Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

sakykit, po kiek laiko yra normalu, kad pradeda kristi blakstienos? Po savaites pas mane jau tarpeliai matos... buvo deta 0,2 B 8 10 12 10
gal ne taip priziuriu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 21 gegužės 2015 - 09:48
Parekomenduokite kur Vilniuje kruopsciai ir gerai deda volume. g.gif Kazkaip mano meistre pas kuria vaiksciojau ima patingeti sad.gif efektas nuo to koks buvo pirmus kartus ir dabar labai skiriasi doh.gif matyt per daug klienciu turi schmoll.gif o kainyte korekcijos 25eurai. Kazkaip gaila kas 2-3 sav po tiek suploti :/ dar kai budavo gerai sudetos tai viskas ok budavo ir po 3 sav dar labai gerai atrodydavo o dabar jau po savaites verkiant reik korekcijos unsure.gif per menesi blakstienoms 50-100 euru man per daug schmoll.gif
Atsakyti
Ir mane domina gera meistre Vilniuje,gal kas galit pasidalint kontaktais. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, būkit geros, parekomenduokit jau ne metus Kaune dedančią volume blakstienas, jau pas antrą vaikštau, ir vis kažkas su viena akim man negražiai išeina nors verk, korekcija tik 15 eurų, gal todėl atrodo ne taip kaip norėtūsi, blakstienos mano prastokos, bet gal del to ir dedam tas volume kad tankisu butų,
Atsakyti
QUOTE(dincce @ 2015 05 31, 20:44)
Merginos, būkit geros, parekomenduokit jau ne metus Kaune dedančią volume blakstienas, jau pas antrą vaikštau, ir vis kažkas su viena akim man negražiai išeina nors verk, korekcija tik 15 eurų, gal todėl atrodo ne taip kaip norėtūsi, blakstienos mano prastokos, bet gal del to ir dedam tas volume kad tankisu butų,

Volumo korekcija 15 Eur? - stai jums ir atsakymas kodel Jusu blakstienos atrodo nekaip. Save gerbianti ir gerai dirbanti meistre tikrai nedarys uz tokia kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2015 06 02, 13:24)
Volumo korekcija 15 Eur? - stai jums ir atsakymas kodel Jusu blakstienos atrodo nekaip. Save gerbianti ir gerai dirbanti meistre tikrai nedarys uz tokia kaina 4u.gif

prie ko čia? darausi už 11 eur ir tai pakėlė, buvo po 10 eur - ir super thumbup.gif Vilniaus centre 4u.gif
ne nuo kainos laikymas priklauso, patikėkit.
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 06 02, 15:47)
prie ko čia? darausi už 11 eur ir tai pakėlė, buvo po 10 eur - ir super thumbup.gif  Vilniaus centre 4u.gif
ne nuo kainos laikymas priklauso, patikėkit.

Tik dirbantys šį darbą supranta kokią žalą jis daro sveikatai - akys, nugara, visąlaik kvėpuojamos cheminės (stiprios!) medžiagos, todėl drąsiai galiu teigti, kad save gerbiantis, saugantis ir daug klientų turintis meistras nesėdės už 10 eurų ( 1,5 valandos) ir nedės volume blakstienų. Spėju, kad jūsų meistrė nesenai pradėjus dirbti, nes atsižvelgus į tai, kas jai lieka (atmetus priemones) ir ką ji aukoja (sveikatą) tai nesuprantu visiškai kaip taip nusipiginti smile.gif Tai tik mano nuomone.. smile.gif
Atsakyti
Po truputį gundausi šiai procedūrai, tik va kontaktinius lęšius nešiojanti esu, tai kažin kaip akytės sureaguotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2015 06 04, 09:55)
Tik dirbantys šį darbą supranta kokią žalą jis daro sveikatai - akys, nugara, visąlaik kvėpuojamos cheminės (stiprios!) medžiagos, todėl drąsiai galiu teigti, kad save gerbiantis, saugantis  ir daug klientų turintis meistras nesėdės už 10 eurų ( 1,5 valandos) ir nedės volume blakstienų. Spėju, kad jūsų meistrė nesenai pradėjus dirbti, nes atsižvelgus į tai, kas jai lieka (atmetus priemones) ir ką ji aukoja (sveikatą) tai nesuprantu visiškai kaip taip nusipiginti smile.gif Tai tik mano nuomone.. smile.gif

tai ir gerai, kad Jūsų nuomonė 4u.gif
Kainų yra visokių, pastebėjau, kad dabar ypač padaugėjo pasiūlymų, labai svarbu, KAIP padaro, gali būti ir už 20eur visiška chaltūra, buvau patekusi pas tokią biznierę, už 15eur čik čik padarė, dar išėjus iš jos tą patį vakarą krist pradėjo. O štai už 10eur - kruopščiai ir atsakingai laiko virš 3 savaičių. Kaina šiuo atvėju ne prie ko 4u.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausrti, ar normalu, kad po dienos atsikelus ryte ir pasukavus blakstienas iskrito 5 blakstienos? prisiauginau pirma karta. foto ikeliu kaip atrodo priauginimas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2015 06 04, 16:21)
sveikos, norejau paklausrti, ar normalu, kad po dienos atsikelus ryte ir pasukavus blakstienas iskrito 5 blakstienos? prisiauginau pirma karta. foto ikeliu kaip atrodo priauginimas:

skaiciau, jog normalu, kad iskrenta iki 10 blakstienu per diena 4u.gif o iskrito su savom ar tik priklijuotos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 04 birželio 2015 - 17:11
QUOTE(?angeliux? @ 2015 06 04, 18:11)
skaiciau, jog normalu, kad iskrenta iki 10 blakstienu per diena  4u.gif o iskrito su savom ar tik priklijuotos?

tik priklijuotos. sukuojant jos kazkaip atsiskiria ir iskrenta
Atsakyti