Sveikos, parekomenduokite profesionalę meistrę Kaune
QUOTE(Mantela @ 2013 04 01, 18:40)
Sveikos, parekomenduokite profesionalę meistrę Kaune
Pentarda arba Rykute is sio forumo
Idomu kas gali but, kad akys lb asaroja, persti vos joms sudrekus .Akiu vokus persti, diskomfortas jauci as tai cia del kliju, ar tiesiog jautrios akys. Nezinau a r daryt papildyma, ar nusiimt visai.
QUOTE(MonCheri @ 2013 04 02, 12:50)
Idomu kas gali but, kad akys lb asaroja, persti vos joms sudrekus .Akiu vokus persti, diskomfortas jauci as tai cia del kliju, ar tiesiog jautrios akys. Nezinau a r daryt papildyma, ar nusiimt visai.
Tai gali buti del akiu jaustrumo ir netinkamu kliju. Gal klijai per stiprus ir jiems sudrekus jie ima dirginti pacia aki ir oda aplink ja. Siulyciau pabandyti silpnesnius klijukus. Bet tai jokiu budu negarantuoja, kad su silpnesniai klijais nebus to paties. Prasykite meistres, kad darytu klijais jautriom akim.
Arba kitas dalykas - gali buti tiesiog toks etapas kai nuo per didelio darbo kompiuteriu, pervargimo, vitaminu stokos ir t.t. pajautrejusios akytes ir visi dirgikliai jas veikia kelis kartus stipriau nei kad iprastai. Tokiu atveju reiketu jas nusiimti, o po kurio laiko galite vel bandyti uzsideti.
Rytoj ir as zygiuoju darytis sios proceduros pas rykute.
Pirmas kartas, neramu , o dar kelione jau si treciadieni, tai jei netiks, nebus kada net nusiimt nueit
Ryt vakare jei turesiu laiko prisijungt, pranesiu kaip jauciuos
Pirmas kartas, neramu , o dar kelione jau si treciadieni, tai jei netiks, nebus kada net nusiimt nueit
QUOTE(daluzenik @ 2013 04 07, 20:18)
man du kartus viskas buvo be problemų dabar visgi nusiėmiau nes baisi alergija buvo.. blakstienų mano liko, maniau kad bus baisiau bet visgi labai labai noriu aš jų ir nežinau ką daryti
Sveikos, turiu ir as jau savaitele blakstienas Viskas lyg ir gerai, bet vienos akies blakstienos nori veltis ir issikraipyti Kazi del ko? Man liepe ju nesukuot jei jos nera susivelusios. Bet vat kaip pradejo tai ir sukavimas nepadeda jau
QUOTE(shampe @ 2013 04 08, 11:57)
Sveikos, turiu ir as jau savaitele blakstienas Viskas lyg ir gerai, bet vienos akies blakstienos nori veltis ir issikraipyti Kazi del ko? Man liepe ju nesukuot jei jos nera susivelusios. Bet vat kaip pradejo tai ir sukavimas nepadeda jau
Gal uzdetos per ilgos, per storos blakstienos. Gal prakrito smarkiai ir nebeturi jos atramos viena i kita todel gali labiau veltis. Gal suklijavo ant laaabai trumpu blakstienu, jos ataugo ir tiesiog velias... Daug priezasciu gali but. Sukuokite jas ne kaip tusu (is apacios), o is virsaus, taip efektyviau issisukuoja.
QUOTE(Sonie @ 2013 04 08, 12:24)
Gal uzdetos per ilgos, per storos blakstienos. Gal prakrito smarkiai ir nebeturi jos atramos viena i kita todel gali labiau veltis. Gal suklijavo ant laaabai trumpu blakstienu, jos ataugo ir tiesiog velias... Daug priezasciu gali but. Sukuokite jas ne kaip tusu (is apacios), o is virsaus, taip efektyviau issisukuoja.
Mano pacios blakstienos normalios, nesu visai trumputem. Uzdejo 10-14 ilgio, vidutinio storumo ir plonesnes (kadangi pirmas priauginimas, nutarem rinktis naturalesnes). O pakrito net nzn, po pora blakstienu per diena gal ir daug
Aciu uz patarima, sukavau, taip kaip tusu dazantis, dabar zinosiu
QUOTE(daluzenik @ 2013 04 07, 20:18)
Laaaukiam atsiliepimu!
Nusiėmiau blakstienas, nes paraudo ir patino vokai. Tačiau visos šios blogybės ir liko.. Ką dabar daryti? Vaikštau raudonais , išsipūtusiais vokais Beje,, kuo stiprinate blakstienas, kad greičiau sutvirtėtų?
QUOTE(deltadu @ 2013 04 09, 10:24)
Nusiėmiau blakstienas, nes paraudo ir patino vokai. Tačiau visos šios blogybės ir liko.. Ką dabar daryti? Vaikštau raudonais , išsipūtusiais vokais Beje,, kuo stiprinate blakstienas, kad greičiau sutvirtėtų?
o klijus nuėmė? man nuo klijų didžiausia alergija buvo, gėriau tavegilį
dabar tepu ricinos aliejumi