Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Jurgitele25 @ 2014 03 04, 16:35)
sveikos merginos.vakar pirma karta priaugino man balkstienas,viskas labai gerai labai grazu....dirbo mokine todel gulejau 5 valandas.....nuplesiant pleistriukus labi suskaudo viena aki.....skaudejo pacia aki vakare....nestipriai bet mirksint ar krutinant....atsikeliau uztinus viena akimi...aptraiskanojus ir mazesne ir mirksin skauda obuoli...isejus i lauka paasaroja bet keisciausia kad viena akis...ka man galejo pazeisti gal kam taip yra buve?truputi neramu nes apacia visa raudona po oda pats obuolys....vaistinej nusipirkau lasiuku praplovimui ziuresiu kas bus....bet vaistininke sake pasirodyt gydytojui..gali but pazeidimas.....labai neramu man:(

Sveika buvo man panašiai po priauginimo, paraudo apačioje akis stipriai, ašarojo obuolys, vaistinėje pirkau Oculen, padėjo jau po poros įlašinimų smile.gif paskui išsiauškinom su drauge kuri priaugino, jog man akį bus pažeidęs pleistras, taip ir buvo, nes sekančiu papildymu dėjo kitokį pleistrą ir viskas buvo ok smile.gif man taip pat buvo tik viena akis kitai visai nieko.
Atsakyti
Niekaip nesuprantu kaip dar meistres naudoja pleistrus jei yra geliniai paakiu padeliai skirti blakstienu priauginimui g.gif jie sveniai uzsiseda ir svelniai nusiima wink.gif
Atsakyti
Jau savaite vaikstau su priaugintomis blakstienomis ir esu labai patenkinta smile.gif)) atrodo taippat graziai kaip po priauginimo thumbup.gif Kiek buvau pakeitus meistriu, si geriausia! Proceduros metu net uzmigau, neisivaizduoju kaip kenciat kai rauna jums tuos pleistrus sad.gif man dejo paakiu kaukytes, isvis nieko nejauciau thumbup.gif Tikrai rekomenduoju www.blakstienu-priauginimas.lt
Papildyta:
Man buvusi meistre aiskino kad pleistrus deda, nes uzdejus padelius islenda apatines blakstienos ir pakui reik jas atkabinti nuo virsutiniu, todel dar labiau skauda doh.gif

Nieko panasaus! schmoll.gif

Itariu kad pleistrai tiesiog daug pigesni..
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal yra cia Panevezieciu? Kur gerai priaugina blakstienas panevezyje? Kur darotes Panevezietes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2014 03 05, 09:45)
Sveika buvo man panašiai po priauginimo, paraudo apačioje akis stipriai, ašarojo obuolys, vaistinėje pirkau Oculen, padėjo jau po poros įlašinimų  smile.gif  paskui išsiauškinom su drauge kuri priaugino, jog man akį bus pažeidęs pleistras, taip ir buvo, nes sekančiu papildymu dėjo kitokį pleistrą ir viskas buvo ok  smile.gif man taip pat buvo tik viena akis kitai visai nieko.

viskas lygiai taip pat ir man:) nusipirkau lasiuku po dienos praejo:)silikoninis pleistriukas buvo skirtas blakstienu priauginumui :smile.gif
Atsakyti
merginos, turiu klausima ax.gif noriu prisiauginti blakstienas svarbiai sventei, o paskui 3-4 savaitems isvykti ir turbut, nebus galimybes pasidaryti papildymo... ar per ta laika jos man naturaliai iskris? bijau atrodyti kaip apipesiota vista blush2.gif biggrin.gif paciai imanoma kazkaip nusiimti nepakenkus savo akytem? g.gif ar geriau net neprisiauginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 03 07, 01:33)
merginos, turiu klausima  ax.gif  noriu prisiauginti blakstienas svarbiai sventei, o paskui 3-4 savaitems isvykti ir turbut, nebus galimybes pasidaryti papildymo... ar per ta laika jos man naturaliai iskris? bijau atrodyti kaip apipesiota vista  blush2.gif  biggrin.gif  paciai imanoma kazkaip nusiimti nepakenkus savo akytem? g.gif  ar geriau net neprisiauginti? g.gif

Priklausys nuo jusu blakstienu, kaip ir kiek laikysies, bet jei ir jums nespejus grizti prades intensyviai kristi, galesit bandyti nuimti ar net truputi pakirpti (buna, kad kelios kokios blakstienos nenori nusiimt nors tu ka, o savo rauti nesinori).
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 03 07, 01:33)
merginos, turiu klausima  ax.gif  noriu prisiauginti blakstienas svarbiai sventei, o paskui 3-4 savaitems isvykti ir turbut, nebus galimybes pasidaryti papildymo... ar per ta laika jos man naturaliai iskris? bijau atrodyti kaip apipesiota vista  blush2.gif  biggrin.gif  paciai imanoma kazkaip nusiimti nepakenkus savo akytem? g.gif  ar geriau net neprisiauginti? g.gif

Su ricinos aliejumi gerai nusiima:)
Atsakyti
O aš nenuiminėjau smile.gif turėjau ilgokai, po to tiesiog nenuėjau korekcijos, pradėjau dažyt tušu, ilgesnes kampu pakirpdavau, galiausiai net nepastebint natūralios pakeitė priaugintas 4u.gif nebuvo to šoko, kuris būna nuėmus.
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2014 03 05, 13:02)
Niekaip nesuprantu kaip dar meistres naudoja pleistrus jei yra geliniai paakiu padeliai skirti blakstienu priauginimui g.gif jie sveniai uzsiseda ir svelniai nusiima wink.gif

va su silikoniniu kai darė buvo ok, o tie pleistrai tai nesamonė kažkokia, prilimpa stipriai, kai nuplešia skauda....ir dar va jei į akį patenka kai būna skauda. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina_1 @ 2014 03 05, 17:30)

Nieko panasaus!  schmoll.gif

Itariu kad pleistrai tiesiog daug pigesni..

aš irgi galvoju kad pigiau, nes pleistras tai lyg apie 7lt kainuoja, ir jo daug, o silikoninės pora apie 2lt smile.gif kiek man pasakojo, tai tikrai pigiau, bet kad tikrai gerumo jokio nuo jų smile.gif
Atsakyti
Prisiauginau blakstienas prieš beveik dvi savaites. Pirmas kelias dienas džiaugiausi nes labai natūraliai atrodė ir t.t. bet dabar jos man baisiai krenta... jaučiu, po gimdymo čia taip. Nes plaukus kuokštais renku iš vonios ir su blakstienom tas pats. Ar galima po sav. eit pildymui?
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2014 03 14, 18:55)
Prisiauginau blakstienas prieš beveik dvi savaites. Pirmas kelias dienas džiaugiausi nes labai natūraliai atrodė ir t.t. bet dabar jos man baisiai krenta... jaučiu, po gimdymo čia taip. Nes plaukus kuokštais renku iš vonios ir su blakstienom tas pats. Ar galima po  sav. eit pildymui?

Pildyma galite daryti pagal poreiki, nera taip, kad galima ar ne. Jeigu atrodo, kad jau reikia, darykites.
Atsakyti