Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

.
QUOTE(Neli 25 @ 2014 07 31, 15:46)
pries 2 men ir as prisiauginau blakstienas. Buvo super, praejo 4 sav. padare papildyma irgi viskas gerai. Po sekanciu  sav. mano meistre negalejo priimt, tad extra nuejau pas kita. Po papildymo siek tiek niezejo vokus, bet imanoma kentet. Tad sekanti papildyma vel ejau pas ja. Nueju ir pasakius apie sioki toki diskomforta kuri jauciau, jos ats. buvo toks: dar nuo pacio pirmo priauginimo yra like blakstienu (nors jau daugiau kaip pora men buvo praeje) ir jos erzina voka, todel ir niezti. Tai vat taip ji pateisino save ir nuemusi visas blakstienas uzdejo naujas. Isejus is salono jau jauciau ta pati niezuli. os istveriau sekancia diena su akiu lasais. O kaip atejo laikas miegui, tai is vis kosmaras. Neistveriau to niezulio ir per valanda nusilupau visas. Skaudejo ziauriai. Atsikeliai su baisiom akim. I darba eit baisu, tad ejau pas gydytoja.- Savaite namie gydantis akis sad.gif. Dar po savaites jau akys nebeniezti, tad vel einu blakstienu, nes manuju beveik nelike sad.gif ir i veidrodi ziuret negaliu. Tai va vakar naujos blakstienos, labai grazu, o siandien jau asaros byra, nes reikia jas nuemt. Tas pats niezejimas, tik dabar jau pati nelupu, o laukiu greiciau tos minutes kaip pateksiu ten kur nuims, nes toks jausmas, kad isprotesiu. O dar pagalvojus kaip atrodysiu - dar blogiau darosi  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

Deja is patirties galiu pasakyti, kad dazniausiai jei jau isalergintos akys tai jus jokiais klijais ir blakstienu priaugint negales sad.gif Kiek turejau atejusiu su guzuotom ar plasmasinem kietom blakstienom( net vokai pratrinti iki sasu), klientes uztine, traiskanotos... Nuimi, veliau gydosi ir net po keliu metu reakcija alergine pasireiskia visvien. Tiesa nepriaugineju, idedu keleta testui ir jau ryto buna aisku.
Tad tik uzuojauta jums. 4u.gif
Atsakyti
sad.gif. Nueme ir is kar palengvejo smile.gif. Dabar auginu savas smile.gif
Atsakyti
Rykute yra teisi. Labai didele alergiju tikimybe - neteisingai priaugintos blakstiegos. Tad mergaites labia atsirinkite meistrus, cia near tas dalykus kur reiktu taupyti doh.gif cia tas dalykas - kur jus galite susizalto, tad bukite atidzios renkantis meistra. anksciau keleta alergiju jausdavau pavasri tai normal nes akys jautresnes. siais metais alekrgiju neteko aptureti.
Atsakyti
o as niekada nebuvau pajautus, bet dabar jau su kaupu. Greiciau ataugtu mano blakstienos, nes jau ir tusa nusipirkau smile.gif. Bet dar yra baime net tusu pasidazyt sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neli 25: 04 rugpjūčio 2014 - 09:59
QUOTE(zmogeliuke @ 2014 07 11, 19:08)
Normalu , kad po poros savaiciu jos iskrenta. Vienom anksciau iskrenta kitom ilgiau laiko, priklauso kaip greitai auga tavo pacios blakstienos , kokio stiprumo klijus meistre naudoja...vieni laiko ilgiau, kiti trumpiau.:)fiksatorius siek tiek pagelbes.
per papildyma uzdeda nauja blakstiena ant tu kurios uzaugo per ta laika nuo priauginino , uzklijuoja ant tu nuo kuriu nukrito ir uzklijuoja ant tu kurios nuaugusios , pries tai nuima tas nuaugusias.
ilgesnes blakstienos gali dar greiciau nukristi...aisku nezinau ar tavo pacios blakstienos ilgos.bet jei trumpos ir uzdes labai ilgas , tavo blakstiena neatlaikys ju ir kris .

o man dvi skirtingos meistres pries metus dare ir nei viena nenueme nuaugusiu doh.gif tik pakirpdavo g.gif
Dabar noriu isbandyti volume ir ieskau geros meistres Vilniuje smile.gif gal kas galite ka pasiulyti?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 08 04, 10:44)
o man dvi skirtingos meistres pries metus dare ir nei viena nenueme nuaugusiu  doh.gif  tik pakirpdavo  g.gif

o boze doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 04 rugpjūčio 2014 - 13:58
Sveikos, gal galite rekomenduoti meistre Kaune? rajonas nesvarbu, svarbu, kad kokybiškai tą darytų. blush2.gif Visos temos tikrai neturiu kada skaityti, šuo metu auginamu 2 mėn mažylį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2014 08 07, 07:28)
Sveikos, gal galite rekomenduoti meistre Kaune? rajonas nesvarbu, svarbu, kad kokybiškai tą darytų. blush2.gif Visos temos tikrai neturiu kada skaityti, šuo metu auginamu 2 mėn mažylį  blush2.gif

Ir mane domintų 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, su kuo nuvalyt likusias priaugintas blakstienas, kad neispest savu?
Makiazui nuvalyt naudoju serveteles, tai jos nelabai tinkamos man atrodo, pesia tas blakstienas. Turiu kokoso aliejaus gal pabandyt? Ar gal turit kazka rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 08, 11:59)
Makiazui nuvalyt naudoju serveteles, tai jos nelabai tinkamos man atrodo, pesia tas blakstienas. Turiu kokoso aliejaus gal pabandyt? Ar gal turit kazka rekomenduot?  4u.gif

Ricinos alieju pamėginkite
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 08, 09:59)
Makiazui nuvalyt naudoju serveteles, tai jos nelabai tinkamos man atrodo, pesia tas blakstienas. Turiu kokoso aliejaus gal pabandyt? Ar gal turit kazka rekomenduot?  4u.gif

tepki belenkoki riebala, gerai ir kokosas. geriau aisku riebala palaikyti ant blakstienu kad isigertu. bet ... deja ne visoms pavyksta taip nuimti. tiesiog riebalas atlipinau greiciau jei nenuslysta pabandyki nuo apacios pakrapstyti daznai pakanka truputi paliesti ir atplysta priauginta, naturali lieka.
Atsakyti
O kaip jums per karscius su blakstienom? Jau daugiau nei metus darausi pas ta pacia meistre..ir tik si karta 2d blakstienos prakrito per 2 sav...taip tai grazu 4 sav. Na prisiauginau jau pas kita (nes mano negalejo) ir vel jos man krenta .. ne taip ziauriai, bet vistiek kasdien po 5-6 ne su savom, o tik priaugintos..idomu ar cia nuo karscio, ar gal kliju kokiu nauju uzsipirko..

o tais aliejais tai nelabai nusiima..tiesiog ispesa su savom ir tiek..geriau arba taip palikt, arba kad nuimtu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bardana: 11 rugpjūčio 2014 - 17:08