Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Heichera @ 2014 08 14, 12:52)
Sveikos, merginos kur klaipedoje einat tvarkytis blakstienas? Mano mergaite kazkodel nutrauke darbus, kaip tik pries atvykima.. buvau tikrai patenkinta,dirba kruopsciai. Dabar laukiu eilej pas kita rekomenduota mergina. Cia taip ekstra nesusitvarkysi,o jau laikas.. Tiesa kiek mokat? Teiravaus dar vienos paneles tai uz viska paprase 250 lt, 200 uz priauginima ir 50 nuemima senu blakstienu,kadangi deda is naujo.. na tiesa sakant tokiu kainu dar neteko girdet uz blakstienas..net geriausiam salone blink.gif

Jeigu kalba eina apie paprasta priauginima, tai sakyciau kaina kiek neadekvati, kad ir kokia gera meistre butu 4u.gif

QUOTE(lisa_nova @ 2014 08 28, 13:48)
Sveiki,

Norėjau pasikonsultuoti. Ar natūralių blakstienų augimo kryptis labai įtakoja galutinį vaizdą?
Mano blakstienos vidutinio ilgumo, bet visiškai tiesios, auga net truputį žemyn.

Na kažkiek įtakos turi, bet simboliškai. Reikia parinkt kiek didesnį riestumą ir tai "pakels" blakstienytes aukštyn. Žinoma, jei dėsite riestesnes blakstienas, o jūsų labai tiesios, tai šios gali kiek blogiau laikytis, nes sumažės sukibimo plotas 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau atsiliepimų, kurios nešioja kont. lęšius. Planuoju prisiauginti blakstienas, tačiau ar priaugintos blakstinos negali dirginti akių? g.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as prisiauginau volume 5d blakstutes wub.gif isimylejau iskarto ax.gif labai grazu ir net patogu lyginant su klasikiniu. Jokio diskomforto (pries tai besdavo i voka, noredaosi kasdien po 10k pasukuoti kad tik viskas stovetu vietose) Dabar apseinu su 2-3 pasukavimais smile.gif Plauti labai baisu jas blush2.gif pirma kart tik po 4d isdrisau ir pasirinkau bloga priemone tad akytes pagriauze doh.gif Seip viskas super butu jei ne keli mazi minusiukai. Kartais virsutinis kuokstelis sukimba su apatinem blakstutem unsure.gif gerai kad taip namie dazniausiai nutinka nes jei snekeciau su zmogumi ziureciau jam i akis ir sast blakstienos kuokstelis susikabina doh.gif na ir erzina kad vis tiek koks vienas kuoksciukas ziuri ne ten kur visi unsure.gif
Atsakyti
jau po korekcijos smile.gif ejau po 3sav dabar jau savaitele kaip po korekcijos smile.gif pastebejau, kad si kart kazkaip greiciau prakrito unsure.gif jau lyg kita savaitele noretusi eiti korekcijos unsure.gif nesuprantu ar cia as tokia priekabi prie saves ar kaip g.gif kitos buna po 4 sav isvaiksto lieka 5 bakstienos ir nieko g.gif o man vos kur tarpiukas pasi ato viskas nu nebegaliu i veidrodi ziuret reikia iskart eiti persidaryt g.gif galvoju kaip cia bent pora savaiciu dar pratempti nes kas (1-2sav) nesinori vaiksciot i korekcijas unsure.gif
Meistre buvo perspejusi kad nuo prakaito ir riebios odos greiciau gali prakristi, matyt cia ir bus mano beda
Atsakyti
tikrai taip reikia eiti pas kita meistre. Griauzimo proceduros metu neturi buti. O jei taip yra butinai turi perspeti meistre, kad ji koreguotu paakiu paduka, nes greiciausiai neteisingai uzdetas. Daba belieka lasintis nuo uzdegimo. Ir dar sitaip nereguodamos meistres ne i minimalius griauzimus jau po pirmo arba antro ir t.t. gali ivaryti elergija. Tada busite priverstos daryti ilgalaikia pertrauka. Taigi, merginos, reaguokite i akies griauzimus smile.gif
Atsakyti
Man kelios blakstienos nusviro į apačią ir šukyčių pagalba negrįžta į viršų. Klijavausi nelabai ilgas, gan natūraliai atrodančias, tačiau gal gali būti, kad tikros blakstienos neatlaiko priaugintų?
Atsakyti
QUOTE(VHS @ 2014 10 08, 17:23)
Man kelios blakstienos nusviro į apačią ir šukyčių pagalba negrįžta į viršų. Klijavausi nelabai ilgas, gan natūraliai atrodančias, tačiau gal gali būti, kad tikros blakstienos neatlaiko priaugintų?

Pilnai gali būti. Arba gali būti, kad meistrė, siekdama kuo didesnio tankumo, pridėjo ant per mažų, vos išdygusių blakstienyčių ir šios žinoma, kad neatlaiko. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kokių neblogų meistrių Klaipėdoje? smile.gif
Atsakyti
vis labiau ir labiau noriu išbandyt... bet taip natūraliai... o ne klapsėt drugelio sparnais biggrin.gif kaip ir visur- kas per daug, tas nesveika...
Atsakyti
Laba diena,

Kur kaunietės dedatės volume blakstienas? Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Gal galit kuri pasiulyti kas Panevezyje volume deda, pati niekur nerandu.
Atsakyti
Laba, gal kas dirbat š. miestelyje ar galit ką rekomenduoti?
Atsakyti