Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(migliena @ 2014 02 25, 17:26)
laba , gal kuri galit rekomenduoti kur gerai priaugina blakstienas Marijampoleje 4u.gif

Tiaroje, Akvile
Atsakyti
Sveikos smile.gif rytoj eisiu cia: http://blakstienu-pr...s.lt/patarimai/
rekomendavo bendradarbe. Po priauginimo parasysiu atsiliepima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 01 06, 23:33)
kas itin kokybiškai daro Panevėžyje?

Ir mane domina atsakymas 4u.gif
merginos, kas galite rekomenduoti profesionalia, krupscia meistre Panevezyje ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metameskinija: 26 vasario 2014 - 18:35
Galvoju prisiauginti blakstienas, bet kyla klausimas kaip valotes makiaza? na tarkim as dazau akis ir piestuku ar konturu,dazyciau ir apatines blakstienas, o su priaugintom blasktienom po to nebus bedu valant akiu makiaza? O ar savosios labai nukencia? Girdejau ivairiu nuomoniu, mano pacios grazios, bet del patogumo noreciau prisiauginti, tik gaila savuju blush2.gif
Atsakyti
Apatines valausi be vargo, o kontūrus ir t.t. atsargiai irgi nusivalysit smile.gif
Atsakyti
[quote=laimaaa123,2014 02 16, 00:42]
[/quote]sveikos !! Bukit geros padekite.. ieskau meistriu kurios zino kurios Firmos BLAKSTIENOS yra pacios juodziausios ir blizgiausios... noriu paciu ryskiausiu..kiek esu turejusi visada man truksta to juodumo.. verysad.gif
[/quote]

pasiziurekit cia http://www.blakstienumenas.lt/
Ejau kai manoji meistre susirgo, tai tikrai buvo l.ryskios, juodos, storos..na bent jau man taip pasirode.

o makiaza tai jo aisku sudetingiau nuvalyti, bet imanoma..

man pradzioje pora men. irgi pasikreipdavo vis..dabar taip nebebuna ir nzn nuo ko priklauso g.gif siaip dabar tikrai zymiai plonesnes klijoja, gal del to.
Atsakyti
Sveikos merginos,turiu klausima kuris neduoda ramybes.Kiek draugems priauginejau blakstienas niekada to nebuvo,o dabar vienai priauginau ir iskart po priauginimo (papildyma dariau)liko raudonos akys ir nepraeina 4dienas,po pirmo padarymo taip nebuvo bet ir kiti klijai buvo.Ar gali buti kad tai nuo kliju?Nes niekada tokios situacijos nesu turejusi.
Atsakyti
QUOTE(giordani @ 2014 02 27, 14:15)
Sveikos merginos,turiu klausima kuris neduoda ramybes.Kiek draugems priauginejau blakstienas niekada to nebuvo,o dabar vienai priauginau ir iskart po priauginimo (papildyma dariau)liko raudonos akys ir nepraeina 4dienas,po pirmo padarymo taip nebuvo bet ir kiti klijai buvo.Ar gali buti kad tai nuo kliju?Nes niekada tokios situacijos nesu turejusi.

Manau, kad gali buti alergija klijams.
Atsakyti
Klaipedietes, kur geriausiai pas mus priaugina blakstienas ? g.gif
Atsakyti
sveikos merginos.vakar pirma karta priaugino man balkstienas,viskas labai gerai labai grazu....dirbo mokine todel gulejau 5 valandas.....nuplesiant pleistriukus labi suskaudo viena aki.....skaudejo pacia aki vakare....nestipriai bet mirksint ar krutinant....atsikeliau uztinus viena akimi...aptraiskanojus ir mazesne ir mirksin skauda obuoli...isejus i lauka paasaroja bet keisciausia kad viena akis...ka man galejo pazeisti gal kam taip yra buve?truputi neramu nes apacia visa raudona po oda pats obuolys....vaistinej nusipirkau lasiuku praplovimui ziuresiu kas bus....bet vaistininke sake pasirodyt gydytojui..gali but pazeidimas.....labai neramu man:(
Atsakyti
Kuo greičiau nusiimkite blakstienas ir važiuokite pas gydytoją!!! Būtinai nusiimkite dirgiklius.
Atsakyti
ka man ne blakstienos dirgina:) juk kita akis sveikut sveikutele.....cia tiesiog pazeide gal su tuo pleistriuku.....lasinuosi lasiukus paraudimas jau praeina tinimas ir tik skauda dar obuoli truputi.....jei ryt bus tas pats vaziuosiu pas daktare
Atsakyti