Normalu , kad po poros savaiciu jos iskrenta. Vienom anksciau iskrenta kitom ilgiau laiko, priklauso kaip greitai auga tavo pacios blakstienos , kokio stiprumo klijus meistre naudoja...vieni laiko ilgiau, kiti trumpiau.:)fiksatorius siek tiek pagelbes.
per papildyma uzdeda nauja blakstiena ant tu kurios uzaugo per ta laika nuo priauginino , uzklijuoja ant tu nuo kuriu nukrito ir uzklijuoja ant tu kurios nuaugusios , pries tai nuima tas nuaugusias.
ilgesnes blakstienos gali dar greiciau nukristi...aisku nezinau ar tavo pacios blakstienos ilgos.bet jei trumpos ir uzdes labai ilgas , tavo blakstiena neatlaikys ju ir kris .
QUOTE(Heichera @ 2014 07 11, 10:52)
Turiu dar klausimų, kuri turėsit laiko ir patarymu, parašykit prašau
Žodžiu su blakstienom esu pirmą kartą, pradžioje jos atrodė įspudingai, tankios, vešlios, net priprast reikėjo, Dabar jau dvi savaitės praėjo, bet blakstienos iškritinėjo ir atrodo kaip paprastai tušu naturaliai padažytos, nebėra to įspūdžio ir išraiškingumo. Pirmas mano klausimas, ar jos visada jaupo poros savaičių iškritinėja ir net pirmąją? Gal yra kokia spec. priežiūra, na be viso to ką žinau, kas prailgintu jų nešiojimo laiką. Ar tas fiksatorius kur teiravaus seniau, čia gelbės? Na ir dabar dėl papildymo klausimas: Kaip suprantu papildymas vadinasi, kad dedamos naujos blakstienos ant tų kur iškritusios, čia turbūt jei ne su sava blakstiena iškrenta..ir man idomu kaip tvarko tas dalis kur ataugusios blakstienos, ką su jomis daro? Nes matosi kur ataugusios tos šviesios šaknys prie akių, o per papildymą ką darys? Nuims ar ant viršaus klijuoja? Nelabai suprantu tos technikos. Ir gal kad efektingumas išliktu ilgiau, pagelbėtu ilgesnės blasktienos? Męs dėjom vidutines.. Ačiū už kantrybę ir tikiuosi komentarų