Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Prano Mašioto progimnazija

QUOTE(braske101 @ 2013 01 31, 13:40)
Sveikos,

nejaugi nė vienos mamos vaikas nesimokė pas mokytoją Ingridą. Kiek žinau jos klasė yra šokių. Pasirinkau ją ne dėl šokių, girdėjau gražių atsiliepimų iš vieno žmogaus, tačiau smagu būtų išgirsti ir pačių mamų pasisakymus:)
Ačiūsmile.gif

As kalbejau su viena mama, jos sunus pas ja mokes, sake griezta, bet taip ir teisinga, pati vaiku neturi, jai berots 40 buvo ar bus siais metais. Siais metais jos mazasis eis i pirma klase tai ji vel uzrase ja ten, tai vadinas mokytoja bent jau jai tai tiko.
Atsakyti
QUOTE(ERIKULKA @ 2013 01 27, 14:10)
Sveikos, mamytės,

DEL mustyniu nieko nezinom. Bet prisijungciau prie jusu burio. Toje mokykloje pazymiai rasomi is oro. Pvz mano dukra pamirso sasiuvini. ir uz tai ji gavo 1. be to mokytoja neturejo nei vieno lapelio, kad dukra uzsirasytu pamokos tema. ir yra daug tokiu pavyzdziu. Mano mama pati lietuviu kalbos pedagoge, nu tokio bardako dar nera maciusi.
Del pirmoku, tai sunus patenkintas. Lanko futbola ir sokius.
As cia taip pasisakiau, odabar galvoju problemu daugiau nesudariau savo mergytei.
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2013 02 03, 12:45)
DEL mustyniu nieko nezinom. Bet prisijungciau prie jusu burio. Toje mokykloje pazymiai rasomi is oro. Pvz  mano dukra pamirso sasiuvini. ir uz tai ji gavo 1. be to mokytoja  neturejo nei vieno lapelio, kad dukra uzsirasytu pamokos tema. ir yra daug tokiu pavyzdziu. Mano mama pati lietuviu kalbos pedagoge, nu tokio bardako dar nera maciusi.
Del pirmoku, tai sunus patenkintas. Lanko futbola ir sokius.
As cia taip pasisakiau, odabar galvoju problemu daugiau nesudariau savo mergytei.

Sveiki, o kelintoj klasej jusu dukra? O sasiuviny gal turejo but koks darbas , kad 1 gavo? O Jus nesikreipet paaiskinimo pas mokytoja del ko ji taip?
Atsakyti
mano dukra penktoke. o del vienetu, idomu kokia cia mokytoja, kad raso penktokams vienetus. Dukra pamirso sasiuvini, beje jei butu kokie namu darbai, mokytoja galejo vaika paleisti keliom min namo( gyvenam prie pat mokyklos). As daug ko nezinau, nes mano vaikai auga su mano mama( mama pati lietuviu kalbos pedagoge), bet pasakojimu baisiu isgirstu apie dukros mokytoja. Galvojam, gal kitais metais keisim mokykla. Nieko i lt griztu po keliu menesiu, tai ziuresiu, kas cia bus toliau
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2013 02 04, 18:34)
mano dukra penktoke. o del vienetu, idomu kokia cia mokytoja, kad raso penktokams vienetus. Dukra pamirso sasiuvini, beje jei butu kokie namu darbai, mokytoja galejo vaika paleisti keliom min namo( gyvenam prie pat mokyklos). As daug ko nezinau, nes mano vaikai auga su mano mama( mama pati lietuviu kalbos pedagoge), bet pasakojimu baisiu isgirstu apie dukros mokytoja. Galvojam, gal kitais metais keisim mokykla. Nieko i lt griztu po keliu menesiu, tai ziuresiu, kas cia bus toliau

Na nezinau kaip dabar, bet as ir pradinej gaudavau 1 jei budavom nepasiruose pamokom ir nieko isgyvenom smile.gif Aisq matyt problemu daugiau, beja 5tokai jau manau gan dideli, tai manau mokytojos nebeziuri atlaidziai.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 02 04, 15:44)
Na nezinau kaip dabar, bet as ir pradinej gaudavau 1 jei budavom nepasiruose pamokom ir nieko isgyvenom smile.gif Aisq matyt problemu daugiau, beja 5tokai jau manau gan dideli, tai manau mokytojos nebeziuri atlaidziai.

aaa dar suzinojau, ji irase ta vieneta o paskui istryne... vienu zodziu vaiku darzelis doh.gif
Papildyta:
pirmas sios mokyklos ispudis tai, kad pasipute arogantiski mokytojai. Matematikos, lietuviu kalbos ir t.t Aisku ne visi

Erikulka kurioje klaseje jusu dukra?

Mes nesam taip nuskriausti, mums tik neaisku kodel penktokai apiberiami vienetais, dvejetais.
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2013 02 04, 19:01)
aaa dar suzinojau, ji irase ta vieneta  o paskui istryne... vienu zodziu vaiku darzelis doh.gif
Papildyta:
pirmas sios mokyklos ispudis tai, kad pasipute arogantiski mokytojai. Matematikos, lietuviu kalbos ir t.t Aisku ne visi

Erikulka kurioje klaseje jusu dukra?

Mes nesam taip nuskriausti, mums tik neaisku kodel penktokai apiberiami vienetais, dvejetais.

Tai Jus tada kalbekit su savo klases tevais ir jei Jusu daug tokiu tai tada kreipkites i valdzia ir ziurekit kas bus smile.gif
Atsakyti
mano sūnus taip pat eina į šitą mokyklą. Iš pradžių daug ką joje vertinau skeptiškai ir tikrai buvo minčių keisti mokyklą. Vėliau supratau vieną ir esminį dalyką - kalta ne mokykla , o sistema, mūsų mokyklas pavertusi į įstaigas, kuriose svarbiausia yra ar vaikas yra patogus - ar jo nereikia papildomai mokyti, ar jis tobulai klusnus, ar viską supranta ir skaito, rašo be klaidų. Svarbiausia šioje sistemoje - išdėstyti programą. Vaikų klasėje po 20 ir daugiau, mokytoja viena ir pervargusi, įsitempusi ... Na, tokiose visose mūsų mokyklose vaikai išmoksta matematikas, gramatikas, chemijas ir visokias formules. Bet ar išmoksta gyvenimo ir ar tos žinios, įgytos mokyklose yra pačios svarbiausios??
Nežinau ar yra mokyklų kuriose nėra patyčių - vaikai visais laikas buvo visokie - ir žiaurūs, ir geri. Aš pati prisimenu, kaip juokėsi iš manęs, nes buvau "očkarikė" , nu ir ką - užaugau su akiniais ne tokia jau "maumė", kaip kad galėjo atrodyti vaikystėje....

Štai todėl aš nebesinervinu, kad mano pirmokas rašo su kaidomis, kad pridaro žioplų skaičiavimo kladų ir nėra TOBULAS sistemos tarnas. Ir kai tai supratau - gyventi pasidarė daug lengviau.smile.gif

Linkiu mamoms labai tikėti savo vaikas, juos mylėti ir visada prisiminti, kad juos mylime ne už pažymius, o už tai, jog jie - tiesiog MŪSŲ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 02 04, 19:42)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

smile.gif optimiste
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2013 02 05, 21:13)
smile.gif optimiste

Realiste su pozityvu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukra baige sioje mokykloje 8 klases, isejo i gimnazija, db sunus pirmokas, normali mokykla, vaikai turi veiklos, kaip ir neteko niekuom lb skustis. Vaikai yra vaikai, vienokie jie namie, o visiskai kitokie mokykloje tarp draugu...Budavo, aisku, tai pazymys ale per mazas, tai dar kokiu nusiskundimu, bet visumoje viskas buvo gerai, o jau pradinese tai sakyciau puikiai smile.gif Jei vaikas nores, jam bus gerai. Dukra buvo aktyviste, vesdavo renginius, lanke teatra, deklamuodavo, zodziu, visur jos buvo pilna ir mums mokykla buvo gera smile.gif Sunus ramus vaikas, savo vietoje, gal ne pats geriausias mokinys klaseje, bet geras vaikas, tai ir mokykla mums puiki smile.gif
Atsakyti
Mes nuo rugsejo eisim i Masiota, i dailes grupe smile.gif pagyvensim pamatysim kaip ten bus smile.gif
Atsakyti