Mes ir jau greit kulniuosim i pirma klase ziuresim kaip seksis
Sveikos, mamos, gal zinot kur nupirkt tas bordavas maikutes kasdienai. Ne golfus, bet maikutes, nes jau greit reiks begt, o niekur bordavu nerandu
QUOTE(Kam @ 2013 08 20, 11:45)
Sveikos, mamos, gal zinot kur nupirkt tas bordavas maikutes kasdienai. Ne golfus, bet maikutes, nes jau greit reiks begt, o niekur bordavu nerandu
O butinai bordavas maikutes? Nes mums sake kasdienai galima bet kokios spalvos svarbu kad vienspalves butu, ne margos o ziemai tik bordavus golfus
QUOTE(bonze @ 2013 08 20, 16:49)
O butinai bordavas maikutes? Nes mums sake kasdienai galima bet kokios spalvos svarbu kad vienspalves butu, ne margos o ziemai tik bordavus golfus
Na as supratau, kad geriausia butu bordava, kad nebutu vienas zalias kitas geltonas Na jei taip tada reiks raudonu paieskot, ju lengviau rast
Papildyta:
Dar idomu, o Jus rugsejo pirma ruosiates eit su uniforma ar ne?
QUOTE(Kam @ 2013 08 20, 17:09)
Na as supratau, kad geriausia butu bordava, kad nebutu vienas zalias kitas geltonas Na jei taip tada reiks raudonu paieskot, ju lengviau rast
Papildyta:
Papildyta:
Taip rugsejo 1 butinai su uniforma, baltais marskineliais, kostiumines kelnes ir batai tinkantys prie kelniu (ne kedai)
QUOTE(bonze @ 2013 08 20, 22:46)
Taip rugsejo 1 butinai su uniforma, baltais marskineliais, kostiumines kelnes ir batai tinkantys prie kelniu (ne kedai)
O Jus uniforma jau gavot? Mes nuvykom i siuvykla keliom dienom veliau nei buvo mokykloj tai sake atvesh viska i mokykla priesh rugseji, bet mums dar nieks nieko nepranese, tai dar gal ner
QUOTE(Kam @ 2013 08 21, 09:54)
O Jus uniforma jau gavot? Mes nuvykom i siuvykla keliom dienom veliau nei buvo mokykloj tai sake atvesh viska i mokykla priesh rugseji, bet mums dar nieks nieko nepranese, tai dar gal ner
Kai ejom matuotis iskart liemene ir gavom o kelnes tai vakar maximoi juodas pirkau ir 40% nuolaida drabuziams tai gerai gavos
Tik va niekur nerandu juodu sortu pirkti kuno kulturai
QUOTE(bonze @ 2013 08 21, 13:46)
Kai ejom matuotis iskart liemene ir gavom o kelnes tai vakar maximoi juodas pirkau ir 40% nuolaida drabuziams tai gerai gavos
Tai issisuksit su ilgom sportinem kelnem, nes vistiek greit orai atsals
QUOTE(Kam @ 2013 08 21, 14:31)
Tai issisuksit su ilgom sportinem kelnem, nes vistiek greit orai atsals
Teks
Kazi ar ilgos sportines kelnes irgi juodos turi buti
QUOTE(bonze @ 2013 08 21, 16:38)
man rodos per daug nerimaujat Svarbiausia, kad sportines kelnes As sakiau jei nerasiu Bordavu maikuciu tai paimsiu rudu ar dar kokiu, svarbiausia, kad vaikas butu tvarkingas
QUOTE(japoska @ 2013 02 04, 19:50)
mano sūnus taip pat eina į šitą mokyklą. Iš pradžių daug ką joje vertinau skeptiškai ir tikrai buvo minčių keisti mokyklą. Vėliau supratau vieną ir esminį dalyką - kalta ne mokykla , o sistema, mūsų mokyklas pavertusi į įstaigas, kuriose svarbiausia yra ar vaikas yra patogus - ar jo nereikia papildomai mokyti, ar jis tobulai klusnus, ar viską supranta ir skaito, rašo be klaidų. Svarbiausia šioje sistemoje - išdėstyti programą. Vaikų klasėje po 20 ir daugiau, mokytoja viena ir pervargusi, įsitempusi ... Na, tokiose visose mūsų mokyklose vaikai išmoksta matematikas, gramatikas, chemijas ir visokias formules. Bet ar išmoksta gyvenimo ir ar tos žinios, įgytos mokyklose yra pačios svarbiausios??
Nežinau ar yra mokyklų kuriose nėra patyčių - vaikai visais laikas buvo visokie - ir žiaurūs, ir geri. Aš pati prisimenu, kaip juokėsi iš manęs, nes buvau "očkarikė" , nu ir ką - užaugau su akiniais ne tokia jau "maumė", kaip kad galėjo atrodyti vaikystėje....
Štai todėl aš nebesinervinu, kad mano pirmokas rašo su kaidomis, kad pridaro žioplų skaičiavimo kladų ir nėra TOBULAS sistemos tarnas. Ir kai tai supratau - gyventi pasidarė daug lengviau.
Linkiu mamoms labai tikėti savo vaikas, juos mylėti ir visada prisiminti, kad juos mylime ne už pažymius, o už tai, jog jie - tiesiog MŪSŲ
Nežinau ar yra mokyklų kuriose nėra patyčių - vaikai visais laikas buvo visokie - ir žiaurūs, ir geri. Aš pati prisimenu, kaip juokėsi iš manęs, nes buvau "očkarikė" , nu ir ką - užaugau su akiniais ne tokia jau "maumė", kaip kad galėjo atrodyti vaikystėje....
Štai todėl aš nebesinervinu, kad mano pirmokas rašo su kaidomis, kad pridaro žioplų skaičiavimo kladų ir nėra TOBULAS sistemos tarnas. Ir kai tai supratau - gyventi pasidarė daug lengviau.
Linkiu mamoms labai tikėti savo vaikas, juos mylėti ir visada prisiminti, kad juos mylime ne už pažymius, o už tai, jog jie - tiesiog MŪSŲ
Papildyta:
begalo patiko sitos mamytes pasakymas,,,
Paklaust noreciau,gal kas zino pradinuku muzikos profilio mokytoja Norkiene? nuo kitu metu busime sioje mokykloje,ydomu daugiau atsiliepimu apie ja.