Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

[/quote]sveikos !! Bukit geros padekite.. ieskau meistriu kurios zino kurios Firmos BLAKSTIENOS yra pacios juodziausios ir blizgiausios... noriu paciu ryskiausiu..kiek esu turejusi visada man truksta to juodumo.. verysad.gif
Atsakyti
sveikos !! Bukit geros padekite.. ieskau meistriu kurios zino kurios Firmos BLAKSTIENOS yra pacios juodziausios ir blizgiausios... noriu paciu ryskiausiu..kiek esu turejusi visada man truksta to juodumo. Mieste vis sutinku kokia mergina su nepaprastai ryskiomis juodomis blizganciomis proaugintomis blakstutemis.. atrodo prieik ir paklausk pas ka darosi, bet nedrystu..  schmoll.gif
Atsakyti
Nesikartokit. Kas žino, tas parašys
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Ieskau blakstienu priauginimo meistres. Isbandziau jau puse Vilniaus. Labai nepatinka, kai klijuojaja pleistrus sad.gif Nepatinka kai klijuoja vos ne prie voko, daug kartu pastebejau kad blakstinos krenta sulipdytos kuokstais sad.gif Parekomenduokite meistre, kuri dirba kokybiskai
Atsakyti
QUOTE(Lina_1 @ 2014 02 21, 11:55)
Sveikos, merginos!
Ieskau blakstienu priauginimo meistres. Isbandziau jau puse Vilniaus. Labai nepatinka, kai klijuojaja pleistrus sad.gif Nepatinka kai klijuoja vos ne prie voko, daug kartu pastebejau kad blakstinos krenta sulipdytos kuokstais sad.gif Parekomenduokite meistre, kuri dirba kokybiskai

Lisa iš SM smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ieškau geros meistrės Kaune. Noriu tankių, storų ir neilgų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bitute_ @ 2013 10 14, 00:29)
Draugė lankėsi pas mano rekomenduotą meistrę. Ima nedaug (50 LT korekcija), bet labai labai kokybiškai, gerai atlieka savo darbą. Plius naudoja kokybiškas priemones, jokių pleistrų po akim neklijuoja. Man laiko tikrai ilgai smile.gif plius visada su skoniu padaro, neuždeda kilometrinių blakstienų... Eisiu as korekcijos, tai ir nusifotkinsiu. Kol kas galiu tik draugės foto įdėti, kaip atrodo, paprašiau, kad nufotkintų, nes visad nerimauju, kai ką nors rekomenduoju, kad įtiktų smile.gif (ji norėjo ilgesnių) tikiuosi rodo foto...smile.gif https://fbcdn-sphoto...448553297_n.jpg

čia man gražiai https://fbcdn-sphoto...686881842_n.jpg  4u.gif

nemėgstu permokėti už procedūras, toėl niekad neinu į salonus augintis blakstienų. galioja tiek plaukų dažymui, nagų lakavimui, blakstienoms.

Va čia labai patinka smile.gif Noriu taip smile.gif
Atsakyti
Aš jau kelis mėnesius nešioju priaugintas blakstienas, bet tiesą pasakius labai bijau dėl savųjų, nors mergina pas kurią einu dirba kruopščiai, kuokštais neiškrenta, o tik su viena manąja.
Nežinau kiek dar išnešiosiu, nes daug postų skaičiau, kad nukenčia savos blakstienos..
Labai nepatinka kai blakstiena pasikreipia šonu, tada nei pataisysi pati, nei vaikščiosi taip, tai belieka išpešti.. Ar natūralu, kad pasikreipia, ar čia nuo meistrės darbo priklauso?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 23 vasario 2014 - 17:58
Aš turiu prisiauginusi nuo rugsėjo mėnesio, tai esu patenkinta. O pasikreipti, matyt, turi, nes ir man pasikreipia unsure.gif Pas jus labai gražiai kampučiai padaryti, pas mane kažkaip ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 02 23, 17:58)
Aš jau kelis mėnesius nešioju priaugintas blakstienas, bet tiesą pasakius labai bijau dėl savųjų, nors mergina pas kurią einu dirba kruopščiai, kuokštais neiškrenta, o tik su viena manąja.
Nežinau kiek dar išnešiosiu, nes daug postų skaičiau, kad nukenčia savos blakstienos..
Labai nepatinka kai blakstiena pasikreipia šonu, tada nei pataisysi pati, nei vaikščiosi taip, tai belieka išpešti.. Ar natūralu, kad pasikreipia, ar čia nuo meistrės darbo priklauso?

man ir nuosavos blakstienos pasikreipia, tai normalu, manau. bet, kiek pastebėjau, tas pasikreipimas įvyksta prieš jai iškrentant. paskutinė blakstienps gyvavimo stadija, matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 02 23, 18:58)

man labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 02 23, 18:42)
man ir nuosavos blakstienos pasikreipia, tai normalu, manau. bet, kiek pastebėjau, tas pasikreipimas įvyksta prieš jai iškrentant. paskutinė blakstienps gyvavimo stadija, matyt  biggrin.gif

Man tai pat pasikreipia, bet as as graziai sepeteliu pataisau i vieta:D ne visada gaunasi, bet daznai.. kreipiasi tos, kurios jau nuagineja labiau, bent man smile.gif
Atsakyti
laba , gal kuri galit rekomenduoti kur gerai priaugina blakstienas Marijampoleje 4u.gif
Atsakyti