Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Pikciurna_ @ 2014 05 14, 16:31)
Ar normalu, jog po priauginimo per 2-3 dienas atsiklijuotų iki 10 blakstienų ? Jos krenta be manųjų blakstienų, tiesiog atsiklijuoja. Akis liečiu minimaliai. Per savaitę laiko atsiklijavo apie 15-20 blakstienų. Čia meistrės klaida ?  g.gif

man irgi tas pats, po savaites blakstienos ziauriai iskrenta sad.gif ir dauma be mano blakstienos sad.gif
Atsakyti
prasti klijai arba per mazai ju uzdeta...
Atsakyti
Arba nuriebalina blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2014 06 06, 01:31)
Arba nuriebalina blogai  g.gif

o kaip tas nuriebalinimas vyksta? Nes man atrodo ji iskart klijuoja blakstienas, pries tai issukavus .
Atsakyti
Rekomenduoju Kaune salone "Arija" meistre Alina. Labai kokybiskai priaugino pirma karta, dabar buvau papildymui. Kadangi atejau vos su keliomis blakstienomis, nes pati ju nesaugojau, ir vis liesdavau, ciupindavau, tai sumokejau 60 lituku. `siaip kiek zinau papildymas kainuoja pas ja 50 lituku.

Tikrai tikrai rekomenduoju, pati ejau pas ja tik pagal kitu merginu rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti Kaune būtų gerai kad Aleksote priaugina blakstienas ?wink.gif Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
As ilgai delsiau priauginti, prisiklausius "nepatogu, trukdo, nepraktiska", beeet bigsmile.gif Man nebuvo jokio nepatogumo nuo pat pirmos dienos, nieko nejauciu, prie ko reikia pratintis...Laikosi blakstienos menesi laiko. Galvojau padarysiu vienam kartui, bet padariau antra korekcija ir tikrai vel darysiu bigsmile.gif Nors mano blakstienos tikrai neblogos, bet sios tiap patogu thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš taip sakiau, nu pabandysiu kelis mėnesius, iki sūnelio krikštynų, bet jaučiu bus ilgesniam laikui lotuliukas.gif

Bet labiausiai bijau rezultato po nuėmimo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas gali parekomenduot tikrai gera blakstienu priauginimo meistre Vilniuje? Geriausia,kad dirbtu kokiam salone, nes i namus pas kazka jau nelabai noriu eit...
Atsakyti
Gal kas KLP buvom pas sia mergaite? https://www.facebook...239110479610114 patiko darbeliai, tik noretusi atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blandynka @ 2014 06 12, 10:59)
Gal  galit parekomenduoti Kaune būtų gerai kad Aleksote priaugina blakstienas ?wink.gif Iš anksto dėkoju smile.gif

Gintarė,puiki meistre dirba namuose Aleksote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldukas1 @ 2014 06 22, 00:04)
Gintarė,puiki meistre dirba namuose  Aleksote  thumbup.gif

O gal galit apie Gintarės iš Aleksoto kainas papasakoti arba numeriuką duoti? 4u.gif

Aš pati pirmą kartą prisiauginau nesenai. Dar tik savaitėlė. Auginausi Partizanų gatvėje, Kaune. Kol kas nei viena blakstiena kiek mačiau neiškrito. Aišku šiek tiek jautresnės akys pasidarė, negalima trinti tai ir galvą plaunant šampūnas pagriaužia akis, nes neišsivalau laiku. Šiaip esu patenkinta, bet norėčiau storesnių ir tankesnių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamour: 25 birželio 2014 - 08:47