Buvau su blakstienomis be pertraukos 5 metus Planuoju "pailsinti" ir pažiūrėti kas liko Nusipirkau Eyelash Builder Set (CHRISTIAN BRETON) gal kuri esate išbandžiusi? Ar padėjo nors šiek tiek?
Buvau su blakstienomis be pertraukos 5 metus Planuoju "pailsinti" ir pažiūrėti kas liko Nusipirkau Eyelash Builder Set (CHRISTIAN BRETON) gal kuri esate išbandžiusi? Ar padėjo nors šiek tiek?
Sveikutės Man jau bus du metai be pertraukos, bet po Naujų žadu nusiimti, efektas , aišku, bus "stulbinantis" Domintų priemonės , kurios padėjo atstatyti
Sveikutės Man jau bus du metai be pertraukos, bet po Naujų žadu nusiimti, efektas , aišku, bus "stulbinantis" Domintų priemonės , kurios padėjo atstatyti
Ricina labai veiksmingas ir pigus budas, tikrai pakankamai greitai atsistate, gal per 3 savaites. As tiek ilgai nebuvau su priaugintom, bet man po ricinos ataugo ir ilgesnes. Meistre pastebejo, kai naujai dejo.
Sveikos,gal zinot kokia gera meistre blakstienu priauginimui vilniuje? na kad tikrai gerai darytu ir patyrusi butu, ant naujokes uzsirovusi buvau siaubo vakariene ir tragiskas darbas.. satine jusu foto ikelta man irgi negerai atrodo kad padaryta.. zodziu mergytes jei turit gera kokia, isduokit please paslapti i az
Sveiki, Noreciau, kad parekomenduotumete gera meistre Vilniuje, kuri deda volume. Kaina nesvarbu, uz 10 eur tikrai nesideciau, nes netikiu, kad uz tiek normalus zmogus darys Voluma. Aciu
Sveiki,
Noreciau, kad parekomenduotumete gera meistre Vilniuje, kuri deda volume. Kaina nesvarbu, uz 10 eur tikrai nesideciau, nes netikiu, kad uz tiek normalus zmogus darys Voluma. Aciu