Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Ar normalu, jog po priauginimo per 2-3 dienas atsiklijuotų iki 10 blakstienų ? Jos krenta be manųjų blakstienų, tiesiog atsiklijuoja. Akis liečiu minimaliai. Per savaitę laiko atsiklijavo apie 15-20 blakstienų. Čia meistrės klaida ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2014 05 14, 15:31)
Ar normalu, jog po priauginimo per 2-3 dienas atsiklijuotų iki 10 blakstienų ? Jos krenta be manųjų blakstienų, tiesiog atsiklijuoja. Akis liečiu minimaliai. Per savaitę laiko atsiklijavo apie 15-20 blakstienų. Čia meistrės klaida ?  g.gif

manau net nebunant meistre aisku,kad nenormalu smile.gif
Atsakyti
Kas Šiauliuose gražiai ir kokybiškai priaugina? Ačiū smile.gif
Atsakyti
gal žinote meistrių kur Šiauliuose pietiniam priauginėtų?
Atsakyti
merginos! kaip manu salygom musiimti priaugintas blakstienas? jos mane jau narvuoja
Atsakyti
Siek tiek pasildytu alyvuogiu ar ricinu aliejum patepkit vatos tamponely, uzdekit ant blakstienu ( akis pries tai uzmerkit ) ir palaikykit koky pusvalanduka. Kazkiek turetu nusiimt, tada vel galit pakartot. Svarbiausia per jega nelupkit, kad savu blakstienu nepazeistumet 4u.gif
Atsakyti
kaip iprasti buti su blakstienom priaugintom? jos man maisosi, matosi, kutena, i akinius remiasi...
Atsakyti
QUOTE(nattnatt @ 2014 06 03, 14:32)
kaip iprasti buti su blakstienom priaugintom? jos man maisosi, matosi, kutena, i akinius remiasi...

reiktų pasirinkti tinkamą ilgį, storį ir riestumą, tokiu atveju ir pratintis nereiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nattnatt @ 2014 06 03, 13:32)

Mažiau kreipkit dėmesį ir įprasit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ar rekomenduosit prasau klaipedoje meistre?
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 06 03, 17:58)
Mažiau kreipkit dėmesį ir įprasit mirksiukas.gif

Nesąmonė, jei jau erzina tai erzina. Arba kažkas je taip parinkta arba tiesiog netinka, bet kai pastoviai kutena ar dirgina ir nekreipti dėmesio manau neįmanoma :-S
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2014 06 04, 21:46)
Nesąmonė, jei jau erzina tai erzina. Arba kažkas je taip parinkta arba tiesiog netinka, bet kai pastoviai kutena ar dirgina ir nekreipti dėmesio manau neįmanoma :-S

Bet tam reikia pripratimo smile.gif Iš pradžių ir man buvo nepatogu, kliuvo, bet po kelių dienų aš jau jų nebejaučiau.
Atsakyti