Priauginamas blakstienas turiu apie metus. Labai geras dalykas, tik kol eidavau pas vieną meistrę, tekdavo dažnai daryti korekcijas (kas porą savaičių, vėliausiai kas tris). Paskui pažįstama rekomendavo vieną mergaitę, kurios blakstienos ilgiau nešiojasi (ji pati be korekcijos išvaikšto 2 mėn ir atrodo tikrai normaliai, gal jos pačios blakstienos retai krenta
). Neinu niekad pas savamoksles, svarbu, kad būtų kursus baigusios, nes paskui iš tokių grįžta merginos su tragiškom blakstienom...
Tai va, nuėjau ir aš, labai patiko (plius kaina pakankamai gera, korekcija 50 lt). Meistrė dirba Pilaitėje, pas save namie. Paguldo ant masažinio stalo, labai patogu, apkloja, pasirūpina, ar nešalta. Esu net ir užmigusi
pati maloni, jei reikia - pakalba, jei ne - patyli. Na, aišku, svarbiausia, kad gerai padarytų. Man patinka, kai blakstienos tankios, bet ne per ilgos (nekenčiu tų karvinių, kurios atrodo, kad akis svertų
) svarbiausia - subtilumas. Tai va tokias ir turiu plius tikrai ilgiau laiko (prabūnu visą mėnesį, galima būtų ir ilgiau). Dar man svarbu, kad nebūtų ant vienos blakstienos trys priklijuotos... Paskui iškrenta nuo svorio visos tavo... Ant vienos blakstienos viena dirbtinė turi būti
Jei ką, tai meistrės telefoną galiu privačiai atsiųsti.