QUOTE(simutek @ 2014 01 21, 17:52)
Pati nesu dar nesiojusi, bet priaugineju siuo budu
Vadinamu volume arba holivudinis efektas. Nesiojant blakstienas, kokios jos bebutu-neturi jausti diskomforto. Sis naujas budas, kuomet ant vienos naturalios blakstienos klijuojamos 3-7 blakstienos yra isskirtinis tuom, kad dirbtine blakstiena yra daug kartu lenvesne uz viena paprasta dirbtine. Tarkim jei paprastos dirbtines blakstienos storis yra 0.15-0.20 tai siu blaktienu storis yra 0.07
Atitinkamai ir svoris zymiai mazesnis. Del sio priauginejimo budo yra ivairiu nuomoniu. As asmeniskai visiskai nepatariu daryti papildymu holivudinems blakstienoms. Jos labiau tinka fotosesijoms, vestuvems ar kokiai progai... Labiau vienkartiniam nesiojimui. Nes norint jas atnaujinti ir daryti korekcja, nebera taip grazu, kaip pirma kartu. Jos tarpusavyje pradeda lipti (nes dedamos 3-7 blakstienos ant vienos naturalios) auga nelygiai ir t.t. Patogumas gal ir yra, bet cia siulyciau progoms pasilikti. Vaizdas nerealus
Aš taip pat dedu blakstienas volume technika, jau dirbu su 2d-6D efektu daugiau nei pusė metų ir mano visos klientės perėjo prie butent šių plonų 0.07 blakstienų ir nė už ka nenori grįžti prie storų.
Nežinau kodėl jūs sakote kad šis priauginimas yra tik ypatingoms progoms... Aš visiškai su tuo nesutinku, nes šios blakstienos daug labiau tausoja natūralias blakstienas nei storos, žinoma jei yra teisingai priaugintos! O kur jūs mokėtės šios technikos? Tikrai rekomenduoju visoms išbandyti šias plonas blakstienas, liksite sužavėtos, jos daug minkštesnės, lengvesnės, puikiai nešiojasi, mano klientės korekcijai lankosi po 4 savaičių, kitos išvaikšto ir 5 ir atėjusios atrodo puikiai.
Tik žinoma, rinkitės meistres atsargiai, nes šia technika kursų lietuvoje dar nėra, taigi gali atsirasti daug eksperimentuojančių pseudo meistrių, taigi būkite atsargios ir do your research.