledą ir pagalvėlę duoda. Aš užmigau, o kaip bus jums aš pasakyt negaliu.
QUOTE(Florestina @ 2013 09 10, 15:08)
Pledą ir pagalvėlę duoda. Aš užmigau, o kaip bus jums aš pasakyt negaliu.
Na jei sedynes ne kaip Ryanair lektuvuose ,tai uzmigsim turbut
QUOTE(naikutis @ 2013 09 09, 11:37)
Tikiuosi,nes skrydis 12 valandu
Papildyta:
Mes taip pat is amsterdamo ,bet i Singapura ar ekonomine klase skridote irgi? ar yra wifi lektuve ?
Papildyta:
Mes taip pat is amsterdamo ,bet i Singapura ar ekonomine klase skridote irgi? ar yra wifi lektuve ?
normalios avialinijos, nieko ypatingo, nieko blogo. wifi nesu macius ne karto ju ekonominej klasej, nei nemokamai nei issipirkti.
gal kam teko skristi su KLM jungtiniu skyrdziu? ta prasme mes skrendam is singapuro i amsterdama ir poto is amsterdamo i stavangeri.Tai gal zinot ar nereiks pasiimti amsterdame bagazo ir is naujo jo priduoti? ar jis keliaus tiesiai i paskutine stotele musu,nes skrydis jungtinis? Laimos tarpas tarp skrydzio 1:40 ,tai galwoju ar spesim ,jei reiktu bagaza is naujo priduot
QUOTE(naikutis @ 2013 09 11, 18:19)
gal kam teko skristi su KLM jungtiniu skyrdziu? ta prasme mes skrendam is singapuro i amsterdama ir poto is amsterdamo i stavangeri.Tai gal zinot ar nereiks pasiimti amsterdame bagazo ir is naujo jo priduoti? ar jis keliaus tiesiai i paskutine stotele musu,nes skrydis jungtinis? Laimos tarpas tarp skrydzio 1:40 ,tai galwoju ar spesim ,jei reiktu bagaza is naujo priduot
Ne, nereiks- taigi tos pačios avialinijos kaip suprantu. Mūsų jungtis buvo per Frankfurtą- tai bagažą tik ten atsiemėm. Ta prasme iš Frankfurto per Amsterdamą skridom ir taip pat grįžom. O po to iš Frankfurto į Vilnių atskirai registravom.
QUOTE(Florestina @ 2013 09 11, 18:55)
Ne, nereiks- taigi tos pačios avialinijos kaip suprantu. Mūsų jungtis buvo per Frankfurtą- tai bagažą tik ten atsiemėm. Ta prasme iš Frankfurto per Amsterdamą skridom ir taip pat grįžom. O po to iš Frankfurto į Vilnių atskirai registravom.
Dekui tai turbut ir mums nereiks
Norėjau paklausti nuomonės Reik bilietų į Torontą kitų metų liepos mėnesiui. Kaip manot, kada pagal tendenciją turėtų būti pigiausios kainos?
pigiausios vasari-kova,
bet vienais metais ir balandi buvo geras dylas....
bet vienais metais ir balandi buvo geras dylas....
QUOTE(Bishojo @ 2013 09 24, 08:12)
Norėjau paklausti nuomonės Reik bilietų į Torontą kitų metų liepos mėnesiui. Kaip manot, kada pagal tendenciją turėtų būti pigiausios kainos?
http://www.holidaypi...trip-incl-taxes
Tik datu pasirinkimo nera beveik bet gal tiks