Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Sonie @ 2014 07 04, 07:38)
Zinoma, kad padaro ir tankumo ispudi. O jei pabandytumet Volume technika, tai isvis galima isgaut sluotas  biggrin.gif

O kokia ta volume technika ax.gif cia kai dvi blakstienos klijuojasi ant vienos tavo ar kaip ? Cia ta volume technika dar kitaip vadinama 3D blakstienos ar kaip.. Is anksto dekoju uz atsakyma...
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2014 07 05, 11:02)
O kokia ta volume technika  ax.gif cia kai dvi blakstienos klijuojasi ant vienos tavo ar kaip ? Cia ta volume technika dar kitaip vadinama 3D blakstienos ar kaip.. Is anksto dekoju uz atsakyma...

Siaip dazniausiai raso 2-6D Volume. Tai yra nuo 2 iki 6 blakstienu ant vienos blakstienos. Jos daug plonesnes ir minkstesnes uz paprastas. Procedura trunka truputi ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2014 07 05, 20:55)
Siaip dazniausiai raso 2-6D Volume. Tai yra nuo 2 iki 6 blakstienu ant vienos blakstienos. Jos daug plonesnes ir minkstesnes uz paprastas. Procedura trunka truputi ilgiau.

Labai aciu, kad paaiskinot, o dar norejau paklausti pvz. pasidarius 2D blakstienas ju ilgesnis ar trumpesnis nesiojimo laikas negu tu paprastu ? o tos 2-6D labiau pakenkia naturaliom blakstienom ar nelabai yra skirtumo ax.gif Idomu man nes niekad tu 2-6D nesu dariusi visalaik paprastai prisiauginu viena prie vienos o mano meistre pas kuria einu neturi tu D blakstienu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megann: 06 liepos 2014 - 00:11
QUOTE(Megann @ 2014 07 06, 01:09)
Labai aciu, kad paaiskinot, o dar norejau paklausti pvz. pasidarius 2D blakstienas ju ilgesnis ar trumpesnis nesiojimo laikas negu tu paprastu ? o tos 2-6D labiau pakenkia naturaliom blakstienom ar nelabai yra skirtumo  ax.gif Idomu man nes niekad tu 2-6D nesu dariusi visalaik paprastai prisiauginu viena prie vienos o mano meistre pas kuria einu neturi tu D blakstienu...  4u.gif

Neturi, nes tikriausiai dar neapsimokino deti. Siu blakstienu dejimo principas skiriasi tad pati jo neismoksi, reikia jau kad mokintu ir t.t. Nesiojimo laikotarpis panasus, gal kiek ilgiau jos issilaiko ir vaizdas man asmeniskai geresnis kai ateina papildymo. Jei taisinklingai priaugintos blakstienos tai manau nei ta nei ana technika nekenkia labai, kazkoks neigiamas poveikis visvien islieka del tu paciu naudojamu kliju, bet realiai 2-6D tecnikoje ju truputi maziau naudojama, bet jie ir stipresni tad atsakymo kas labiau kenkia as net ir neturiu smile.gif ant savo klienciu skirtumo kazkokio esminio nemaciau schmoll.gif
gal kitos merginos daugiau pridurs is savo patirties 4u.gif
Atsakyti
Turiu dar klausimų, kuri turėsit laiko ir patarymu, parašykit prašau 4u.gif Žodžiu su blakstienom esu pirmą kartą, pradžioje jos atrodė įspudingai, tankios, vešlios, net priprast reikėjo, Dabar jau dvi savaitės praėjo, bet blakstienos iškritinėjo ir atrodo kaip paprastai tušu naturaliai padažytos, nebėra to įspūdžio ir išraiškingumo. Pirmas mano klausimas, ar jos visada jaupo poros savaičių iškritinėja ir net pirmąją? Gal yra kokia spec. priežiūra, na be viso to ką žinau, kas prailgintu jų nešiojimo laiką. Ar tas fiksatorius kur teiravaus seniau, čia gelbės? Na ir dabar dėl papildymo klausimas: Kaip suprantu papildymas vadinasi, kad dedamos naujos blakstienos ant tų kur iškritusios, čia turbūt jei ne su sava blakstiena iškrenta..ir man idomu kaip tvarko tas dalis kur ataugusios blakstienos, ką su jomis daro? Nes matosi kur ataugusios tos šviesios šaknys prie akių, o per papildymą ką darys? Nuims ar ant viršaus klijuoja? Nelabai suprantu tos technikos. Ir gal kad efektingumas išliktu ilgiau, pagelbėtu ilgesnės blasktienos? Męs dėjom vidutines.. Ačiū už kantrybę ir tikiuosi komentarų 4u.gif
Atsakyti
Normalu , kad po poros savaiciu jos iskrenta. Vienom anksciau iskrenta kitom ilgiau laiko, priklauso kaip greitai auga tavo pacios blakstienos , kokio stiprumo klijus meistre naudoja...vieni laiko ilgiau, kiti trumpiau.:)fiksatorius siek tiek pagelbes.
per papildyma uzdeda nauja blakstiena ant tu kurios uzaugo per ta laika nuo priauginino , uzklijuoja ant tu nuo kuriu nukrito ir uzklijuoja ant tu kurios nuaugusios , pries tai nuima tas nuaugusias.
ilgesnes blakstienos gali dar greiciau nukristi...aisku nezinau ar tavo pacios blakstienos ilgos.bet jei trumpos ir uzdes labai ilgas , tavo blakstiena neatlaikys ju ir kris .
QUOTE(Heichera @ 2014 07 11, 10:52)
Turiu dar klausimų, kuri turėsit laiko ir patarymu, parašykit prašau 4u.gif Žodžiu su blakstienom esu pirmą kartą, pradžioje jos atrodė įspudingai, tankios, vešlios, net priprast reikėjo, Dabar jau dvi savaitės praėjo, bet blakstienos iškritinėjo ir atrodo kaip paprastai tušu naturaliai padažytos, nebėra to įspūdžio ir išraiškingumo. Pirmas mano klausimas, ar jos visada jaupo poros savaičių iškritinėja ir net pirmąją? Gal yra kokia spec. priežiūra, na be viso to ką žinau, kas prailgintu jų nešiojimo laiką. Ar tas fiksatorius kur teiravaus seniau, čia gelbės? Na ir dabar dėl papildymo klausimas: Kaip suprantu papildymas vadinasi, kad dedamos naujos blakstienos ant tų kur iškritusios, čia turbūt jei ne su sava blakstiena iškrenta..ir man idomu kaip tvarko tas dalis kur ataugusios blakstienos, ką su jomis daro? Nes matosi kur ataugusios tos šviesios šaknys prie akių, o per papildymą ką darys? Nuims ar ant viršaus klijuoja? Nelabai suprantu tos technikos. Ir gal kad efektingumas išliktu ilgiau, pagelbėtu ilgesnės blasktienos? Męs dėjom vidutines.. Ačiū už kantrybę ir tikiuosi komentarų  4u.gif

Atsakyti
Tai gal pasakysit kuri koks to fiksatoriaus pavadinimas ar firma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 07 11, 20:45)
Tai gal pasakysit kuri koks to fiksatoriaus pavadinimas ar firma? smile.gif

Isivesk i google blakstienu fiksatorius.arba prasyk merginos , kuri tau priaugina blakstienas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2014 07 06, 06:37)
Neturi, nes tikriausiai dar neapsimokino deti. Siu blakstienu dejimo principas skiriasi tad pati jo neismoksi, reikia jau kad mokintu ir t.t. Nesiojimo laikotarpis panasus, gal kiek ilgiau jos issilaiko ir vaizdas man asmeniskai geresnis kai ateina papildymo. Jei taisinklingai priaugintos blakstienos tai manau nei ta nei ana technika nekenkia labai, kazkoks neigiamas poveikis visvien islieka del tu paciu naudojamu kliju, bet realiai 2-6D tecnikoje ju truputi maziau naudojama, bet jie ir stipresni tad atsakymo kas labiau kenkia as net ir neturiu smile.gif ant savo klienciu skirtumo kazkokio esminio nemaciau  schmoll.gif
gal kitos merginos daugiau pridurs is savo patirties  4u.gif

Ar pati jau apsimokinai?
Kokia kaina mazdaug tokio priauginimo?
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2014 07 06, 09:37)
Neturi, nes tikriausiai dar neapsimokino deti. Siu blakstienu dejimo principas skiriasi tad pati jo neismoksi, reikia jau kad mokintu ir t.t. Nesiojimo laikotarpis panasus, gal kiek ilgiau jos issilaiko ir vaizdas man asmeniskai geresnis kai ateina papildymo. Jei taisinklingai priaugintos blakstienos tai manau nei ta nei ana technika nekenkia labai, kazkoks neigiamas poveikis visvien islieka del tu paciu naudojamu kliju, bet realiai 2-6D tecnikoje ju truputi maziau naudojama, bet jie ir stipresni tad atsakymo kas labiau kenkia as net ir neturiu smile.gif ant savo klienciu skirtumo kazkokio esminio nemaciau  schmoll.gif
gal kitos merginos daugiau pridurs is savo patirties  4u.gif

Kad kliju kaiptik Volume daugiau eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2014 07 29, 22:10)
Kad kliju kaiptik Volume daugiau eina  g.gif

Na net ir nezinau, man atrodo maziau, bet numatuotti nelabai kaip iseina. Paprastam priauginime klijuojasi per visa blakstiena viena blakstiena, o volume kelios blakstienos galiukas prie vienos savos blakstienos, bet ne per visa g.gif Vat ir idomu kaip cia dabar tu kliju kur daugiau biggrin.gif siaip realiai manau skirtumo kenkime blakstienu nera jokio, nes tvarkingai priaugintos bet kokiu budu yra pakanakamai saugu 4u.gif Kaip as sakau viskas kas sus saiku yra sveika ir grazu bigsmile.gif
Papildyta:

Is arti volume blakstienos

Volume technika

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 30 liepos 2014 - 20:17
pries 2 men ir as prisiauginau blakstienas. Buvo super, praejo 4 sav. padare papildyma irgi viskas gerai. Po sekanciu sav. mano meistre negalejo priimt, tad extra nuejau pas kita. Po papildymo siek tiek niezejo vokus, bet imanoma kentet. Tad sekanti papildyma vel ejau pas ja. Nueju ir pasakius apie sioki toki diskomforta kuri jauciau, jos ats. buvo toks: dar nuo pacio pirmo priauginimo yra like blakstienu (nors jau daugiau kaip pora men buvo praeje) ir jos erzina voka, todel ir niezti. Tai vat taip ji pateisino save ir nuemusi visas blakstienas uzdejo naujas. Isejus is salono jau jauciau ta pati niezuli. os istveriau sekancia diena su akiu lasais. O kaip atejo laikas miegui, tai is vis kosmaras. Neistveriau to niezulio ir per valanda nusilupau visas. Skaudejo ziauriai. Atsikeliai su baisiom akim. I darba eit baisu, tad ejau pas gydytoja.- Savaite namie gydantis akis sad.gif. Dar po savaites jau akys nebeniezti, tad vel einu blakstienu, nes manuju beveik nelike sad.gif ir i veidrodi ziuret negaliu. Tai va vakar naujos blakstienos, labai grazu, o siandien jau asaros byra, nes reikia jas nuemt. Tas pats niezejimas, tik dabar jau pati nelupu, o laukiu greiciau tos minutes kaip pateksiu ten kur nuims, nes toks jausmas, kad isprotesiu. O dar pagalvojus kaip atrodysiu - dar blogiau darosi sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti