Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(mielka @ 2015 02 06, 19:12)
Laba, gal kas dirbat š. miestelyje ar galit ką rekomenduoti?

Rekomenduoju salia kalvariju turgaus esanti saloniuka dvi sesutes smile.gif meistre Agne 4u.gif Super dirba
Atsakyti
sveikos,
prisiauginejau blakstienas pas savo mergaite, bet ji katik pagimde tai nebedirba:)
tai ieskau naujos vilniuje. radau skelbima http://www.skelbiu.l...s-16012929.html , kaip ir viskas grazu. Bet ivedus telefono numeri ismete ir bloga komentara, kad mergina trinas neigiamus atsiliepimus ir yra bloga meistre.
Gal kas esate pas ja ejusios? g.gif
Atsakyti
Cia nerasysiu kontaktu,bet Vilniuje galeciau rekomenduot gera meistre,NEREKLAMUOJU.Pati esu isbandzius ne viena per 3 metus priauginimo.Jei norit juodu tankiu blakstienu,PM:) dirba Vilniuje Pasilaiciuose
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
gal turite parekomenduoti Meistrę Vilniuje, gerą ir nebrangią?smile.gif taip pat noriupaklausti, ar nėra kokios technikos, kad korekciją daryti kas 2-3 mėnesius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 03 04, 13:49)
Sveikos mergaitės 4u.gif
gal turite parekomenduoti Meistrę Vilniuje, gerą ir nebrangią?smile.gif taip pat noriupaklausti, ar nėra kokios technikos, kad korekciją daryti kas 2-3 mėnesius ax.gif

Tokios technikos, deja, nėra, nors tikiu, kad daugkas norėtų. 4u.gif Esmė ta, kad naturaliai kiekviena mūsų blakstiena krenta kas 80-90 dienų, taigi per 3 mėnesius pasikeičia visos mūsų blakstienos. O kadangi blakstienų priauginimas yra jų klijavimas, tai natūralu, kad kai kas dar atlimpa eigoje nešiojimo, todėl korekcijas tenka daryti dažniau. 4u.gif
Atsakyti
pa-si-da-riau 4u.gif SUPER 4u.gif negaliu atsidžiaugti, dieną-naktį esu formoje, visada pasidažiusi biggrin.gif ir graži.
Atsakyti
Gal žinote kokią gudrybę kaip man į vietą pastatyti kuokštelį kraštinių blakstienų. Dar savaitei nepraėjus nusviro ir žiauriai vaizdą gadina, kaip jas pakelti, pastatyti? Gal pora ten tokių sulipusių svyra žemyn schmoll.gif
Atsakyti
mano akys jautrios, esu linkusi i alergijas, ar galima prisiauginti, ar yra kokiu hipoalerginiu priemoniu priauginimui, ar geriau nedaryt isvis?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2015 04 24, 15:40)
mano akys jautrios, esu linkusi i alergijas, ar galima prisiauginti, ar yra kokiu hipoalerginiu priemoniu priauginimui, ar geriau nedaryt isvis?

Jei akys jautrios, tikrai neverta prasidėti...
Jas juk klijuoja su klijais, pakankamai smirda acetonu kažkokiu.. O jau vėliau, blakstienos kai pačios auga, gyvas organizmas,tai man būna vakarais taaaip kasosi, niežti, o liesti kaip ir negali.. nėra labai malonu... dar būna graužia akis, ašaroja daugiau, tik negaliu teigti, kad tiksliai nuo to, bet sveikatos akims tikrai nepridedama.
Atsakyti
Sveikos,
skubiai reik gero priauginimo meistres kontaktu vilniuje i az.sestadieni vestuvese turiu dalyvauti o mano meistre negali korekcijos padaryt sad.gif dekoju is anksto.
Atsakyti
Mergaitės, kur Klaipėdoje tvarkotės blakstienas? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, jeigu norėtume darytis priauginamas blakstienas galiu rekomenduoti meistrę Kaune, Tel. 860052712

Dirba tikrai kruopščiai ir atsakingai smile.gif rezultatu tikrai bus geras.
Atsakyti