Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo skrydžiai 9 tema

QUOTE(MAMICY @ 2013 08 26, 17:09)
kadangi patirties turiu tik su ryanairu, tai šita sritis man nauja... reikia aviabilietų į pekiną pavasariui...  kaip suprantu nuolat tikrinti skyscaner'i? ar dar kur nors ieškote? išvis gal kas turi patirties kas yra gera kaina skrydžiui į pekiną? arba gal būna kokių geresnių akcijų iš aplinkinių orouostų (waršuva, ryga ir pan)...

Realiausias šansas rasti su Finnair.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 08 26, 17:09)
kadangi patirties turiu tik su ryanairu, tai šita sritis man nauja... reikia aviabilietų į pekiną pavasariui...  kaip suprantu nuolat tikrinti skyscaner'i? ar dar kur nors ieškote? išvis gal kas turi patirties kas yra gera kaina skrydžiui į pekiną? arba gal būna kokių geresnių akcijų iš aplinkinių orouostų (waršuva, ryga ir pan)...

Aš tai holidaypirates.com naujienas užsisakyčiau jūsų vietoj-būna gerų kainų į aziją mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kiek bandžiau su tais holidaypirates,niekada kainų neberasdavau doh.gif viską vesdavau pagal jų nurodytas datas,bet viskas tik brangiau. Vėliau net pakartotinai jie įdėdavo tas akcijas, kad nieks neišperka unsure.gif
Atsakyti
Kur ieškoti pigių bilietų i Portugalija (Lisabona) ?
Atsakyti
su holidaypirates viskas gerai, tik reikia pastebeti laiku, o ne po savaites, ir gerai surasti. Man surado bilieta pigu iki P.Amerikos ir daug buvo kitu pigiu bilietu, super puslapis
Atsakyti
Patarkit kur geriau vykti is kart po Kaledu, norisi ir, kad nebutu kosmine kaina bilietu ir, kad su vaiku (9 metu ) tiktu kelione. Ir kada geriausia ieskoti geru kainu?
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2013 08 27, 12:46)
Patarkit kur geriau vykti is kart po Kaledu, norisi ir, kad nebutu kosmine kaina bilietu ir, kad su vaiku (9 metu ) tiktu kelione. Ir kada geriausia ieskoti geru kainu?

bet kad tada, kiek žiūriu, patys brangiausi bilietai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, kal kas turit programele Azuon, planuoju kitais metais skristi i Australija zinau kad galima pigiau bilietus nusipirki is anksto. Gal kas skridot ir per ku? Kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2013 08 27, 06:38)
easy jet.com
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2013 08 27, 05:38)

O kas jums yra pigu? Ir ar butinai i lisabona?
Atsakyti
QUOTE(gabriella777 @ 2013 08 27, 19:00)
Sveikos, kal kas turit programele Azuon, planuoju kitais metais skristi i Australija zinau kad galima pigiau bilietus nusipirki is anksto. Gal kas skridot ir per ku? Kiek laiko?

Mano sesuo skrido darbo reiklais į Melburną per Frankfurtą ir Singapūrą. Kiek žinau- tai ne pigiai mokėjo, bet kai už įmonės pinigus- tai koks skirtumas kiek. Kelionė bendrai truko daugiau nei parą laiko su visais tarpais tarp persėdimų.
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2013 08 27, 06:38)

Per diuseldorfą į Porto. Labai pigu, dar labiau atpigo. Atgal per Briuselį. Spalio 17 maždaug.
Atsakyti