mano sūnus taip pat eina į šitą mokyklą. Iš pradžių daug ką joje vertinau skeptiškai ir tikrai buvo minčių keisti mokyklą. Vėliau supratau vieną ir esminį dalyką - kalta ne mokykla , o sistema, mūsų mokyklas pavertusi į įstaigas, kuriose svarbiausia yra ar vaikas yra patogus - ar jo nereikia papildomai mokyti, ar jis tobulai klusnus, ar viską supranta ir skaito, rašo be klaidų. Svarbiausia šioje sistemoje - išdėstyti programą. Vaikų klasėje po 20 ir daugiau, mokytoja viena ir pervargusi, įsitempusi ... Na, tokiose visose mūsų mokyklose vaikai išmoksta matematikas, gramatikas, chemijas ir visokias formules. Bet ar išmoksta gyvenimo ir ar tos žinios, įgytos mokyklose yra pačios svarbiausios??
Nežinau ar yra mokyklų kuriose nėra patyčių - vaikai visais laikas buvo visokie - ir žiaurūs, ir geri. Aš pati prisimenu, kaip juokėsi iš manęs, nes buvau "očkarikė" , nu ir ką - užaugau su akiniais ne tokia jau "maumė", kaip kad galėjo atrodyti vaikystėje....
Štai todėl aš nebesinervinu, kad mano pirmokas rašo su kaidomis, kad pridaro žioplų skaičiavimo kladų ir nėra TOBULAS sistemos tarnas. Ir kai tai supratau - gyventi pasidarė daug lengviau.
Linkiu mamoms labai tikėti savo vaikas, juos mylėti ir visada prisiminti, kad juos mylime ne už pažymius, o už tai, jog jie - tiesiog MŪSŲ
Paklaust noreciau,gal kas zino pradinuku muzikos profilio mokytoja Norkiene? nuo kitu metu busime sioje mokykloje,ydomu daugiau atsiliepimu apie ja.