QUOTE(Heichera @ 2014 08 14, 12:52)
Sveikos, merginos kur klaipedoje einat tvarkytis blakstienas? Mano mergaite kazkodel nutrauke darbus, kaip tik pries atvykima.. buvau tikrai patenkinta,dirba kruopsciai. Dabar laukiu eilej pas kita rekomenduota mergina. Cia taip ekstra nesusitvarkysi,o jau laikas.. Tiesa kiek mokat? Teiravaus dar vienos paneles tai uz viska paprase 250 lt, 200 uz priauginima ir 50 nuemima senu blakstienu,kadangi deda is naujo.. na tiesa sakant tokiu kainu dar neteko girdet uz blakstienas..net geriausiam salone
Jeigu kalba eina apie paprasta priauginima, tai sakyciau kaina kiek neadekvati, kad ir kokia gera meistre butu
QUOTE(lisa_nova @ 2014 08 28, 13:48)
Sveiki,
Norėjau pasikonsultuoti. Ar natūralių blakstienų augimo kryptis labai įtakoja galutinį vaizdą?
Mano blakstienos vidutinio ilgumo, bet visiškai tiesios, auga net truputį žemyn.
Norėjau pasikonsultuoti. Ar natūralių blakstienų augimo kryptis labai įtakoja galutinį vaizdą?
Mano blakstienos vidutinio ilgumo, bet visiškai tiesios, auga net truputį žemyn.
Na kažkiek įtakos turi, bet simboliškai. Reikia parinkt kiek didesnį riestumą ir tai "pakels" blakstienytes aukštyn. Žinoma, jei dėsite riestesnes blakstienas, o jūsų labai tiesios, tai šios gali kiek blogiau laikytis, nes sumažės sukibimo plotas