Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(zakiene @ 2013 01 21, 12:54)
Turiu tokį paltuką 2 dydį, tik geltonos spalvos, su siaurais pečiais ir 84 cm per krūtinę, labai dailus paltukas tik ne vien pečiuose esmė, negaliu jo nešioti, nes per skeltuką man skečia, ten toks labai mažai užeinantis skeltukas doh.gif

Is zakienes posto taip iseina, kad vistik gerai pakomentavau paltuko dydi ax.gif
Soffyyy, Jums reikia 4 dydzio regular arba petite 6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 01 21, 12:52)
man viskas gerai su dydžiu, tiko idealiai paltukas wub.gif  wub.gif

... As cia i diskusija tarp mergyciu lindau, tik jusu pask komentaras buvao, tai prie jo prilipinau ATS. blush2.gif O jus koki dydi emet? Jei mano 90 krut, 73 liemuo. Palaidiniu atrodo 4 tinka. Tai irgi 4 US? Nes as irgi mastau apie trumpa puspaltuka... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 21 sausio 2013 - 11:58
QUOTE(lauryna50 @ 2013 01 21, 12:57)
... As cia i diskusija tarp mergyciu lindau, tik jusu pask komentaras buvao, tai prie jo prilipinau ATS.  blush2.gif  O jus koki dydi emet? Jei mano 90 krut, 73 liemuo. Palaidiniu atrodo 4 tinka. Tai irgi 4 US? Nes as irgi mastau apie trumpa puspaltuka...  g.gif

Taip, 4 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 01 21, 12:57)
... As cia i diskusija tarp mergyciu lindau, tik jusu pask komentaras buvao, tai prie jo prilipinau ATS.  blush2.gif  O jus koki dydi emet? Jei mano 90 krut, 73 liemuo. Palaidiniu atrodo 4 tinka. Tai irgi 4 US? Nes as irgi mastau apie trumpa puspaltuka...  g.gif

o as sakyciau 6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2013 01 21, 12:50)
Kokia BLYTHE spalva graziausia?

biggrin.gif o cia jau kaip sakoma "skoniui draugu nera" biggrin.gif

Man asmeniskai ir turimu 3 graziausia ta taskuote wub.gif dar turiu neon rose ir shalow sea, irgi grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 01 21, 13:07)
net gi tris spalvas blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu tikra j.crew blythe gerbeja wub.gif

na taip, inga_, biggrin.gif turiu 3 spalvas tongue.gif 4u.gif tikrai , kad gerbeja, ir ne tik Blythe mirksiukas.gif
kazkaip gaunasi, kad as , jei patiko j.crew drabuzis, tai nusiperku ir kitos spalvos ta pati modeli smile.gif taip isejo ir su cafe capri ir su tippi cardigan ir dar su kazkuo...nebepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 21 sausio 2013 - 12:12
Jeigu visas silkinukes turiu 6 dydzio, tai sita irgi 6 imti, gal kas skaite komentarus, o gal kas ir turi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 21, 13:06)
biggrin.gif o cia jau kaip sakoma "skoniui draugu nera" biggrin.gif

Man asmeniskai ir turimu 3 graziausia ta taskuote wub.gif dar turiu neon rose ir shalow sea, irgi grazios 4u.gif

taip taip suprantu del skonio,kazkada ilindau, ziuriu laaabai daug spalvu, tai susimeciau ir nebezinojau kokia imti doh.gif dabar atkreipsiu demesi i paminetas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jei jcrew medvilninius marskinukus turiu 0 dydi ir toks laisvokas, tai silkinukiu imti 2? Jos mazintos?
aciu labai uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2013 01 21, 13:14)
taip taip suprantu del skonio,kazkada ilindau, ziuriu laaabai daug spalvu, tai susimeciau ir nebezinojau kokia imti doh.gif dabar atkreipsiu demesi i paminetas. Aciu 4u.gif

na, juk vistiek is tu daugybes spalvu, kazkuri tai artimesne Jums, ar kuria labiau megstate mirksiukas.gif 4u.gif
As tai ne pries buciau ir dar pora spalvu pasiimti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ramuxis @ 2013 01 21, 13:15)
Jei jcrew medvilninius marskinukus turiu 0 dydi ir toks laisvokas, tai silkinukiu imti 2? Jos mazintos?
aciu labai uz patarimus smile.gif

as medvilninius turiu 2 dydi ir silkinius Blythe 2 dydi, tinka. Jus gal klauskit konkreciai apie kazkuri modeliuka, tuomet merginos ir patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 01 21, 13:16)
na, juk vistiek is tu daugybes spalvu, kazkuri tai artimesne Jums, ar kuria labiau megstate mirksiukas.gif  4u.gif
As tai ne pries buciau ir dar pora spalvu pasiimti biggrin.gif

oi sujuokinai dideja lotuliukas.gif lotuliukas.gif jusmreikai visos kolekcijos, aš turėjau tik vieną usa2, man buvo siaura per petukus, o usa4 jau per plati, o aš nemėgstu taisyti ir siaurinti rūbų, o ypač šilko g.gif ax.gif kažkokia turkio žydrumo buvo ji, nepamenu tiksliai pavadinimo. doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turite su kaspinu nupiestu megztuko nuoroda? 4u.gif

Ir pati stebuklingai radau biggrin.gif Nebereikia, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 21 sausio 2013 - 12:22