QUOTE(Jurgitele25 @ 2014 03 04, 16:35)
sveikos merginos.vakar pirma karta priaugino man balkstienas,viskas labai gerai labai grazu....dirbo mokine todel gulejau 5 valandas.....nuplesiant pleistriukus labi suskaudo viena aki.....skaudejo pacia aki vakare....nestipriai bet mirksint ar krutinant....atsikeliau uztinus viena akimi...aptraiskanojus ir mazesne ir mirksin skauda obuoli...isejus i lauka paasaroja bet keisciausia kad viena akis...ka man galejo pazeisti gal kam taip yra buve?truputi neramu nes apacia visa raudona po oda pats obuolys....vaistinej nusipirkau lasiuku praplovimui ziuresiu kas bus....bet vaistininke sake pasirodyt gydytojui..gali but pazeidimas.....labai neramu man:(
Sveika buvo man panašiai po priauginimo, paraudo apačioje akis stipriai, ašarojo obuolys, vaistinėje pirkau Oculen, padėjo jau po poros įlašinimų paskui išsiauškinom su drauge kuri priaugino, jog man akį bus pažeidęs pleistras, taip ir buvo, nes sekančiu papildymu dėjo kitokį pleistrą ir viskas buvo ok man taip pat buvo tik viena akis kitai visai nieko.