Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Airinė* @ 2013 11 24, 09:30)
Skaitau ir sypsausi ....  smile.gif Kodel jums atrodo, kad jei 1.50 jos vilktusi zeme ? tikrai nea .. as 1.55 , man uzdejo blakstienas pagrinde 14 dydzio, aisku yra ir kitu dydziu. Ir zinote kodel ? Todel kad mano akys dideles , ir mano pacios blakstienos labai ilgos. Bet drauge mokesi, todel teko pabut modeliuku... ir man ziauriai patiko, nes sutaupau laiko ryte  mirksiukas.gif Tikiuosi ataugs ne prastesnes  ax.gif

Aš manau kad gal kai kurios narės neįvertina kad ilgis ilgiui nelygu, pavyzdžiui mano sabalo blakstienų 8 ilgis kitų blakstienų 10-11 atitinka. smile.gif Taip kad manau jog apie ilgius net neverta diskutuoti kai nematai konkretaus atvejo.smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galetumet parekomenduoti gera meistre netoliese fabijoniskiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2013 12 10, 19:30)
Sveikos 4u.gif

https://www.facebook...302177689816084

Juliana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2013 12 10, 18:30)
Sveikos 4u.gif

Fabijoniskese nezinau, bet galiu parekomenduoti senamiestyje smile.gif Panele dirba dar neilgai, bet klienciu netruksta, tikrai labai kruopsciai daro. O ir kaina nesikandzioja, pries tai dariausi salone, ir pas kita panele namie, tai moku cia per puse maziau, bet skirtumo tikrai nematau smile.gif

https://www.facebook...riauginimas.756

https://www.facebook...6481563?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2013 07 01, 16:43)
As vis svajojau svajojau apie tas priaugint blakstienas, ilgai masciau pasirinkau meistre, beje vilnieciu labai isgirta, jau tiek tu vadinamu laiku faisbooke turi  biggrin.gif  8 men dukryte palikau mamai priziureti. Pries dvi savaites uzsirasiau pas ta meistre, kad jau is ankto viskas suplanuota butu. Priimineja namie. Atvaziuoju siandien ryte sutartu laiku, duru man nieks neatidare, skambinu telefonu, neatsiliepia, rasau zinute, neatrase. Kaip durne prastovejau 30 min, galvodama gal kur vaziuoja, masinoj gal negirdi telefono. Kantrybe truko, apsisukau. Vis bandziau prisiskambint, tiesiog jau idomumo delei, kad nors koki pasiaiskinima isgirst.
Apie 12 val parase, kad ligoninej, kad primt negales. Nei vieno zodzio atsiprasau. Parasaiau, nes kalbet taip ir nenorejo, kad jei nepateiks israso kokio is ligonines, paviesinsiu ja kaip neatsakinga. As uz tai, kad gerbti viens kito laika. Ispudis toks, kad uzbaliavojo po savaitgalio ir sugalvojo issimiegot. Na bet, nieko kol kas nekaltinu, kantriai lauksiu pora dienu atiprasymo ir pazymos is daktaro. Neleisiu saves mulkinti ir visas ispesiu  4u.gif
Nezinau, ar tai nuo klienciu kiekio ispindeja tokios meistres ar tai tiesiog nuo zmogaus priklauso  doh.gif

Dabar ziurineju kokia kita meistre, nes sestadieni gi dukros krikstynos, tai vilties vis dar neprarandu, kad pasipuosiu tom blakstienom  biggrin.gif 
Ana meistre dirba su Silk, Nork ir 2HD, o dabar pas kuria ketinu nueiti su 3D Lashes. Ar bus gerai ? Noriu graziai naturaliu blakstienu.  4u.gif

Turejau identiska situacija prie pora menesiu, radau viena isgirta meistre per skelbimus. Veiksmas Vilniuje. Taip kad cia atsakymas visom "gal mergaitei tikrai beda istiko"- kai istinka beda, pakeli rageli ir pasakai kad istiko beda.
Dirbu darbe, kur daznai tenka girdeti tokiu melu. Arba ligonineje, arba mociute/mama/giminaitis negaluoja. Kokiu tik melu suauge zmones neprisigalvoja.

Su mano apgavike tai dar pries atvykima skambinausi, kad patikslinti ar niekas nesikeicia - o atvykus nebekele ragelio, isjunge telefona, o paskui (matyt sazines uzgrauzta) parase, kad yra pas gydytojus.

Taip kad teigimai komentarai ne visuomet atspindi tiesa. Nuotrauku irgi nepatikrinsi - internete ju pilna, gali viesinti kaip savo kas netingi.

Taip ir likau be blasktienu, nes visiskai praradau pasitikejima sad.gif
Atsakyti
Sveiki,
parekomenduokit gera meistre vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2013 10 15, 10:20)
Ar yra čia tokių, kurios nuolat prisiauginėja blakstienas? Ar tikrosios blakstienos nuo to nenukenčia?

Is patirties galiu paskyti kad priklauso nuo jusu savu blakstienu ir nuo priauginimo kokybes blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(tildushka @ 2013 08 28, 10:40)
Jei J linkio, tai turėjo dar naturaliai atrodyti, bet šiaip reta meistrė kasdieniam nešiojimui klijuoja 15 mm ilgį.

Nemanau kad meistrei yra svarbu jos bus nesiojamos menesi ar vienai progai. Jei mano klientei grazu 17 ilgis as jai ir dedu nors man taip ir nepatinka. Cia iki nugriuvimo galima apie tai diskutuoti, kiekvienos asmeninis reikalas kokios jai patinka. Baisiausia yra kai kliente nori 2o storio 10 mm ilgio o meistre uzdeda 25 storio 13mm ilgio.
Papildyta:
QUOTE(simutek @ 2013 08 06, 18:11)
man isvis klausimas kilo paskaicius toki pareiskima, jog privalo atsiprasyti ir PATEIKTI ISRASA IS LIGONINES. Mieloji, kuom save laikai, kad tau dirbantis zmogus turi israsus pateikineti. Pasake, kad negali priimti ir viskas. Kame dar cia diskusijos. Patikek, klientu geram meistrui buvo, yra ir bus. Cia taip pat kaip SEL'as, i visus purva meto, bet ji visi dievina ir tikrai nuo tokios klientes jai didelio minuso materialaus nebus. O kad ir uzgere.. IR KA??? Pati dirbau ir patikek, kei kklienciu atsakydavo, neateidavo, skambini - sako uoi pamirsau. Arba skambina 23h nakties ir klausia, kada priimsi vizitui? Taip kad, pagarba turi buti abipuse ir jei tu neateini i korekcij del asmeniniu rpezasciu, meistre nepraso israso. taip ir tu neturi jokios teises prasyti israso. Ot lietuviu budas... as be zodziu pasiskaicius tokius komentarus.

O kaip elgtis su kliente kuri uzsiraso ir neateina, nesiteikia nei paskambinti nei atsiliepia i skambuti? Kokio israso reiklauti is jos, ar kokios kompensacijos uz meistres laiko negerbima. Juk per ta laika meistre galejo kita kliente priimti doh.gif arba kaip elgtis su liente kuri veluoja 20 minuciu... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar einat su priaugintom blakstienom į pirtį?
teko girdėti, kad šiukštu, jokiu būdu kategoškai NEGALIMA, nes išsitiesins...

Labai noriu užsidėt, bet mėgstu pirtis...
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2014 01 02, 22:45)
Sveikos,

ar einat su priaugintom blakstienom į pirtį?
teko girdėti, kad šiukštu, jokiu būdu kategoškai NEGALIMA, nes išsitiesins...

Labai noriu užsidėt, bet mėgstu pirtis...

Einu ir į pirtis , plaukioju baseine- tikrai blakstienoms nieko neatsitinka....smile.gif
Atsakyti
Satko, o kokios pas tave detos blakstienos - sabalo ar norkos?

maniske kosmetologe deda norkos ir aiskina, kad nuo pirties kaitros isitiesins... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2014 01 03, 19:43)
Satko, o kokios pas tave detos blakstienos - sabalo ar norkos?

maniske kosmetologe deda norkos ir aiskina, kad nuo pirties kaitros isitiesins... sad.gif

is patirties galiu pasakyti kad gali issitiesinti, priklauso nuo blakstienu kokybes. yra blakstienu kurios stovincios dezuteje issitiesina nereikia nei pirties, uztenka saules. kitas dalykas, klijai nemegsta nei karscio nei slapinimo. tad patarciau pirtimi megautis saikingai.
gal kokius ketverius metus nebuvau sioje temoje bet problemos ziuriu tos pacios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 04 sausio 2014 - 13:56
Sveikos 4u.gif gal galit patarti gera meistre siauliuose.
Atsakyti