Prisiauginau blakstienas, bet kazkaip jauciasi toks sunkumas ant akiu, lyg pavargusios akys, ir siaip kazkaip jos man apsunkina zvilgsni, kiek ziuriu i veidrodi, tai nei karto nepasirode, kad -wow kaip graziai, o kazkaip atrodau pavargus,akys liudnos. Tarkim mano akiu vokai ir taip yra nedideli, na uzkrite tokie, o su blakstienom atrodo kad isvis nebera voku,nutamsina kazkaip ta dali. Na nzn, nlb man patinka Nesijauciu pagrazejusi, gal priprast reik..
Pasikeiciau blakstienas i juodesnes, ir pradėjo akys dažniau asaroti.
Nebuvo dar nei dienos kad neasarociau
Sakiau dar pora kartu pasipildysiu, ir man užteks to grožio
QUOTE(maziulele @ 2014 06 28, 15:24)
Pasikeite tik blakstienos ar ir klijai ??? Nes siaip nuo kliju dazniausiai buna jautrumas ir t,t,
Papildyta:
QUOTE(Heichera @ 2014 06 27, 15:55)
Prisiauginau blakstienas, bet kazkaip jauciasi toks sunkumas ant akiu, lyg pavargusios akys, ir siaip kazkaip jos man apsunkina zvilgsni, kiek ziuriu i veidrodi, tai nei karto nepasirode, kad -wow kaip graziai, o kazkaip atrodau pavargus,akys liudnos. Tarkim mano akiu vokai ir taip yra nedideli, na uzkrite tokie, o su blakstienom atrodo kad isvis nebera voku,nutamsina kazkaip ta dali. Na nzn, nlb man patinka Nesijauciu pagrazejusi, gal priprast reik..
Gal blakstienos per storos, ilgos ir t.t. siaip vizualiai galima isgauti ivairius variantus naudojant skirtingus ilgius, storius blakstienu tad tiesiog gal ne taip parinko ir galit sekanti karta paprasyti kitokio vaizdo tiesiog
QUOTE(Rykute @ 2014 06 28, 23:36)
Pasikeite tik blakstienos ar ir klijai ??? Nes siaip nuo kliju dazniausiai buna jautrumas ir t,t,
ar klijai pasikeitė tai nežinau, turbūt ne
bet ir anksčiau akys kartais paašarodavo, nu bet dabar
Prisiauginau blakstienas Kaune, Šarkuvos g. 1 esančiame grožio salone SOLIARIUMO STUDIJA pas kosmetologę Eveliną. Kai sudėjo vaizdas buvo puikus, tačiau
pradėjus blakstienoms kristi pastebėjau, kad labai daug sulipusių po dvi blakstienas ir
tiesiog matosi, per daug klijų pritepta buvo, šukuojant vis kliūna šukos... Mergina
labai maloni, nieko prieš ją neturiu, tačiau jos darbas nuvylė...
Visą praėjusią vasarą dariausi pas kitą mergaitę, nė karto neradau sulipusios blakstienos, tik mokėdavau dvigubai brangiau, tai nusprendžiau pataupyti...
pradėjus blakstienoms kristi pastebėjau, kad labai daug sulipusių po dvi blakstienas ir
tiesiog matosi, per daug klijų pritepta buvo, šukuojant vis kliūna šukos... Mergina
labai maloni, nieko prieš ją neturiu, tačiau jos darbas nuvylė...
Visą praėjusią vasarą dariausi pas kitą mergaitę, nė karto neradau sulipusios blakstienos, tik mokėdavau dvigubai brangiau, tai nusprendžiau pataupyti...
Būkit geros, patarkit kaip tvarkotes su priaugintom blakstienom, man minejo kad yra specialus fiksatoriai, ar jie padeda? Negadina naturaliu blakstienu? Dar net savaite nepraejo su blakstienom, o jau yra nusvyrus viena ir niekaip neatsistoja i vieta. Kaip man paaiskino, kadangi blakstienos auga, jos neatrodys visada idealiai, todel ir svyra ar linksta kaip jai patogu. Zodziu kaip tvarkotes su blakstutem? Patarkit prasau
QUOTE(maziulele @ 2014 06 28, 15:24)
QUOTE(maziulele @ 2014 06 29, 19:06)
ar klijai pasikeitė tai nežinau, turbūt ne
Sakykite ar kartais neužsidėjote kiek storesnių blakstienų? Nes taip gali būti dėl to, kad blakstienos storesnės ir išeina šiek tiek daugiau klijų - o jei akytės jautrios, tai sudrėkę klijai gali padirginti akyte labiau
Papildyta:
QUOTE(Heichera @ 2014 07 01, 20:46)
Būkit geros, patarkit kaip tvarkotes su priaugintom blakstienom, man minejo kad yra specialus fiksatoriai, ar jie padeda? Negadina naturaliu blakstienu? Dar net savaite nepraejo su blakstienom, o jau yra nusvyrus viena ir niekaip neatsistoja i vieta. Kaip man paaiskino, kadangi blakstienos auga, jos neatrodys visada idealiai, todel ir svyra ar linksta kaip jai patogu. Zodziu kaip tvarkotes su blakstutem? Patarkit prasau
Fiksatorius ilgina priaugintų blakstienų nešiojimo laiką, išvalo jas bei suteikia blizgesio. Skirtas tam, kad priaugintos blakstienos visada atrodytų kaip kątik po priauginimo procedūros. Ši priemonė padeda sustatyti blakstienas taip, kad jos atrodytų idealiai, nesikryžiuotų. Taip pat fiksatorius suteikia apsaugą nuo neigiamų aplinkos veiksnių, tokių kaip karštis, riebalai, dulkės, prakaitas ar chloras. Tik nereikia jo padauginti, užtenka jas patepti porą kartų į savaitę.
O priežiūra kita labai paprasta - šukuoti (drąsiai, iš viršaus), vengti aliejų ir visko aliejiniu pagrindu ir svarbiausia visą laiką atsiminkite, kad blakstiena yra priklijuota, o ne implantuota taigi kuo mažiau krapštysite jas, tuo jos geriau laikysis
QUOTE(Sonie @ 2014 07 01, 21:02)
Fiksatorius ilgina priaugintų blakstienų nešiojimo laiką, išvalo jas bei suteikia blizgesio.
Ačiū labai, už išsamų atsakymą, tiesa, kur galima rasti tų fiksatorių ? Ar yra tokio tipo kaip "Vitrina" "Cascada" parduotuvėse?
QUOTE(Heichera @ 2014 07 01, 21:07)
Ačiū labai, už išsamų atsakymą, tiesa, kur galima rasti tų fiksatorių ? Ar yra tokio tipo kaip "Vitrina" "Cascada" parduotuvėse?
Tiesa sakant net nezinau ar yra tose parduotuvese... imesiu jums privaciai nuorodele kur paziuret
QUOTE(Sonie @ 2014 07 01, 20:18)
Tiesa sakant net nezinau ar yra tose parduotuvese... imesiu jums privaciai nuorodele kur paziuret
Įmeskite ir man, prašau
QUOTE(VHS @ 2014 07 03, 23:33)
Ar priauginimas tik pailgina blakstienas ar ir tankumo įspūdį padaro?
Zinoma, kad padaro ir tankumo ispudi. O jei pabandytumet Volume technika, tai isvis galima isgaut sluotas